לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-06-2009, 23:27
  שועלון 123 שועלון 123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.09
גיבוש ליחידה התנדבותית

שלום רב.
אני התגייסתי בנובמבר האחרון לחיל התותחנים ויצאתי מהטירונות הקרבית לתפקיד תומכ"ל. הרובאי שלי הוא 02 וכפי שציינתי אני כבר חצי שנה בצבא. לפני הצבא עברתי יום סיירות אולם פרשתי ממנו מכיוון שלא חשתי בטוב אך המגבשים לא רשמו זאת ולא קיבלתי יום סיירות נוסף למרות שהגשתי מספר בקשות. התאמנתי רבות ליום הסיירות שהיה לי ביולי האחרון ואני עדין רוצה להגיע לסיירת מטכ"ל והגשתי אליה טופס 55 אך נענתי בשלילה ממז"י בטענה שכבר עברתי יום סיירות אחד. עכשיו אני יודע שכבר היו דברים מעולם ואני לא מתכוון לוותר. אני אפילו מוכן לוותר על הפז"מ שלי במידה ואתקבל ליחידה. אני רוצה לדעת לאיזה מדורים אני יכול לשלוח מכתבים שאולי יכולים לעזור לי כמו לשכת הרמטכ"ל אכ"א וכו'?

שאלה שנייה: רציתי לדעת איך אני יכול ליצור קשר עם מז"י, כלומר: קשר טלפוני או פקס למדור רמת"ג שהבנתי שהוא המדור שמטפל בענייני הגיבושים. אני בסה"כ מבקש לתרום ואני לא מוכן שבגלל הבירוקרטיה של הצבא אני לא יקבל גיבוש שלפי דעתי מגיע לי.
תודה רבה לעונים ואני מבקש אל תגידו לי שאין לי סיכוי עדיף שלא תגיבו. מי שיכול לעזור לי עם כתובות, טלפונים ועצות נוספות אני אודה לו מאד.
תודה רבה לכל העונים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-06-2009, 09:34
  La Mano De Dios La Mano De Dios אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.04.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שועלון 123 שמתחילה ב "גיבוש ליחידה התנדבותית"

כל הכבוד על המוטיביציה שלך נשמה

אני באותה בעיה כמו שלך בסיטואציה שונה... לא ידעתי את חשיבותו של הצו הראשון מה שאומר שלא השקעתי בגרוש במבחנים והתוצאה היא שהקב''א שלי 51 , קב''א שאני מאוד לא מרוצה ממנה כי לפחות אני שווה 53 , לפחות... וזה פוגע בי לצאת לקורס קצינים ולהתקבל לעוקץ...
עכשיו שלחתי מכתבים לצבא מפה ועד להודעה חדשה בשאיפה לקבל מבחנים חוזרים , כי בסה''כ אמרתי להם עם יד על הלב שזילזלתי , ואם ייתנו לי אני ייראה להם מה אני שווה , ואמרתי להם שזה תכלס יוכל לתת לפוטנציאל שלי לתרום יותר לצבא , אך נענתי בשלילה... וזה די מאכזב למען האמת כי אתה ואני לא רוצים לעשות את זה שיהיה לנו יותר '' כיף '' בצבא אלא בכדי לתרום יותר למדינה...

בקשר למקרה שלך יהיה לך קשה מאוד , אבל מה תפסיד אם תנסה ? תשלח מכתבים תתקשר תזיין להם במוח עד שהם יהיו חייבים להתייחס אלייך.
שתידע שלקבל יום סיירות חוזר זה מאוד מאוד קשה וצריך שיהיה לך הרבה מזל , אבל אני מכיר אחד שהיה בגיבוש שייטת ( לא יודע אם זה אותו דבר ) נפצע בגיבוש , דחה ת'גיוס שלו באיזה שנה והלך עשה עוד פעם גיבוש שייטת כי הוא היה מורעל...
ישן 11-07-2009, 14:50
  Radius_ Radius_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי La Mano De Dios שמתחילה ב "כל הכבוד על המוטיביציה שלך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי La Mano De Dios
כל הכבוד על המוטיביציה שלך נשמה

אני באותה בעיה כמו שלך בסיטואציה שונה... לא ידעתי את חשיבותו של הצו הראשון מה שאומר שלא השקעתי בגרוש במבחנים והתוצאה היא שהקב''א שלי 51 , קב''א שאני מאוד לא מרוצה ממנה כי לפחות אני שווה 53 , לפחות... וזה פוגע בי לצאת לקורס קצינים ולהתקבל לעוקץ...
עכשיו שלחתי מכתבים לצבא מפה ועד להודעה חדשה בשאיפה לקבל מבחנים חוזרים , כי בסה''כ אמרתי להם עם יד על הלב שזילזלתי , ואם ייתנו לי אני ייראה להם מה אני שווה , ואמרתי להם שזה תכלס יוכל לתת לפוטנציאל שלי לתרום יותר לצבא , אך נענתי בשלילה... וזה די מאכזב למען האמת כי אתה ואני לא רוצים לעשות את זה שיהיה לנו יותר '' כיף '' בצבא אלא בכדי לתרום יותר למדינה...

בקשר למקרה שלך יהיה לך קשה מאוד , אבל מה תפסיד אם תנסה ? תשלח מכתבים תתקשר תזיין להם במוח עד שהם יהיו חייבים להתייחס אלייך.
שתידע שלקבל יום סיירות חוזר זה מאוד מאוד קשה וצריך שיהיה לך הרבה מזל , אבל אני מכיר אחד שהיה בגיבוש שייטת ( לא יודע אם זה אותו דבר ) נפצע בגיבוש , דחה ת'גיוס שלו באיזה שנה והלך עשה עוד פעם גיבוש שייטת כי הוא היה מורעל...

אז מה חפרת עם כל האימונים שלך לעוקץ ?
ישן 27-08-2009, 11:45
  משתמש זכר קרנפון קרנפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.04.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שועלון 123 שמתחילה ב "גיבוש ליחידה התנדבותית"

עד כמה שאני זוכר, למי שחותם ויתור ביום סיירות אומרים במפורש שהוא באותו רגע מוותר לתמיד על כל היחידות שאפשר להגיע אליהן דרך זה. לכן אם חתמת ויתור, אבוד לך.
חוץ מזה אני לא מבין למה ציפית אם חתמת ויתור, זה לגיטימי שהרגשת רע, אבל אלא אם כן רופא אישר לך באותו הרגע שאתה לא כשיר להמשיך ונתן לך דחייה לפעם אחרת, כל החלטה עצמאית שלך נחשבת כויתור. זה לא מעניין אף אחד אם לא הרגשת טוב, או כאבה לך הרגל. אני גם יכול להבטיח לך שאף אחד לא חותם ויתור ביום סיירות כי משעמם לו והוא מרגיש שזה קל מדי, חותמים כי קשה ולא מרגישים טוב.

עריכה:
כמה דברים נוספים אחרי ששוב פעם קראתי את ההודעה שלך:
א. חיילים לא מקבלים יום סיירות. יום סיירות מיועד למלש"בים בלבד. חיילים מקבלים ישר גיבוש\מיונים ליחידה אותה הם רוצים (במידה ומאושר להם).
ב. אם אתה באמת רוצה לתרום כמו שאתה טוען, ולא סתם מחפש וואסח - תהיה קצין. אתה תתן הרבה מאוד.
ג. חתמת ויתור ביום סיירות, ונפלטת מטירונות קרבית של תותחנים - אם כל הכבוד לזה שאתה חושב שמגיע לך משהו, לא עשית בינתיים את המינימום שבמינימום (למרות שהיו לך ההזדמנויות) כדי שמישהו בכלל ישקול להסתכל לכיוון שלך. תתבגר קצת ותתחבר למציאות.

נערך לאחרונה ע"י קרנפון בתאריך 27-08-2009 בשעה 11:51.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:56

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר