לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-05-2009, 12:11
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
איכשהו קשה לי להאמין שאובמה או אנשיו מתפלאים כשהם נפגשים באלמנט
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SHMOEL שמתחילה ב "ממשלת הצללים בראשות יוסי ביילין"

יהודון הפריץ הנדבק לתחת עם עצות דביקות של איך אפשר לגבות יותר מיסים מהאריסים היהודים. הטיפוס הזה, לצערי ובמיוחד מאחר וקשה כבר להתפלא על כך, מוכר מאוד לאמריקאי וגם אם בזוי בעיניו, ישנם מקרים בהם הוא נתפס כמועיל (לאמריקאי).

מה שהבילין לא יודע הוא שאובמה לא צריך אותו לא כדי לדעת על איזו יוזמת הזיה זו או אחרת, ולא כדי לדעת שתמיד ימצא היהודי שעם חיוך רחב יגלה את סודות קו ההגנה היהודי. הוא צריך אותו רק כאמצעי סחיטה כנגד היהודים עצמם: אם אתה לא תתנו את מה שאני רוצה (בלי להפעיל לחץ ישיר) אז אני אלך לדבר עם היודנראט.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-05-2009, 13:01
  SHMOEL SHMOEL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "ד"ר ביללין "הדמוקרט" הדגול...."

זה המקום הראוי להביא קישור לבלוג של זאבי גלילי העוסק במר יוסי ביילין, ובין השאר בתואר דוקטור שהזכרת הרגע.
http://www.zeevgalili.com/?p=788

ביילין מתהדר זה שנים בתואר דוקטור, כאילו היה לפחות מנתח מוח מפורסם. קראתי את עבודת הדוקטור שלו (בתחום מדעי המדינה). נושא העבודה היה המשמרות הצעירות במפלגות השונות שהיו אז – מפאי, ליברלים, חרות וכו'. לעניות דעתי הלא אקדמית זה לא היה מחקר שהטביע חותמו על המדע. הוא הזכיר לי כתבה מגזינית - רק הרבה יותר ארוך ומשעמם ועם הרבה הערות שוליים. מאז אותה עבודה לא פרסם ביילין אף לא מאמר אקדמי בעל ערך. הפרסום היחיד שלו, שיש בו עניין, נעשה עוד כשהיה עיתונאי זוטר ב"דבר". זהו ספר על תולדות התעשיה בארץ ישראל. מעניין שגם יתר חבריו של ביילין למזימת אוסלו היו דוקטורים קטנים מאד. רון פונדק פרסם ספר אחד באנגלית The Struggle for Sovereignty ושום מאמר בעל ערך מדעי בבמה אקדמית וכך גם רון פונדק.
ישן 29-05-2009, 23:51
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
הוא לא ממציא הגלגל
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "על פי התנהגותו ברור שיש לו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
על פי התנהגותו ברור שיש לו אינטרסים אנטי ישראלים וברור שזה מגיע מאיפשהו,וחבל באמת שלא יודעים מי אלה המושכים בחוטים שרוצים לראות בקריסתה של מדינת ישראל,שנוכל להלום בהם כראוי.

חזון נפרץ במחוזותינו שכמעט בכל פורום אקדמי או בינלאומי מופיעים חכמים שכמותו ומרבים להג על מדינת ישראל ובכך מקווים לזכות במעט אהדה על נאורות.

.
ביילין התפרץ לדלת פתוחה ומצא אוזן קשבת בדיוק בתפר הדק הזה של התהוות יחסים עם נשיא חדש.
אני לא מאמין שגרם לנזק יותר מאשר גרמו אחרים, הוא לא מייצג אף אחד מאשר את עצמו ואת אותה מפלגה קיקיונית שעמד בראשה.

התקשורת נטתה לו חסד בהרבה מקרים ודחפה מיקרופון לפיו כדי שישמיע את משנתו. עד כמה שאני שמעתי אותו, תמיד היו מראיינים אותו, כדי ליצור "משוואה מאוזנת" בתקשורת.

אין לזה קשר לאנטי-ישראליות או אנטי-ציונות אלא לסוג של חנפנות גלותית שאצל אחדים לא חלפה מהאישיות שלהם. הם באים לרצות את המלך (אגב כמה מנהיגים שלנו היו ועדיין טובים בהתנהגות כזאת).

ביחס לאישיותו של חנפן קטן כזה, אני מצטט את קביעתו של תומאס אוברברי, כי "החנפן הוא צלו של השוטה",
ישן 31-05-2009, 16:47
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
מצידי שישב כאן כמו עכבר קטן ויראה איך לא שמים עליו
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "בילין לא התפרץ הוא מתחילת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
בילין לא התפרץ הוא מתחילת דרכו התנהג מהופך למדינה שלו,לאחד כזה בלב שמח הייתי אומר לא מוצא חן בעיניך תארוז ותעזוב,אבל יגידו 'מליצי יושר' שזה "פגיעה בדמוקרטיה" שמאפשרת לו לחתור תחת מדינתו כשהנני מעיז להביא חס וחלילה רעיון שכזה.

אני עדיין מאמין שאנחנו עם חזק שעומד איתן גם בלי שאיזה שהוא פוליטיקאי קטן ועלוב נפש יכתיב לנו את האג'נדה הלאומית שלנו.
ואם אתה צריך הוכחה, תראה את עמידתם האיתנה של תושבי עוטף עזה שממשיכים להתקיים חרף השגיאות והטעויות של כל הפוליטיקאים מטעם ושלא מטעם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר