לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2009, 12:59
  ice dude ice dude אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.07
פסטיבל מתגייסים,יותר,17.6.09

מה העניינים אנשים!

טוב אז אתמול התקיים לו פסטיבל מתגייסים,שארגן מועדון יותר,והאגודה למען החייל.
רוב המתגייסים מ יולי 09 עד מאי 10, קיבלו הזמנה אישית.
אני ושני חברים נסענו לשם יחד. אנחנו גרים בכרמל אז לקחנו רכבת מחוף הכרמל עד תל אביב מרכז,ומשמה כמה דקות הליכה מגיעים בעצם לאירוע.
הגענו קצת מוקדם וחיכינו 5 דקות בערך עד פתיחת השערים.
כשהכניסו אותנו נכנסנו לפארק דשא יפה ומסודר,היו שם המון חיילים מיחידות שונות, ואז התחילו לגשת אלינו חיילים, והציעו לנו לבוא להתגייס ליחידה שלהם וסיפרו לנו מה היתרונות אצלם וכו ולמה דווקא ביחידה הזאת יהיה לנו טוב יותר וכו'
כבר מראש ידענו שאני מתגייס למודיעין שדה, חבר שלי מתגייס לפקח טיסה והשני לחיל הים,אבל בכל זאת שמענו את החיילים עד הסוף.
היו שם הרבה שיריונרים, (כבוד לכל השריונרים באתר פרש!) ,וכך נמשך העניין בערך שלוש שעות.
היה כיף, קיבלנו ארטיק חינם, קיבלנו הרבה חטיפים, ואני חייב לציין הייתה שמה קבוצת בנות ענקית שחילקה קונדומים חינם, כדי להעביר את המסר שלקיים יחסי מין עם אמצעי מניעה ולא להסתכן.
חילקו לנו איזה 5 לכל אחד התיק היה מלא, חח וכל פעם שחילקו לנו הבנות אז שאלנו אותם זה כולל ניסיון אישי,חחח,אוקיי מספיק שטויות.
לאחר כמה שעות,קראו לנו מהבמה ואמרו כולם להגיע זה מתחיל, ואז התחילה בעצם ההופעה,קודם כל הופיעה להקת חיל הים, עם שירי ארץ ישראל וכו, אחרי זה בועז מעודה,ואז משה פרץ שאני לא מכיר, אחריו הגיע הרגע שחיכיתי לו מוש בן ארי,היה כיף רקדנו שמחנו כולם ביחד.
הרכבת האחרונה מתל אביב לחיפה חוזרת ב11 וחצי,והשעה הייתה 23:15 אז הינו צריכים ללכת 5 דקות ואז לעלות, קיצור לא היה זמן, ונסענו בחזרה הביתה,עייפים,מתים לשתות ולאכול.
היה כיף אנשים,אם למישהו יש תמונות (כי שכחתי לצלם) או וידאו,אז שיכניס כמה תמונות,שאנשים שלא היו ירגישו את האווירה שהסברתי..
מקווה שנהנתם

רן.

נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 18-06-2009 בשעה 13:13.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-06-2009, 13:35
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
גיוס נעים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ice dude שמתחילה ב "פסטיבל מתגייסים,יותר,17.6.09"

אלפי בני נוער צבאו אתמול (ד') על פארק גני יהושע, שם התקיים כנס המתגייסים השנתי של מועדון "יותר". חילות צה"ל השונים סיפקו הצצה לדפוס הפעילות ובסיס "מיטב" הציב במקום "לשכת גיוס ניידת", אשר סיפקה מידע לכל מועמד לשירות ביטחון

ארנון בן-דרור

מתגייסים ונהנים: אלפי בני-נוער העומדים לפני גיוס הגיעו אמש (רביעי) לגני יהושע בתל-אביב, שם התקיים פסטיבל המתגייסים השנתי שמפיק מועדון "יותר" של האגודה למען החייל. "הדג נחש", מוש בן-ארי, משה פרץ ובועז מעודה הופיעו בפני המלש"בים (מועמדים לשירות ביטחון), וגם חיילי צה"ל לא התרשלו בהופעה: החיילים הטריים גיא לובלצ'יק וחן אהרוני הנחו את הטקס ולהקות חיל-הים וחיל החינוך הופיעו גם הן.

להמשך קריאה לחץ כאן

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר