לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2009, 15:37
  doggie doggie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.08
עזרה | מצב לא ברור בנוגע לגיוס

שלום,
לפני כשנה התגייסתי עם פרופיל 97 לחטיבת גולני, לאחר מספר שבועות בטירונות נמצאה אצלי בעיה רפואית שדרשה הורדת פרופיל ל21. לאחר ויכוח לא קל על המערכת הצבאית הוחלט לתת לי מספר חודשים של אי כשירות זמנית, (פרופיל 24) לטיפול בבעיה.
לאחר התקופה בה הייתי "לא כשיר זמנית" עברתי מספר ועדות רפואיות ונקבע לי פרופיל כשיר לשירות - 45.

מאז ועד היום עברו כבר שלושה חודשים בהם המערכת לא יוצרת איתי קשר כלל, נכון להיום אני לא יודע מתי אני אמור להתגייס, ואפילו עולה השאלה אם בכלל.
התייעצתי רבות, והרבה אנשים אמרו פשוט ללחוץ עליהם בלי סוף, אם בשביל תשובות או אם בשביל מעשים.
זה כבר חודש וחצי שאני רק מציף את הבקו"ם, רמ"ד (הגוף שהיה אחראי עלי תוך כדי תקופת האי כשירות) בפקסים וטלפוניים מרגיזים לגבי הגיוס שלי.
התשובות תמיד זהות ומראות ששום דבר לא משתנה בעצם.

עשיתי בירור קטן, והפז"מ שלי הפסיק לדפוק בשלושת החודשים האלה, וזה הגיע לרמה שהאי ודעות בקשר למה שקורה איתי מחרפנת ממש.
אני פונה אליכם בתקווה שאחד מכם ימצא לי פתרון, או אפילו בלי להתבייש - אם יש כאן מישהו עם קשרים מתאימים לזירוז תהליכים או כל שם פיקטיבי אחר שאפשר לתת לזה.

תודה מראש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:50

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר