לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-06-2009, 11:47
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
גאוותה של אם פלסטינאית

להלן קטע ממאמר במוסף העתון מעריב:

אמו של מוחמד סמאן המכונה אום עלי, מאשר כי בנה (שחוסל בידי משטרת הביטחון הפלסטיני בעימות האחרון בקלקיליה) מאשר כי בנה לעולם לא היה מסגיר את עצמו. לבושה בבגדים מסורתיים,עם צעיף ירוק של חמאס תלוי ביב צווארה היא מתייחסת על שעותיו האחרונות של בנה כאל אירוע גבורה. "בשעה שתיים בליליה התקשרו לבית נציגים על המנגנונים הפלסטיניים", היא מספרת "אמרו לי 'הבן שלך פצוע,תבואי לשכנע אותו שיסגיר את עצמו'. אמרתי להם לא. הוא ימות כשאהיד, כשראשו מורם. הוא לעולם לא יסגיר את עצמו לידיכם"

ובהמשך, קריאה לנקמה, כלפי הרשות וכלפי ישראל כמובן, כמקובל.

וזה מחזיר אותי לוויכוח לוהט שהתקיים כאן מספר שבועות אחורה עם אותם קווי דמיון של אם פלסטינאית שמקדשת את מותו של בנה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-06-2009, 23:36

הנך לא מדייק בלשון המעטה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "ההגיון האינדוקטיבי הזה לא משהו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
באשכול ההוא נטען נגדך שהטענה כי האמירה שאימא פלסטינאית בהכרח תשמח על כך שבנה נהרג היא הכללה סטראוטיפית (על הקשר בין סטריאוטיפים שליליים וגזענות לא נדון שוב, אני מקווה). כאן אתה מציג מקרה בודד כתמיכה לסטראוטיפ. זה נכון בערך כמו ההיקש הלוגי הבא:
אמנון הוא פרסי
יש כמה פרסים קמצנים
אמנון קמצן

הנך מצטט מהדברים שכתבתי שאם פלסטינאית שולחת את בנה למות בשמחה. חברת במקרה הזה למישהו אחר שגם טען את אותה טענה.
חפשתי ולא מצאתי מקום שבו ציינתי במפורש דבר כזה.
לראייה, קבלת ציטוט של אחד הטוקבקים שכתב חבר אחר בפורום (לוקלוק) ,

B]סילפת את דבריו
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "[QUOTE=rubber_duck]איפה פה..."
הוא לא אמר שהנשים הפלסטינאיות שמחות על מות בניהן השאהידים משום שהן פלסטינאיות. אלא שזה מה שפלסטינאיות עושות. זו אמירה שיש בה אמת לאמיתה.

סביר להניח שנשים אלה גם מצטערות על מות בניהן, אבל העצב (כמעט ) תמיד מהול שם בשמחה גלויה.
בלי הכללות - אין אפשרות לדון באף קבוצת אוכלוסייה , אלא בפרטים. זה מעקר כל דיון פוליטי מתוכן. לכן השאלה היחידה היא האם הטענה רלוונטית למרבית האוכלוסייה הפלסטינית המדוברת והתשובה היא כן. נכון , יש פלסטינאיות שאינן שמחות על הקרבת בנם, חבל ש - 90% מהפלסטינאיות מוציאות שם רע לכל היתר..[/B]

לעניין המשוואה המגוחכת שהבאת: באותה צורה אפשר גם להוכיח שאפס שווה לשבע. אם תרצה אוכיח לך זאת.

העלתי את הנושא שוב מכיוון שבהחלט כבר מצטייר סטריאוטיפ של אם פלסטינאית בזכותן ( או בגנותן) של אותן אמהות שלא מצרות על הקורבן המוקרב על מזבח אותה פאנטיות של החמאס.
מה שעוד בלט לעיין הוא התלבושת "המיוחדת" , חגיגית משהו , של החמאס בבגדיה.
ברור לכל כי נעשה שימוש ציני של החמאס באותה אשה אומללה , ועל כך כתבתי כבר בעבר.
ישן 08-06-2009, 20:51

אתמול הושמט בטעות חלק מתוך מה שכתבתי ואני מוצא לנכון להביא אותו שוב
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "ההגיון האינדוקטיבי הזה לא משהו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
אמנון הוא פרסי
יש כמה פרסים קמצנים
אמנון קמצן

כדי שיהיה לך חומר ל"מצע לוגי"

הדוגמא שהבאת בעלת טעם גרוע מאד הגובל בגזענות ושימוש בסטריאוטיפ, כדי להשען על טיעון לוגי כדבריך,
מן הסתם, רצית להוכיח משהו שלא נתת לו מספיק מחשבה. שכן עם דוגמא כזאת לא מוכיחים שהצד השני גזען.

(הדוגמא הבוטה שלך לא שונה מאותן קביעות סטריאוטיפיות אחרות בתרבות או בחוסר תרבות הישראלית.

רק כדי לעזור להבא בוויכוחים עם אחרים, יכולת לבחור דוגמא שונה עם קצת יותר מחשבה ואינטליגנציה כמו שהצבעתי בפניך אתמול שאפשר באותה מידה להוכיח ששבע שווה לאפס
(אם שבע כפול אפס שווה לאפס - ואחד כפול אפס שווה לאפס, אזי שבע שווה לאחת - כי אפס שווה תמיד לאפס).

אני במקומך, הייתי כותב התנצלות בפני העדה הפרסית ואלי בפני אותו "אמנון, שלא ברור לי מהיכן הוצאת אותו.
ישן 09-06-2009, 00:31

אותי אתה לא צריך לשכנע
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "לא ביזנס, פאנטיות, שממנה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
לא ביזנס, פאנטיות, שממנה מוכנים לעשות כסף כשיש בבית עוד 7 פיות להאכיל.

הרי הייתה אמא אחת שראו בטלוויזיה שאמרה שבנה השהיד מת היא מכינה את אחיו להיות השהיד הבא,זה שיש עיוורים בעם שלנו לגבי הפאנטיות זה לא חדש.

תסביר זאת לחציון "השפוי" של מדינת ישראל, זה שמאמין כי יש לעשות שלום עם החמאס ולהידבר איתו.
התמונות חוזרות על עצמן באופן קבוע, אלא שהפעם היה שוני, הם נהרגו בידי אחיהם.
ומה שקומם אותי הוא , שהיתה פנייה לאותה אם שתבקש מבנה (הפצוע) להסגיר עצמו, אך היא סירבה וקידשה את מותו. האם זה לא מפלצתי וחולני?

אני לא רוצה להאמין שהיא כבר ויתרה עליו וראתה את התמלוגים בעיניים.
ישן 09-06-2009, 01:09

אני לא מוצא הסבר טוב יותר למעשיהם כלפי מתנגדיהם
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "לא שלטון פחד,אינני רואה כאן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
לא שלטון פחד,אינני רואה כאן פחד כששמונים אחוז הצביעו לחמאס ומקבלים ממנו סיוע כספי בדרכים לא דרכים,הבעייה עמוקה יותר מכך ובסוף יחזיר אותנו לאמת המידה שהשנאה לישראל גדולה יותר מכל דבר אחר שהם מכירים.
.

שלטון החמאס אינו שונה משלטונם של עריצים אחרים או משטרים טוטאליטריים.
השיטות הן אותן שיטות.
כל משטר מעין זה נוהג בשיטות הפחדה, איום וטרור כלפי נתיניו.
האצבע שם קלה מאד על ההדק וראינו את התנהגותם כלפי אנשי הפתח.
זה מחלחל ואין מה לעשות.
הבחירה בהם היתה בחירה בין הגרוע לגרוע ביותר.
הנהירה היתה בגלל בשל הגועל שעורר השלטון של הרשות והשחיתות. אבל מה לעשות, בסופו של דבר מחליפים עריץ בעריץ והעם מגלה זאת מאוחר מדי.

אתה שומע מפעם לפעם אי אלו אמיצים שמוכנים להסתכן ולומר דעתם על מה שהחמאס גרם להם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:07

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר