לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2009, 19:23
  s13_man s13_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.09
קבוצות כושר

בס"ד

בזמן האחרון יש הרבה דיבור על קבוצות כושר, אם טוב או לא ואם שווה את הכסף או לא .
קודם כל , בשביל מה צריך קבוצת כושר ( לא משנה איזה כרגע ) :
1. קבוצת כושר מאפשרת אימונים אשר מכינים אותך לצבא והם בעלי פיקוח ( חשוב מאוד ) .
2. האימונים הם בקבוצות, אתה מכיר אנשים והאימונים הופכים ליותר כייפים, וגם יש לך " תחרות " וחברה דוחפים אותך קדימה .
3. מעבר לכושר הגופני, בקבוצת כושר אתה מקבל הדגמה לכל מיני דברים שתעשה בצבא : אלונקות, שקי חול, מפגש עם מקפדים בצבא וכו'..
4. קבוצת כושר משנה אנשים לטובה, אתה יוצא יותר בוגר יותר ואחראי יותר .

כמובן שיש כאלה שזה לא מתאים להם וזה גם בסדר, אך עליהם להקפיד לא להגזים מאחר והם עלולים להיפצע .

עכשיו לאיזה קבוצה ללכת?
קיימת קבוצה שנקראת אחריי , האימונים אינם עולים כסף ( למעט 120 ש"ח לשנה בשביל הביטוח והרצינות )

האימונים שם מצויינים ( מניסיון ) ושווה בהחלט לכל אחד , קיימות הרבה קבוצות ככה שהכל בסדר מבחינת מגורים וכאלה ..

בנוסף יש את הקבוצות : יובל עילם, עמית לכושר , ועוד נוספות ( סליחה שאני לא מרחיב ).
הקבוצות עולות כסף , ויש כאלו ששוות את הכסף וגם כאלו שלא, הנקודה היא שבמקום להתווכח אם שווה או לא נסו ללכת למספר קבוצות כושר לאימון ניסיון וככה תדעו להיכן אתם מתאימים .

שוב, זאת דעתי האישית, אשמח לשמוע ביקורת על מה שכתבתי .

מקווה שעזרתי .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2009, 00:36
  yuval_d2 yuval_d2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s13_man שמתחילה ב "קבוצות כושר"

כשהייתי לפני הצבא, גם אני הייתי בכושר קרבי. אני הייתי בעמית לכושר וזה היה אחלה לגמרי.
אם יש לך מוטיבציה לשרת בקרבי, ואתה רוצה להעלות את רמת הכושר שלך לקראת גיבושים וכדומה או אפילו סתם להעלות את רמת הכושר בשביל הכיף, זה לגמרי אחלה.
האמת שזה ממש נחמד, עושים מסעות כאלה בקטנה עם אלונקה, רצים המון, וזה עם חבר'ה טובים בדרך כלל אז יש גם חבר'ה בעסק. אני ממליץ.
לא אשקר, אכן זה עוזר, אם לא הייתי הולך לזה אני לא סגור אם הייתי עובר את היום סיירות כמו שעברתי אחרי שהייתי בזה, למרות ותקשיב טוב - שהכל מנטלי בתכל'ס! אבל אם אין לך משהו אחר לעשות אחרי צהריים, ובא לך לעשות קצת כיף שהוא גם בריא - לך לזה... אין מה להפסיד זה פאנן לאללה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר