לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-06-2009, 19:38
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
צר לי שאני משיב באחור. רק כרגע שבתי מבלעין.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי 5ariel5 שמתחילה ב "מי אלה אנו ??"

'אנחנו' זה 'ארגון חופשיי פרש' כמובן ו"חברי הוועד להגנת זכויות בעה"ח ברצועת עזה". פעילותנו מתמקדת במחאה בלתי אלימה כגון נביחות וצניפות הזדהות מול משרדי הממשל הצבאי אשר נועדו להשמיע את קול זעקת בעה"ח ברצועה והעברה דרך הים של מצרכים הומניטרים כגון בונזו דוגלי וחיסונים ווטרינרים כנגד מחלת החמרת ['אל חמאר טטעים'].

בתמונה המצורפת אתה יכול לראות את חברי הארגון שרבים מהם כותבים גם בפורום זה:

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:4WpNTZp4KRceSM:http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/966/199.jpg]

מעל גשר הפיקוד בחולצה אדומה ori שהוא פעיל פיננסי גם ב'נשים בוורוד', משמאל, משתופף מפאת מחלת ים - אנוכי ובחולצה שחורה 'לופי'. כורעים מלפנים: טלי, ברווז וחתולים.

הספור המשעשע מאחרי תמונה זו שצולמה לאחר יציאתנו מנמל יפו הוא שאלו שאיתרו אותנו ומנעו את העברת מזון בעה"ח לרצועה - היו חברי פורום צבא ובטחון במערכת 'פרש'. מובן שלא היו לנו טענות כלפיהם שכן הם בסה"כ עשו את העבודה שהטילו עליהם השלטונות הציוניים.

כפי שאתה מבין - אנו לא מביעים עמדה פוליטית אלא רוצים להבהיר כי למאבק בכיבוש גם קורבנות שאיש אינו מודע להם. החתול המחפש לשווא בפח הזבל של חאן יונס, הדגים בחוף רפיח וכו'.

ללא קשר לעמדה הבלתי פוליטית שלנו אנו מגנים גם תליות במסגרת המשפחה שעל רקע שיתוף פעולה ופגועים בעזרת בע"ח משני הצדדים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-06-2009, 14:15
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "אין ספק שאני מבין את הגישה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BigSmoke
אין ספק שאני מבין את הגישה שלך של ה"הגיון הפשוט". אבל ההיגיון הפשוט הישראלי-היהודי-הדמוקרטי הוא לא ההיגיון הפשוט הפלסטיני-ערבי וההוכחה לזה כתובה במפורשות בכתבה שלפניך. מי שהתנגד לחמא"ס, מי שאתה מכנה "גורמים כמו גוש שלום" מצא את עצמו מוצא להורג או תלוי על שיתוף פעולה עם ישראל ולכן רובם עושים את זה בצורה לא גלויה.

הדרך הכי פשוטה זה לשבת, להסתכל על זה ולומר "בואנה, התרבות שלהם חרא ועד שהם לא יהיו כמוני אני לא רוצה איתם שלום" ולהמשך להלחם עד אין סוף והדרך שלדעתי היא הנכונה, זה שכמה שהתרבות שלהם חרא, עדיין אני והם נצטרך למצוא את הדרך לחיות בשלום ושיריבו ביניהם.

אני רוצה לענות על כמה דברים שרשמת

אתה שוכח שכל המנהיגים של הערבים לא באו מהשמיים
הם באו מהעם, הם חולקים את אותם הדעות עם העם
ואני יכול להוכיח את זה: לכל המנהיגים הערביים יש את אותם דעות
ואף אחד מהם לא עשה משהו שונה מהמנהיג הקודם

ואם עכשיו אלפי אזרחים בעזה יגידו בגלוי שהחמאס הם רוצחים? יוציאו להורג אלפי אנשים בעזה?
זה נראה לך הגיוני?

אתמול ראיתי תוכנית בשם חוק וסדר
והבלשית שם דיברה עם אמא ששונאת שוטרים והבן שלה חשוד שהוא ירה על שוטרת
והבלשית אמרה לאמא שיש לה אחת בבניין שגנבה לה את המרכך כביסה בחדר כביסה של הבניין ושהיא כל הזמן גונבת חפצים לאנשים
שבוע אחר כך הבן של אותה בלשית קילל את אותה אישה וכינה אותה "גנבת"

ואז הבלשית אמרה ששנאה זה לא משהו שאתה נולד איתו, זה משהו שאתה לומד אותו

אתה ראית את התוכניות טלויזיה בארצות ערב?
יש לך תוכניות שמראים ערבים מחופשים לדתיים רוצחים ילדים ערבים ומכינים מהדם שלהם מצות
מראים שם את מיקי מאוס עם 2 ילדים והוא אומר להם כמה טוב להיות שהידים

זאת התרבות שלהם וזה ההגיון שלהם
ביום שהם יאהבו את הבנים שלהם יותר מאשר השנאה שלהם כלפינו, רק אז יהיה אפשר לעשות איתם שלום.

ועד שזה לא ישתנה, לא תוכל למצוא פתרון
כרגע הפתרון לא קיים

אגב כמה הפגנות למען השלום היו בעזה? 0
כמה בישראל? אלפים

ולהזכירך, הערבים הם אלה שכל הזמן סירבו לעשות שלום איתנו

נערך לאחרונה ע"י ishaicohen בתאריך 12-06-2009 בשעה 14:17.
ישן 12-06-2009, 18:26
  BigSmoke BigSmoke אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.09
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ishaicohen שמתחילה ב "[QUOTE=BigSmoke]אין ספק שאני..."

אני אענה לך לאו דווקא לפי הסדר שרשמת:

ציטוט:
אתה ראית את התוכניות טלויזיה בארצות ערב?

מאחר וכבר שאלת, אז כן - ראיתי הכל. במקרה זה בדיוק מה שעשיתי בצבא במשך 3 שנים . אני מכיר את כל הצדדים בעם הפלסטיני, גם את הרוע וגם את הטוב ואני יכול לומר לך שיש גם הרבה טוב. הנוסף לכך, בעבודה הקודמת שלי (באזור התעשייה ברקן) הייתי בדרגת ניהול של פועלים פלסטיניים, אני מכיר מי הם ומה הם ואני יודע גם מה דעתם על החמא"ס ואני יכול לספר לך שיש כמה מהם שבני משפחתם "הוצאו להורג" (או יותר נכון נרצחו) על שיתוף פעולה עם ישראלים.

להבדיל אלפי הבדלות, אני בוגר המרכז האוניברסיטאי אריאל ויש לי גם לא מעט חברים טובים שגרים על גבעות כאלה ואחרות, כך שאני מכיר את כל הסוגים וכל המינים - אז הסר דאגה מלבך

ציטוט:
לכל המנהיגים הערביים יש את אותם דעות

אותם דעות לגבי מה?! המנהיגים הערביים שונים אחד מהשני ורובם מתים לחסל אחד את השני. להזכירך, אנחנו עדים מאז קום המדינה למלחמות אזרחיות בארצות ערב (ראה ערך לבנון), אנחנו עדים למלחמות בין מדינה ערבית למדינה ערבית (ראה ערך עיראק-ערב הסעודית, עיראק-אירן, עיראק-כווית, הכיבוש הסורי בלבנון) כך שלהגיד שלכולם יש את אותן דעות זה כל כך שונה מהמציאות, שהרי המלחמה בין הסונים לשיעים לא נולדה בעשר השנים האחרונות.

המנטליות שלהם שונה משלנו וזה נראה לך מבחוץ שהם נורא מגובשים, אבל הם אפילו לא קרובים לזה.

ציטוט:
אתמול ראיתי תוכנית בשם חוק וסדר

תרשה לי לדלג על זה - אי אפשר להתייחס ברצינות למשהו מבויים בטלויזיה.

ציטוט:
זאת התרבות שלהם וזה ההגיון שלהם

בדיוק. ועד שלא תעשה את הצעד הראשון בשביל לשנות את זה אז זה לא ישתנה לעולם. האם אתה מעלה בדעתך ששר התחבורה יגיד "התרבות הישראלית על הכביש היא על הפנים - עד שהיא לא תשתנה אני לא אאשר סלילת כבישים" האם באמת נראה לך שהתרבות הישראלית תשתנה כתוצאה מכך?

ציטוט:
ולהזכירך, הערבים הם אלה שכל הזמן סירבו לעשות שלום איתנו

אז מה אתה רוצה לעשות? להעניש אותם על זה?
ישן 12-06-2009, 18:50
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "אני אענה לך לאו דווקא לפי..."

ציטוט:
להבדיל אלפי הבדלות, אני בוגר המרכז האוניברסיטאי אריאל ויש לי גם לא מעט חברים טובים שגרים על גבעות כאלה ואחרות, כך שאני מכיר את כל הסוגים וכל המינים - אז הסר דאגה מלבך

למה התכוונת פה?
לא היו לי דאגות

ציטוט:
אותם דעות לגבי מה?! המנהיגים הערביים שונים אחד מהשני ורובם מתים לחסל אחד את השני. להזכירך, אנחנו עדים מאז קום המדינה למלחמות אזרחיות בארצות ערב (ראה ערך לבנון), אנחנו עדים למלחמות בין מדינה ערבית למדינה ערבית (ראה ערך עיראק-ערב הסעודית, עיראק-אירן, עיראק-כווית, הכיבוש הסורי בלבנון) כך שלהגיד שלכולם יש את אותן דעות זה כל כך שונה מהמציאות, שהרי המלחמה בין הסונים לשיעים לא נולדה בעשר השנים האחרונות.

אני חושש שאני לא הייתי מספיק ברור
הכוונה להנהגה הפלסטינאית
לא תראה מנהיג עם דעות שונות מהמנהיג שהיה לפניו

ציטוט:
תרשה לי לדלג על זה - אי אפשר להתייחס ברצינות למשהו מבויים בטלויזיה.

אני לא מתייחס לתוכנית עצמה אלא למשפט עצמו
וזה נכון ששנאה זה משהו שלומדים אותו ולא משהו שנולדים איתו
התוכנית הייתה רק דוגמא להמחשה

ציטוט:
בדיוק. ועד שלא תעשה את הצעד הראשון בשביל לשנות את זה אז זה לא ישתנה לעולם.

הבעיה היא שישראל תמיד אבל תמיד עושה את הצעד הראשון ותמיד מוותרת ותמיד באה בשבילם
ולדעתך מה צריך להיות הצעד הראשון?
להציע להם מדינה? כי עשינו את זה...ולא פעם אחת...ומה קיבלנו?
מלחמה ו-8 שנים של ירי טילים

מה עוד יכול להיות הצעד הראשון?
לתת להם אספקה?אוכל?סוכר?
עשינו את זה
ומה קיבלנו? מהסוכר הם ייצרו חומרי נפץ
יצרנו בשבילם את מעבר קרני
שיהיה להם סחורות ותעשייה
ומה הם עשו? פוצצו את המקום
הפועלים הפלסטינים שהיו שם

אולי הפועלים שהיו איתך היו נחמדים והכל, אבל זה כי אין להם ברירה
על ההזדמנות הראשונה שתיהיה להם, הם בשמחה יפנו נגדך

ציטוט:
האם אתה מעלה בדעתך ששר התחבורה יגיד "התרבות הישראלית על הכביש היא על הפנים - עד שהיא לא תשתנה אני לא אאשר סלילת כבישים" האם באמת נראה לך שהתרבות הישראלית תשתנה כתוצאה מכך?

פה זה יחסי, בספרד למשל מתים כל שבוע עשרות בני אדם בתאונות דרכים
זה לא עניין של תרבות, זה עניין של מודעות וחינוך.

ציטוט:
אז מה אתה רוצה לעשות? להעניש אותם על זה?

אף אחד לא מעניש אותם, הם הכל מביאים על עצמם, נקודה.
ישן 12-06-2009, 19:51
  BigSmoke BigSmoke אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.09
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי ishaicohen שמתחילה ב "[QUOTE]להבדיל אלפי הבדלות,..."

ציטוט:
למה התכוונת פה?

צודק זה לא היה ממש קשור

ציטוט:
הכוונה להנהגה הפלסטינאית

מנקודת מבטך לא. אבל אל תשכח שמנקודת מבטם, אף מנהיג ישראלי לא היה עם דעות שונות מקודמו. ככה זה כשאתה מסתכל בלי להביט לצדדים.

ציטוט:
וזה נכון ששנאה זה משהו שלומדים אותו ולא משהו שנולדים איתו

שנאה זה משהו שלומדים אותו ובדרך כלל הוא גם עובר בתורשה (לא תמיד).
כמה בני מתנחלים אתה מכיר בשלום עכשיו וכמה בני קיבוצים אתה מכיר על מאחז בשומרון.
הבעיה היא שכל עוד אתה לא נותן להם סיבה ללמוד משהו אחר, הם לא ילמדו משהו אחר - וככה גם אנחנו.

ציטוט:
הבעיה היא שישראל תמיד אבל תמיד עושה את הצעד הראשון ותמיד מוותרת ותמיד באה בשבילם

מסכים איתך. גם לי זה לא נוח. אבל אני לא מאמין בפיתרונות קסם אחרים. זה הכל.

ציטוט:
אולי הפועלים שהיו איתך היו נחמדים והכל, אבל זה כי אין להם ברירה. על ההזדמנות הראשונה שתיהיה להם, הם בשמחה יפנו נגדך

סביר להניח שהם חושבים בדיוק אותו הדבר מהצד השני, כלומר עלי. בכל זאת, אני יכול לספר לך סוד קטן: הם מייצרים פרוייקטים (שלא נזכיר את שמם) שתפקידם להגן על אזרחי ישראל בצורות שונות כנגד פעולות של החמא"ס והם יודעים את זה ואפילו היו מסבירים לנו איפה אנחנו טועים בחשיבה כשהיה צריך למצוא פיתרון.

על אותו בסיס של המשפט הזה אני יכול לומר לך "אולי הפלסטינים לא מתנגדים לחמא"ס, אבל זה כי אין להם ברירה. בהזדמנות הראשונה שתהיה להם, הם בשמחה יפטרו מהם" אבל אז הרי אתה תגיד לי, אין כזה דבר אין להם ברירה, נכון?!

ציטוט:
אף אחד לא מעניש אותם, הם הכל מביאים על עצמם, נקודה.

מביאים על עצמם?! מה אנחנו ילדים קטנים?! יש בעיה וצריך למצוא לה פיתרון. זו הנקודה - הויכוח הוא מה הפיתרון.
ישן 12-06-2009, 15:02
  avihil avihil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.08
זהו ש... יחי ההבדל הקטן.... אצלנו אתה יכול להביא רק עשרות דוגמאות
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "אין בעיה, אפשר לתת לך עשרות כתבות על רצח בין בני משפחה בישראל"

בעוד שאצלם אתה יכול להביא אלפים (אם לא עשרות אלפים)...

אז אולי האיסלאם אינה דת אלימה ולא כל המוסלמים רוצחים, אבל וודאי ובוודאי שהאלימות אצלם היא לאין שיעור מאצלנו ואצל רובם האלימות היא דרך חיים..

וכן - לעשות שלום עם כאלה, זו בעיה.
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".

חירט וילדרס

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:27

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר