18-06-2009, 12:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.10.07
|
|
|
פסטיבל מתגייסים,יותר,17.6.09
מה העניינים אנשים!
טוב אז אתמול התקיים לו פסטיבל מתגייסים,שארגן מועדון יותר,והאגודה למען החייל.
רוב המתגייסים מ יולי 09 עד מאי 10, קיבלו הזמנה אישית.
אני ושני חברים נסענו לשם יחד. אנחנו גרים בכרמל אז לקחנו רכבת מחוף הכרמל עד תל אביב מרכז,ומשמה כמה דקות הליכה מגיעים בעצם לאירוע.
הגענו קצת מוקדם וחיכינו 5 דקות בערך עד פתיחת השערים.
כשהכניסו אותנו נכנסנו לפארק דשא יפה ומסודר,היו שם המון חיילים מיחידות שונות, ואז התחילו לגשת אלינו חיילים, והציעו לנו לבוא להתגייס ליחידה שלהם וסיפרו לנו מה היתרונות אצלם וכו ולמה דווקא ביחידה הזאת יהיה לנו טוב יותר וכו'
כבר מראש ידענו שאני מתגייס למודיעין שדה, חבר שלי מתגייס לפקח טיסה והשני לחיל הים,אבל בכל זאת שמענו את החיילים עד הסוף.
היו שם הרבה שיריונרים, (כבוד לכל השריונרים באתר פרש!) ,וכך נמשך העניין בערך שלוש שעות.
היה כיף, קיבלנו ארטיק חינם, קיבלנו הרבה חטיפים, ואני חייב לציין הייתה שמה קבוצת בנות ענקית שחילקה קונדומים חינם, כדי להעביר את המסר שלקיים יחסי מין עם אמצעי מניעה ולא להסתכן.
חילקו לנו איזה 5 לכל אחד התיק היה מלא, חח וכל פעם שחילקו לנו הבנות אז שאלנו אותם זה כולל ניסיון אישי,חחח,אוקיי מספיק שטויות.
לאחר כמה שעות,קראו לנו מהבמה ואמרו כולם להגיע זה מתחיל, ואז התחילה בעצם ההופעה,קודם כל הופיעה להקת חיל הים, עם שירי ארץ ישראל וכו, אחרי זה בועז מעודה,ואז משה פרץ שאני לא מכיר, אחריו הגיע הרגע שחיכיתי לו מוש בן ארי,היה כיף רקדנו שמחנו כולם ביחד.
הרכבת האחרונה מתל אביב לחיפה חוזרת ב11 וחצי,והשעה הייתה 23:15 אז הינו צריכים ללכת 5 דקות ואז לעלות, קיצור לא היה זמן, ונסענו בחזרה הביתה,עייפים,מתים לשתות ולאכול.
היה כיף אנשים,אם למישהו יש תמונות (כי שכחתי לצלם) או וידאו,אז שיכניס כמה תמונות,שאנשים שלא היו ירגישו את האווירה שהסברתי..
מקווה שנהנתם
רן.
נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 18-06-2009 בשעה 13:13.
|