לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-05-2009, 23:07
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "כי כשחוסיין אומר את זה הוא..."

המעצמה האמריקאית נמצאת בשלב חדש של שקיעה.

http://brillig.com/debt_clock/
זהו החוב הענק של ארצות הברית שמותכן לפי שידור פוקוס 2T לסין.
וכנראה למדינות הנפט העישרות.
לכן אובמה חוסיין הולך לממש יחסי חוץ שכנראה ישראל תקבל עוד לחץ , עוד לחץ כלכלי עצום ויתכן גם אמרגו על נשק. עד שיהיה שני מדינות לשני עמים שתהוך לאחד ערבי. בנוסף לעשרות שיש להם עכשיו.
ימים יגידו אבל לא נראה לי שזה מבשר טוב למדינת ישראל.
בנתיים אנחנו נמצאים בשלב התעמולה הארסית נגד ישראל בכמעט כול ערוצי החדשות.ממה שש בישראל זה צרפת 24 ביביסי שממש "אוהב" אותנו וSKY שהוא יחסית פחות ארסי.
רק רשת פוקוס די לטובת ישראל.
כיצד תהפוך מתעומלה למעשיים?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-05-2009, 23:31
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב ""מה מעיק על אובאמה"?"

ציטוט:
מה כל הבעיות בעולם נפתרו ורק הבעייה הערבו-פלסטינית תפתר עם פינוי ארבעה קרוונים אי שם בחארת א-תאני?

האמונה בעולם היא ככה:
לפי סדר:
שלום בישראל-פלסטין משמעו שלום במזרח התיכון משום שעל כך נסוב כל הבלאגן.
שלום עם סוריה, לבנון ושאר מדינות ערב עם ישראל משום שהן נגד ישראל בגלל ה"כיבוש".
ביטול לגמרי של כל הארגונים הטרוריסטים, גם על ידי אוכלוסייה ערבית. לדוגמא החיזבאללה יופל על ידי האזרחים, הסורים יפסיקו לתמוך בהם.
איראן תעזוב את תכנית הגרעין שלה משום שהם טוענים שהסיבה שהם רוצים להשמיד אותנו זה כי אנחנו כובשים.
שלום למעשה בכל המזרח התיכון, יחסים טובים בין כולם משום שאין יותר על מה לריב, כלכלה וכו'...
וזה יעודד כלכלה עם העולם המערבי.
המדינות של המזרח התיכון יצטרפו לגוש המערבי של ארה"ב, והגוש המזרחי של רוסיה ייחלש אנושות.
מדינות ערב רבות יפסיקו לתמוך בטאליבן והוא יאבד מכוחו והלגיטימציה שלו ויתפורר.
כל זה ייצור אופוזיציה עצומה נגד הרוסים, ואז להם לא תהיה ברירה אלא ל"היכנע" מבחינה דיפלומטית, ולהפסיק את ההתנהגות העוינת כלפי העולם שייצור שלום סופי עם רוסיה גם כן, ואז יתבטלו הגושים המזרחים והמערביים והמלחמה הקרה תסתיים.
העולם יפנה לטיפול בסין, והחדרת הדמוקרטיה לשם. כמובן שהוא ינחל הצלחה כי כל העולם יהיה גם כן דמוקרטי.
העולם יעבור להתעסקות אפריקה והשגת דמוקרטיה במדינות, הפסקת מלחמות השבטים, הפסקת ניצול ומודרניזציה של אפריקה, במקביל לטיפול בדרום אמריקה והפיכתה לדמוקרטית ומודרנית.
וזה יגרור לשלום עולמי.

כמובן שזה פשוט שטות.
המצב האמיתי יהיה:
בהנחה שישראל כן תקים מדינה פלסטינית ותתן שטחים, תקום מדינת חמאס. שתגרור את המשך הטרור הקיצוני ותחדיר ארגונים כמו טליבאן ואל קעידה לאזור הזה. והם כמובן ימשיכו לדרוש שטחים, והעולם ימשיך לדרוש מאיתנו לתת להם בטענה מטופשת "כי רק ככה הם יבינו שהגיע הזמן לשלום..."
כמובן, שהעולם יבין מתישהו שאנחנו אלה שצודקים והערבים רק ממשיכים עם הטרור בעולם.
אבל זה יקרה מאוחר, זה יקרה אחרי עשר או עשרים שנה, כשהמוסלמים כבר ישתלטו על כל אירופה, דרום אמריקה וכבר יתחילו להתרבות בצורה מדהימה בצפון אמריקה.
העולם יבין שאנחנו צדקנו, אבל לא יוכל לעשות כלום כי כל הגופים החזקים יישלטו על ידי המוסלמים.
מה שיוביל למלחמות אזרחים ומלחמות בין מדינות, אפילו בין מדינות אירופיות.

בקיצור - בלאגן אחד גדול, מלחמת עולם ענקית שתמשך עשרות שנים, ואני ממש לא מצליח להעריך מי ינצח בה.

כמובן שכל זה לא בטוח וזה הכל הערכה שלי איך שאני רואה את זה. אתם יכולים להגיד שאני טועה - זה פשוט ראה הדבר ההגיוני והמתבקש ביותר.

המסקנה היא: העולם צריך להתעורר עכשיו ולהבין כי ההשתלטות המוסלמית על אירופה ועל שאר העולם היא הרסנית ועליה להיעצר.
ישן 30-05-2009, 00:05
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
הפתעת אותי בגדול!
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "[QUOTE]מה כל הבעיות בעולם..."

הרגשתי כמו השופט האנגלי בתחרות כוכב נולד הבריטית שראה את סוזן בויל ולאחר מכן שמע את קולה האדיר.

קראתי את החלק הראשון וחשבתי שמישהו "התחלק על הצלחת שלו" עד שבא הפאנצ' ליין בסוף.

אני הייתי מציע לתרגם את החלק הראשון שלך ולשגר אותו לבועה-מה באנגלית שיראה כמה יפה ייראה העולם כאשר אנחנו נעלם ולא יהיו יותר מסוכסכים במזרח התיכון.

את החלק השני הייתי מעתיק מהעבר השני של המכתב כדי שיראה מה קורה אחרי שנעלם.

בקיצור המטיף הקטן הזה מסבך אותנו ואני חושש שאנחנו קרובים יותר מאשר אי פעם למלחמת עולם שלישית, או למלחמה בחצי הכדור המזרחי של העולם.

בעוד הוא מתעסק בחלומות המטופשים של שלום אמריקאי ובוחר לחולל אותו דווקא באיזורנו, מתחת לאפו מתבשלת מלחמה שמלחמת קוריאה בשנת 1950 היתה משחק לידה.

זה ממש כמו שנאמר בפולנית (כמה טוב להכות על ישבנו על יהודי)

Jak dobry my siedział na pobicie żydowskiego
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר