לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-05-2009, 22:23
  bandit19 bandit19 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.06
שאלה חשובה - לאחר שיחרור 24 רפואי

שלום לכולם,
הייתי שמח אם תענו לי על השאלה הנ"ל רק מי שבאמת יודע ומבין, או מישהו שחווה את אותו הסיפור ויודע על מה ולמה אני מתכוון.
אז ככה, לפני כשנתיים בידיוק, עברתי תאונת דרכים במהלך השירות הצבאי שלי. נפצעתי בירך רגל שמאל, והחליטו להוציא אותי מהצבא על סיבה רפואית עם פרופיל 24.
כיום אני משוחרר מזה שנה וחצי ויותר, ורציתי להתחיל לעבוד במשטרה בתפקיד מסויים.
*שכחתי לציין שבמהלך השירות הסדיר שלי הייתי שח"מיסט, ונהנתי מכל רגע.
היום, כשאני רוצה לחזור למשטרה, אני כבר לא יכול או יותר נכון לא נותנים לי להתגייס.
למה זאת ?! הפרופיל! הם טוענים שהוא 24 ואני חייב לעלות אותו לפחות ל-64.
אני כשיר לכל דבר, ואף עושה קורס מאמנים בוינגייט לקראטה ואיגרוף תאילנדי כבר מזה שבעה חודשים כמעט. יש לי את כל האישוריים הרפואים שאני כשיר ושהכל בסדר איתי - ובקיצור בריא לחלוטין.
מה עליי לעשות ?! האם יש ועדות רפואיות שיכולות לעלות לי את הפרופיל הצבאי גם כשאני משוחרר מהצבא ?!
הבנתי שפעם הייתה ועדה כזו, אבל ביטלו אותה כבר. האם יש אפשרות במקרה לקבוע תור לרופא המשפחה ולבקש ממנו המלצה להעלאת פרופיל רפואי לצבא, ולקבוע פשוט תור לועדה רפואית בצבא ?!
האם יתנו לי לעשות דבר כזה בכלל, למי עליי לפנות, ובקיצר מה עליי לעשות על מנת לעלות את הפרופיל הרפואי שלי מ-24 כיום ללפחות 64 ומעלה ?!
אשמח לקבל תשובות לבעיה הנ"ל.
תודה ע-נ-ק-י-ת כ"כ למי שיכול או יודע מה לעשות ... !
שיהיה המשך שבוע מצויין, וחג שמח.
\=

נערך לאחרונה ע"י bandit19 בתאריך 27-05-2009 בשעה 22:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-05-2009, 23:12
  bandit19 bandit19 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי 760 שמתחילה ב "משהו ממש מוזר. אני מבין שאתה..."

ראיון אצל מפקדת לשכת הגיוס של המשטרה או של הצבא ?!
ובידיוק כמו שאמרת, פשוט אין לי מילואים, מפני שנפצעתי במהלך השירות הצבאי והפרופיל הוא 24.
למשטרה לא רוצים לגייס בגלל הפרופיל, ודורשים ממני לעלות אותו לפחות ל-64, ואין לי בעיה עם זה, רק איך אני עושה זאת באזרחות ?!
אני יודע שאם אני אנסה בצבא, יבקשו ממני גם לחזור ולהשלים עוג שנה ו-11 חודשים, אבל אני מעדיף כבר להתגייס ישירות למשטרה.
חייבת להיות דרך כלשהי. אפחד לא יודע במקרה אם אין איזו וועדה כזו שמתחמה ועוסקת באזרחים שמעוניינים לעלות את הפרופיל שלהם או משהו בסגנון ?!
לא יודע, גם לצבא אני לא רוצה לחזור, וגם למשטרה כרגע לא מוכנים לגייס אותי בגלל הפרופיל.
יש את האופציה של "תא מוחזרי שירות", אבל הם אומרים שהדרך היחידה היא רק לחזור לשרת בצבא ולהשלים את מה שנשאר (במקרה שלי שנה ו-11), וככה גם לעלות את הפרופיל, אבל אני בטוח ומאמין שיש עוד איזושהי דרך, כי להם זה מן הסתם אינטרס.
אגב, שירתתי בתור שח"מיסט במהלך השירות הצבאי.
מה עליי לעשות כעת על מנת לעלות את הפרופיל שלי באזרחות ללפחות 64-72 .. ?!
תודה לעוזרים. זה ממש ממש חשוב לי!
המשך שבוע טוב שיהיה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר