לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 02-06-2009, 09:34
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
 
חבר מתאריך: 01.01.06
הודעות: 53,831
תרגיל העורף: הבוקר תושמע אזעקה בכל הארץ

עם הישמע האזעקה בשעה 11 בבוקר, יתבקשו כל תושבי המדינה להיכנס למרחב המוגן למשך 10 דקות. בתי הספר, המוסדות האקדמיים וכלל יחידות צה"ל יתרגלו גם הם. למידע על המרחב המוגן הקרוב ביותר, יש לטלפן 106 אל מוקד הרשות המקומית

במסגרת תרגיל העורף הכלל-ארצי – "נקודת מפנה 3" – שמתקיים לאורך כל השבוע, תושמע היום (שלישי) בשעה 11 בבוקר אזעקת תרגול ברחבי הארץ. בהישמע האזעקה על כל תושבי המדינה להיכנס למרחב המוגן אותו בחרו מראש למשך 10 דקות.

במסגרת הקמפיין התקשורתי שהשיק פיקוד העורף לקראת "נקודת מפנה 3" נשלחה אל בתי התושבים מפה, המפרטת כמה זמן יש ברשותו של כל אדם על-מנת להגיע למרחב המוגן, בהתחשב ביישוב בו הוא שוהה. במידה ואין ברשות מי מהתושבים מידע לגבי זמן ההגעה, עליו לפנות לאתר פיקוד העורף או להתקשר למוקד פיקוד העורף בטלפון: 1207.

בתי-הספר, המוסדות האקדמיים וכלל יחידות צה"ל יתרגלו גם הם כניסה אל המרחבים המוגנים, ותנועת כלי הרכב וכלל השירותים החיוניים במשק, לרבות פעילות בתי-החולים, יימשכו כרגיל גם בשעת האזעקה.

במידה ומי מהתושבים אינו יודע את מיקומו של המרחב המוגן הקרוב למקום בו הוא אמור לשהות בעת האזעקה, עליו לפנות אל הרשות המקומית הרלוונטית במוקד 106.

האזעקה שתושמע הבוקר מהווה את שיאו של תרגיל "נקודת מפנה 3", שנחשב לתרגיל העורף הגדול ביותר בתולדות המדינה, הממשיך את תרגילי "נקודת מפנה" 1 ו-2 שנערכו בשנה שעברה ולפני שנתיים. במשרד הביטחון מתכוונים להמשיך ולקיים תרגיל מסוג זה מדי שנה, כאשר בכל שנה יודגש נושא אחר בהתגוננות העורף. הנושא המרכזי השנה: בחירתו והכנתו של המרחב המוגן והכרת זמן ההגעה שיש לרשות היישובים השונים.

במסגרת התרגיל, שיסתיים ביום חמישי, מתרגלים משרדי ממשלה שונים, לרבות משרד הרווחה והמשרד לענייני גמלאים (שניהם לראשונה), והרשויות המקומיות מתן מענה לעורף האזרחי בתרחישי חירום שונים. את התרגיל מנהלת רשות החירום הלאומית במשרד הביטחון (רח"ל), ופיקוד העורף, משטרת ישראל, מגן דוד אדום ושירותי הכבאות וההצלה נוטלים בו כולם חלק.

http://dover.idf.il/IDF/News_Channe.../09/06/0103.htm
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר