לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2009, 16:04
צלמית המשתמש של K-a-M-u-Z-u
  משתמש זכר K-a-M-u-Z-u K-a-M-u-Z-u אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי sideshowbob שמתחילה ב "תודות על העריכה, חוץ מזה אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sideshowbob
תודות על העריכה, חוץ מזה אני יודע שזה עקום...אחת הסיבות שפשוט אי אפשר לתפוס בפריים את כל הכניסה ללא העמדה באלכסון ומצד שני אין לי שום בעייה עם זה שזה לא ישר, לא יודע מה הקטע לישר כל תמונה.

לא כל תמונה צריכה להיות ישרה.אבל יש מקרים שזה נראה בסדר, או לא ממש מפריע, כי יש בצילום משהו שעולה על כל הדברים הלא טובים בתמונה.
במקרה הזה, אני לא רואה שום סיבה טובה.
הצילום פשוט לא מבוצע טוב לטעמי.הזווית לא מחמיאה למקום.נראה יותר כמו סנאפשוט.מישהו האיץ בך?

לעיתים יש מגבלות טכניות(מצלמה, עדשה, זמן וכו') שפשוט לא מאפשרים להוציא צילום טוב.ניסית לתפוס את כל השער, לפחות היית שומר על סימטריות ע"י כך שהיית עומד ממש ממול...
מצורפת הצעת עריכה:

נ.ב., לא קראת עדיין את המדריכים שהבאתי לך?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-05-2009, 17:35
  sideshowbob sideshowbob אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.04.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי K-a-M-u-Z-u שמתחילה ב "[QUOTE=sideshowbob]תודות על..."

קודם כל תודה לכל המגיבים:
לגבי התמונה לא רק שלא הייתה לי ברירה לצלם עקום, אלא גם נשכבתי על הריצפה בכדי לתפוס את שני הגמלים יחד עם כל הכניסה, לא היה פשוט בכלל, במיוחד בזה שרצתי את כל הדרך כדי להגיע בין הראשונים במיוחד מאחר וקבוצת קוריאנים ענקית הייתה מאחורי (מי שמכיר אין דבר כזה להוציא שם תמונה בלי מליון אנשים), שנית אני מסכים חלקית אם זה שחיתוך נכון מטיב - במקרה הזה.
שנית כל נראה לי שצריך לפתוח תחרות חדשה, כל פעם מישהו יעלה תמונה שצריכה לעבור עריכה ותהיה תחרות מי ערך הכי יפה את התמונה... (למרות שאני לא יוכל להשתתף עקב חוסר ידע בנושא, תשובה לשאלה שלך היא שלילי - נוכח בקוצר זמן עקב לימודים-סטודנט).אבל אני אשמח לחנוך את התחרות למשל עם התמונה הנוכחית.
ודבר אחרון (אם משהו עוד היה לו כוח לקרוא עד כאן) - מתי יש תחרויות כאן ,התחרות האחרונה שראיתי הייתה לפני חודשיים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר