לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-06-2009, 23:50
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
יו"ר הסוכנות ויו"ר הכנסת לשעבר: הפשיזם והשטן שולט בישראל

אברהם בורג, לשעבר יו"ר הכנסת ומעמודי התווך של מפלגת העבודה. יוצא במתקפה חריפה על הציונות ועל הנהגתה של מדינת ישראל לדורותיה. בהרצאה בישוב משגב בגליל שנערכה (18 ביוני 2009) ע"י ארגון "סיכוי", תחת הכותרת "פחד ועמדות שמען על גלגלי הקונפליקט היהודי ערבי בגליל או מפתח להבנתו", מאשים בורג את הציונות והכוחות הקיצוניים שהשתלטו על ישראל בהבאתה של המדינה לכדי פשיזם וגזענות ביחס לפלשתינים המזכיר יחס הנאצים ליהודים.

להלן קטעים נבחרים מההרצאה (מתורגמים מערבית) כפי דיווח עליה ודיע עוואוודה באתר "אל-ג'זירה":

ישראל הוקמה כדי לפתור את הבעיה היהודית, אך היא עדיין קשורה בעבר ומבססת את יחסיה עם האחר על בסיס הפחד של הישראלים מסביבתם, כאילו הם נמצאים באירופה של המאה ה- 19. ישראל חיה על בסיס התפיסה שהיהודים הם עם ללא אדמה הרוצה אדמה ללא עם והיא אינה רואה את האחר ומנסה להתגבר עליו בתמרונים שונים. נתניהו אינו שונה מקודמיו אריאל שרון, אהוד אולמרט ויצחק רבין ששגו באסטרטגיה הזו.

ישראל מנהלת 'תחרות' של שואה מול נכבה, ובעניין אמר רה"מ לשעבר מנחם בגין כאשר נשאל על הפצצת בירות, כי הוא מרגיש כאילו הפציץ את הקווים של היטלר.

הסכמי אוסלו נכשלו למרות תמיכת מרבית שני העמים בהסכמים. אחת הסיבות לכך הייתה ההתייחסות למו"מ כאילו מדובר בעסקת נדל"ן למרות שהסכסוך אינו כזה.

כאשר יתחדש סבב המו"מ הבא ברצון או בכפייה אין מנוס שבתחילה כל צד יכיר באסונות של האחר בפחדיו ומכאוביו. יש כאב פלשתיני אמיתי שחלקו נגרם בגלל ישראל ואין להתכחש לו.

אינני מעוניין לחיות במדינה המנצלת את האסון היהודי למטרות פוליטיות. מדיניות ישראל כיום היא בגדר בגידה בזיכרון הקולקטיבי היהודי ולהבטחה לנהוג באחר באופן שונה ממה שנהגו כלפי היהודים.

ישראל חייבת להיות מדינה של כל אזרחיה ולא יתכן שזהותה היהודית תצבע את אופייה הדמוקרטי.

ישראל נשלטת ע"י גישה של גזענות, פשיזם ולאומנות קיצונית השוללת את הדמוקרטיה. יש שטן בישראל הפועל לאפליה גזענית ולפשיזם. צריך לכבס את הכבישה המלוכלכת כדי להתנקות.

קיימת תעשיית שקר ישראלית הולכת ופורחת הטוענת שהכול פורח ויפה. המציאות היא ש- 30% מסוחרי הנשק בעולם הם יהודים ו- 10% מהם הם ישראלים. זה חלק מפעולת השטן. מטס מעל מחנות הריכוז לפני מספר שנים היה ביטוי לשחצנות הישראלית.

הפלא של השואה לא היה במספר היהודים שניצלו אלא בכך שהיו אנשים הומאניים בצד השני שסייעו להציל אותם. "האם אצלנו יש אנשים כמו אלה במדיניות כלפי הפלשתינים בשכם ובסח'נין?".
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/190807

__________________________________________________ _______________

ככה זה , אברום הפסיק להתפרנס מהמדינה. גם קשירו לא עזרו לו והוא לא הצליח לקנות מפעל במחירי רצפה- אז עכשיו הוא עובד בשרות גורמים עוינים - שום דבר אחר לא יכול להסביר את ההתבטאויות הגעניות והקיצוניות שלו - הוא כנראה מקבל משכורת מהאיחוד בדיוק כמו ביילין , או אולי ממדינות ערב. אחד כזה צריך להאשים בבגידה .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-06-2009, 00:01
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "יו"ר הסוכנות ויו"ר הכנסת לשעבר: הפשיזם והשטן שולט בישראל"

כל פעם כשמישהו אומר שאנחנו דומים לנאצים זה פשוט מחליא אותי

סבא שלי זכרונו לברכה סיפר לאבא שלי איך ברומניה היו תולים יהודים כשהם חיים על אנקול, היו תולים אותם על זה בגב
אף אחד לא שוחט את הערבים או שם אותם בתאי גזים ומכין מהשיער שלהם שטיחים
ואם האדם הזה כבר אמר שהוא לא מוכן לחיות במדינה הזאת, אז למה הוא מחכה? שיעוף מפה !
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i44.tinypic.com/bdqhi0.jpg]

ישן 21-06-2009, 06:34
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
כבר מאה שנה שישנם ז'ידים שמאוד כואב להם שנולדו יהודים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "יו"ר הסוכנות ויו"ר הכנסת לשעבר: הפשיזם והשטן שולט בישראל"

אבל בכ"ז הם יושבים לנו עמוק בחיים, כמו פיסורה ברקטום, בעיקר כי להיות ז'יד זה אחלה פרנסה!

אמרת אברום בורג? אמרת כסף... לך בעקבות הכסף, ותגיע לאברום - בדיוק כמו בחקירות הקשורות בפשע מאורגן.

מה שאירוני הוא שהמגלומן הזה כתב ספר וכינה אותו "לנצח את היטלר" והנה רואים כאן איך הוא ניצח: פשוט ע"י שאיבת האלמנטים ה"מנצחים" בהתנהלות הנאצית: דמגוגיה מפלצתית, בניית תילי שקרים עד ללב השמיים ורטוריקה של דר שטירמר שהולכת ונהיית כמעט זהה למקור...

"מדינת ישראל פתרון לבעיה היהודית"??? האם אברום חושב שהיא פתרון סופי, או שאולי צריך כמה שלבים בדרך.

הגיע הזמן שהעם היהודי יכיר בכך שמיעוט מבוטל מתוכו - אבותיו הרוחניים של הבורג הזה - נטל חלק נכבד במשטר הזוועות של המהפכנות הטרוצקיסטית, בדיוק כמו אלה, ממש כמוהו, שישבו ביודנראטים, ליד האומבשורמפירהר, ועשו בשבילו "בוכלטריה" על משלוחי זהב.

ישן 21-06-2009, 07:50
  BigSmoke BigSmoke אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.09

אני חייב לומר שזה מעניין לראות אותך מוצא ב"אל-ג'זירה" מקור אמין ומהיימן שנותן את מלוא המידע בצורה אמינה ביותר, להבדיל מדעותיך על וואינט.

ועכשיו לעצם העניין:
לא הייתי בהרצאתו של מר בורג ואם התרגום לתרגום מדוייק, אז אני חושב שיש פה קצת יותר מפליטת הפה של השר אהרונוביץ. אבל יש גם דברי אמת והנה כמה פנינים:

1.
ציטוט:
הסכמי אוסלו נכשלו למרות תמיכת מרבית שני העמים בהסכמים. אחת הסיבות לכך הייתה ההתייחסות למו"מ כאילו מדובר בעסקת נדל"ן למרות שהסכסוך אינו כזה.

על שלושת המילים הראשונות די ברור לי שכולם פה יסכימו ואני לא רואה סיבה למה לא להסכים ליתר המשפט, שהרי הבעיה כפי שהציג אותה מר נתניהו היא בדיוק הבעיה הזו. אנחנו מדברים עם הפלסטינים על גבולות לפני שמדברים על בעיית הסיכסוך האמיתית - ההכרה אחד בשני.

2.
ציטוט:
יש כאב פלשתיני אמיתי שחלקו נגרם בגלל ישראל ואין להתכחש לו.

לא צריך להתכחש לשום דבר. היתה סיבה לכל זה וצריך להדגיש את הסיבה.

3.
ציטוט:
קיימת תעשיית שקר ישראלית הולכת ופורחת הטוענת שהכול פורח ויפה. המציאות היא ש- 30% מסוחרי הנשק בעולם הם יהודים ו- 10% מהם הם ישראלים. זה חלק מפעולת השטן.

מסכים עם כל מילה

לגבי שאר הדברים - הנה הנקודות שאני לא מסכים איתם:
ציטוט:
ישראל הוקמה כדי לפתור את הבעיה היהודית, אך היא עדיין קשורה בעבר ומבססת את יחסיה עם האחר על בסיס הפחד של הישראלים מסביבתם, כאילו הם נמצאים באירופה של המאה ה- 19

העבר הוא לא כזה עבר. אנחנו מדברים על העבר כאילו הוא היה לפני 300 שנה. הדור ההוא עדיין לא חלף והעם היהודי רק שינה את אויב ולא ניצל משום שואה. שואת העם היהודי באירופה אינה שונה מהניסיון לבצע שואת עם יהודי בארץ ישראל והמטרה שלנו תהיה לסיים את הקרב של שואת העם היהודי בארץ ישראל כפי שהסתיימה שואת העם היהודי באירופה, עם הבדל מהותי כמובן במספר הנפגעים היהודי - כלומר בהשמדת הטרור והסכמי שלום.

ציטוט:
ישראל מנהלת 'תחרות' של שואה מול נכבה.

מי שמנהל את התחרות של השואה מול הנכבה הוא העם הפלסטיני מתוך הנחה שהלחץ הבינלאומי בעקבות השואה ישחק לטובתם במשחקם הפוליטי של היום.

ציטוט:
אינני מעוניין לחיות במדינה המנצלת את האסון היהודי למטרות פוליטיות. מדיניות ישראל כיום היא בגדר בגידה בזיכרון הקולקטיבי היהודי ולהבטחה לנהוג באחר באופן שונה ממה שנהגו כלפי היהודים.

ישראל חייבת להיות מדינה של כל אזרחיה ולא יתכן שזהותה היהודית תצבע את אופייה הדמוקרטי.

ישראל אינה מנצלת את האסון היהודי למטרות פוליטיות כאם את הזכות ההיסטורית כעם. כל עוד אנו נרדפים, לא באירופה, אלא במדינתנו הקטנטונת, הרי שאנחנו צריכים להזכיר לעצמנו בכל יום ויום את הסיבה שבגללה לא "נשארנו" באירופה ובשאר ארצות העולם ואסור לנו לרגע לשכוח את זה.
ישן 21-06-2009, 19:15
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
לא ברור לי מה יש כאן להסכים או לא להסכים
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "[b]אני חייב לומר שזה מעניין..."

הדברים נאמרו על דעתי האישית בלבד, ואינני בטוח שעובדתית יש לו על מה להסתמך..
ציטוט:

על שלושת המילים הראשונות די ברור לי שכולם פה יסכימו ואני לא רואה סיבה למה לא להסכים ליתר המשפט, שהרי הבעיה כפי שהציג אותה מר נתניהו היא בדיוק הבעיה הזו. אנחנו מדברים עם הפלסטינים על גבולות לפני שמדברים על בעיית הסיכסוך האמיתית - ההכרה אחד בשני.

B]הסכמי אוסלו נכשלו בגלל סיבה אחת עיקרית, הפלסטינאים אינם בשלים להכרה במדינת ישראל. הסכמי אוסלו היו הונאה שנפלנו בה בפח ושלמנו ביוקר לאחר מכן על האמונה התמימה שפני ערפאת היו לשלום. לגוף כמו שלו היה קל לסגת מההסכם מכיוון שמאחוריו לא עומדת מדינה. תכליתו של ההסכם מבחינת ערפאת: לחזור בגדול לשטחי יהודה, שומרון ועזה ולנהל מתוכן מאבק מזויין נגד ידינת ישראל. [/B]2.

ציטוט:
יש כאב פלשתיני אמיתי שחלקו נגרם בגלל ישראל ואין להתכחש לו.

לא צריך להתכחש לשום דבר. היתה סיבה לכל זה וצריך להדגיש את הסיבה.

[B]באמת? מעניין! איפה הכאב הישראלי אחר האמונה שהסכמי אוסלו הם הסכמי שלום. מה עלה בגורל הכאב של אובדן למעלה מאלף ישראלים בעקבות אותו הסכם?
על איזה כאב פלסטיני מדבר, זה שישראל גורמת? איפה הכאב של הפלסטינים שהחמאס גורם להם?
[/B]

3.
ציטוט:
קיימת תעשיית שקר ישראלית הולכת ופורחת הטוענת שהכול פורח ויפה. המציאות היא ש- 30% מסוחרי הנשק בעולם הם יהודים ו- 10% מהם הם ישראלים. זה חלק מפעולת השטן.

מסכים עם כל מילה.

שוב מעניין מאד, אם התעשייה כל כך מפריעה לו, מדוע קולו לא נשמע כאשר ינק מעטיניה של אותה תעשייה שהזינה את מפלגתו במשך שנים?
מעניין מה הוא חיפש בעשות אשקלון וקשריו לגורמים פליליים (למרות שלמען הגילוי הנאות החקירה נסגרה בשנת 2006 מחוסר ראיות).
נראה לי שהאיש מדבר מתוך תסכול כלשהו על זה שקיבל בעיטה בישבנו.

שאר הדברים אינם ראויים להתייחסות.
איש קטן, שפל קומה שאינו ראוי להימנות על בניה של המדינה שמעניקה לשפלים שכמוהו במה חופשית.

לגבי שאר הדברים - הנה הנקודות שאני לא מסכים איתם:
ציטוט:
ישראל הוקמה כדי לפתור את הבעיה היהודית, אך היא עדיין קשורה בעבר ומבססת את יחסיה עם האחר על בסיס הפחד של הישראלים מסביבתם, כאילו הם נמצאים באירופה של המאה ה- 19

העבר הוא לא כזה עבר. אנחנו מדברים על העבר כאילו הוא היה לפני 300 שנה. הדור ההוא עדיין לא חלף והעם היהודי רק שינה את אויב ולא ניצל משום שואה. שואת העם היהודי באירופה אינה שונה מהניסיון לבצע שואת עם יהודי בארץ ישראל והמטרה שלנו תהיה לסיים את הקרב של שואת העם היהודי בארץ ישראל כפי שהסתיימה שואת העם היהודי באירופה, עם הבדל מהותי כמובן במספר הנפגעים היהודי - כלומר בהשמדת הטרור והסכמי שלום.

ציטוט:
ישראל מנהלת 'תחרות' של שואה מול נכבה.

מי שמנהל את התחרות של השואה מול הנכבה הוא העם הפלסטיני מתוך הנחה שהלחץ הבינלאומי בעקבות השואה ישחק לטובתם במשחקם הפוליטי של היום.

ציטוט:

ישראל אינה מנצלת את האסון היהודי למטרות פוליטיות כאם את הזכות ההיסטורית כעם. כל עוד אנו נרדפים, לא באירופה, אלא במדינתנו הקטנטונת, הרי שאנחנו צריכים להזכיר לעצמנו בכל יום ויום את הסיבה שבגללה לא "נשארנו" באירופה ובשאר ארצות העולם ואסור לנו לרגע לשכוח את זה.
ישן 21-06-2009, 19:55
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "לא ברור לי מה יש כאן להסכים או לא להסכים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
3.
ציטוט:

מסכים עם כל מילה.

שוב מעניין מאד, אם התעשייה כל כך מפריעה לו, מדוע קולו לא נשמע כאשר ינק מעטיניה של אותה תעשייה שהזינה את מפלגתו במשך שנים?
מעניין מה הוא חיפש בעשות אשקלון וקשריו לגורמים פליליים (למרות שלמען הגילוי הנאות החקירה נסגרה בשנת 2006 מחוסר ראיות).
נראה לי שהאיש מדבר מתוך תסכול כלשהו על זה שקיבל בעיטה בישבנו.

_

אגב: אחוזים אפילו גבוהים מאלה (וגם "יהודים" ובתוכם אחוז נכבד של "ישראלים") אפשר למצוא בקרב שורות השמאל הקיצוני העולמי, האנארכיזם והתנועות המקדמות בערות דתית ופאשיזם רדיקלי מבית האיסלאם, עקב אמונה משיחית שסיוע כזה ידכא אילו כוחות עלומים המאיימים עליהם מבית.

יהודים באחוז גדול שירתו את מכונת ההשמדה של סטאלין: לזר כגנוביץ', יהודי במוצאו, היה אחד החיילים הנאמנים לסטאלין ואחראי ישירות להרעבה למוות של מליוני אוקראינים והרס חייהם של רבים אחרים.

מיעוט מבין העם היהודי, שיצא מתוכו פוליטית ותרבותית ואף פעל כנגו, השתלב כרוב לא קטן בתנועת הראקציה הלאומית מבית השמאל. אברום בורג בהחלט נשמע אחד מהם: לא צריך לטעות ולראות בו "ישראלי טוב" שפועל לתיקון מדינתו האהובה: הוא רקציונר שמאלני בין לאומי, שמבקרה חי ופועל נגד ישראל. באותה מידה הוא יכול היה להיות מרגל סובייטי ב MI6.

אנו עוברים מדי יום ביומו שטיפת מוח העושה דה לגיטימציה לתנועה הלאומית הישראלית הלגיטימית, ומחונכים להאמין כי היא היורשת של תנועות חשוכות, ולא תנועה לאומית בעלת מאפיינים די מרגילים במערב. כל זאת מתבצע כדי להסתיר את מה שלא מעזים לדבר עליו, ובשום אופן לא מוכנים להעלות לדיון ציבורי ומפשט ההיסטוריה: חלקם של יוצאי היהדות בהמטת חורבן פוליטי על עמים עתיקים שלמים, כמו גם בזריעת הזרעים שהובילו לכליה קהילות יהודיות שלמות ביאורפה מידי החיה הנאצית שזיהתה את כל היהודים כפעילים פוליטיים אנטי לאומיים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר