לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2009, 01:41
צלמית המשתמש של Adrenaline*
  Adrenaline* Adrenaline* אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.07
מידע נפצעתי באימון - מי אשם? (כנסו לסיפור המלא)

שלום אנשים
רציתי לספר פה איזה מקרה שקרה לי
הייתי השבוע באימון בדרום הארץ. במהלך עבודות ההקמה נתבקשתי ע"י רנ"ג במילואים (שהיה אחד האנשים הדומיננטיים בשלב ההקמה של התרגיל) לעלות על יריעת אוהל שהייתה פרושה בין 2 משאיות בגובה 3 מטר. עליתי לאט לאט ובדקתי בזהירות האם אני יכול לעבור את זה בשלום.
רצה הגורל, היריעה נקרעה ונפלתי על הגב והראש ואיבדתי את ההכרה לזמן קצר של כמה שניות בערך.
הובהלתי לבית החולים עם כאבים עזים בגבי ובראשי שדימם מעט. ערכו לי צילומים באזור הצלעות ונאמר לי שהכל תקין. אמרו לי גם לעשות כל מיני תרגילים כדי לבחון האם יש חשש לפגיעה מוחית. בכל מקרה שחררו אותי באותו היום, נתנו לי 4 ימי מנוחה וציוו עליי לישון בחדר עם המפקדים כדי שישגיחו עלי במקרה ויקרה לי משהו.
עכשיו אחרי כמה ימים עדיין יש לי כאבים בגב, בזרוע והצוואר. וגם יש מעין לחץ על הראש לפעמים.
המפקדים לא מפסיקים להתקשר אלי . איזה פעמיים ביום לפחות.

מה אתם אומרים על המקרה?
האם ללכת מחר מחרתיים למיון באסף הרופא (אני גר בבאר יעקב) או שעדיף ביקורופא בראשון?
והאם יתנו לי עוד גימלים לדעתכם? אני כרגע קשה לי לשבת, לעמוד, להתכופף ובעיקר בעיקר הכי קשה לי כשאני במצב שכיבה ועוד יותר קשה לקום ממצב שכיבה על הגב למצב ישיבה. קשה לי לקחת הרבה אוויר לריאות וכשיש לי אפצ'י ואם אני לא מצליח לעצור אותו יש לי כאבי תופת.
מה לעשות?
האם אני צריך להאשים מישהו במה שקרה לי?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2009, 14:45
צלמית המשתמש של Adrenaline*
  Adrenaline* Adrenaline* אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Gongon_780 שמתחילה ב "עדיף שתלך לביקור רופא ושמשם..."

עדכון:
הייתי היום בביקורופא (בלי קשר לתגובה הזאת) .
הרופא בקושי הגיב . לא דיבר לא כלום =\ רק מקליד .
סיפרתי לו הכל
טוב נתן לי 6 כדורים שיספיקו לי ליומיים ונתן יומיים גימלים ואם ממשיך הכאבים לחזור שוב.
אמרתי לו שאני רוצה הפניה למיון . אמר לי שאני צריך ללכת לרופא היחידה שיתן לי הפנייה לאורטופד אם אני רוצה.

עדכנתי את המפקד והקצין שלי. שניהם אמרו לי ללכת ביום ראשון שוב לביקור רופא או למיון ולבקש עוד גימלים ולנוח בבית. כי במילא כולם עדיין באימון ואין לי מה לעשות בבסיס.

נערך לאחרונה ע"י Adrenaline* בתאריך 05-06-2009 בשעה 14:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר