לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 14-06-2009, 21:07
  BigSmoke BigSmoke אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 05.03.09
הודעות: 1,754
המלצה סערה במערכת הפוליטית מימין לנאום נתניהו בבר אילן

הערוץ הראשון - בני בגין:"אני לא מסכים עם הדברים, אבל אני לא מתכוון לפוצץ את העסק"

----------------------------------

חבר הכנסת אורי אורבך מהבית היהודי, אמר עם תום נאומו של ראש-הממשלה בנימין נתניהו, כי על מפלגת הבית היהודי לשקול את המשך דרכה. זאת בעקבות הסכמת נתניהו להקים מדינה פלסטינית

HNN

-------------------------------
מאיר אינדור, מנכ"ל ארגון נפגעי הטרור 'אלמגור' אומר בעקבות נאום ראש הממשלה, בנימין נתניהו, באוניברסיטת בר אילן כי הערב נתניהו הקים את המדינה הפלסטינית.
"הכרזתו של נתניהו להסכמתו למדינה פלסטינית וגרירת הליכוד להסכמה היא בכיה לדורות", אמר אינדור, "כמו בעבר את כל התנאים שהזכיר והסקירה ההיסטורית לא יזכרו בעולם הפוליטי ותשאר רק הסכמתו למדינה פלסטינית עם כל הסיכונים שבה כפי שהיה בעבר".

לדבריו, "האוטונומיה שהביאה לנו אך שכול ויגון שודרגה בידי נתניהו למדינה והסיכונים כעת ישודרגו בהתאמה. הפלסטינים ניצחו עוד שלב במלחמתם נגד ישראל והוכיחו שיש תמורה לטרור והאלימות שהפעילו כלפינו. ביחד עם ידידיהם בעולם הם הפעילו לחץ על נתניהו ונתניהו הוכיח שוב שלחצים עליו יעילים בתנאי שיהיו ממושכים".

ערוץ 7

--------------------------------

בתגובה לנאום ראש הממשלה, בנימין נתניהו, הערב באוניברסיטת בר אילן אומר ועד מתיישבי בנימין כי מדובר בנאום חסר מעוף שכל כולו בגידה בבוחריו.

"במקום להתייצב באומץ מאחורי הצהרותיו הלאומיות מלפני הבחירות, מעדיף נתניהו ניסוחים מעורפלים המשתלבים היטב עם המצע הפוליטי של מר"צ. עצוב לראות נציג המשפחה הלוחמת מאמת את הטרמינולוגיה של יוסי ביילין ושמעון פרס", הוסיפו.

ערוץ 7

-----------------------------


יו"ר סיעת הבית היהודי- מפד"ל החדשה, ח"כ זבולון אורלב, אמר בעקבות נאום ראש הממשלה, בנימין נתניהו הערב באוניברסיטת בר אילן כי נתניהו איכזב את מרבית סיעות הקואליציה.

"לצערי נתניהו שילם מס שפתיים בהסכמתו למדינה פלסטינית מפורזת ובכך אכזב את מרבית סיעות הקואליציה בכלל והבית היהודי- מפד"ל החדשה בפרט", אמר אורלב.

לדבריו, "נאום נתניהו מחייב דיון רציני בקואליציה על מנת להבטיח שההכרעה הדמוקרטית בבחירות תבוא לידי ביטוי במדיניות הלאומית של הממשלה".

ערוץ 7

------------------------

בתגובה לנאום ראש הממשלה, בנימין נתניהו, הערב באוניברסיטת בר אילן אומר ח"כ ד"ר בן ארי כי "נתניהו שבגד ברצון הבוחר צריך לשנות את מקומו".

לדבריו, "נאום הכניעה של נתניהו לתכתיבי אובאמה מלמד שהבחירות בישראל מיותרות, ההחלטות מתקבלות בוושינגטון והן ערך לעמדת הבוחר הישראלי".

ערוץ 7


------------------
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר