לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2009, 16:03
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "דיווח: דודו טופז נשבר בחקירתו והודה כי הזמין את תקיפתם של בכירי עולם התקשורת"

אמנם זו הדלפה... ואמנם מתבצע פה משפט תקשורתי שאני מאוד נגדו... אבל לדעתי דודו טופז כן עשה את זה.
הוא במרום האולימפוס, ואף על פי שעבר זמנו והוא ירד, הוא לא הפסיק לנסות. אבל דחו אותו.
הוא היה יותר מידי שחצן, בכל ראיון אפשרי הוא התנהג בשחצנות ואמר דברים שהוא לא היה צריך להגיד, לא כי זה "פוליטיקלי קורקט" אלא כי זה התברר כלא נכון. דברים כדוגמת "אני יכול להביא 50% רייטינג כמו פעם"...
השחצנות הזו גרמה לו לציפיות גבוהות, הוא לא קיבל את מה שהוא רצה (תכנית באחד הערוצים הגדולים), הדיכאון השתלט עליו והוא התפרץ.......

אני מאוד מקווה שאנשים אחרים ילמדו וידעו איך לא לטעות כמוהו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2009, 20:19
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
לא הייתי ממהר לראות בכך הודאה סופית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "דיווח: דודו טופז נשבר בחקירתו והודה כי הזמין את תקיפתם של בכירי עולם התקשורת"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BigSmoke
הבדרן וכוכב הטלוויזיה, דודו טופז, נשבר בחקירתו והודה כי הזמין את תקיפתם של בכירי עולם התקשורת - כך מסר בצהריים (יום ג') גורם המקורב לחקירת הפרשה שהסעירה את המדינה בשבוע האחרון. לא ניתן היה להשיג את תגובתם של עורכי דינו של טופז, ציון אמיר וגיא שמר. מוקדם יותר טענו עורכי הדין כי חקירתו הופסקה בטרם עת, משום שחש ברע.

על פי עצת עורכי הדין שלו הוא עוד עלול/עשוי להתחרט ולומר כי ההודאה נגבתה ממנו תחת לחץ.
או שההודעה נגבתה ממנו מכיוון שרצה להפסיק את החקירה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר