לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-06-2009, 13:02
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
אני לא מבין מנסים להפוך גדוד חי"ר קל לגדוד חי"ר רגיל כשאין צורך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אשכול אירוח- קרקל"

אנחנו מדברים פה על בזבוז משאבים רצחני.
יתנו לי הסבר למה גדוד קרקל צריך פלוגה מסייעת שמפעילה כוח סיור,מרגמות,גיל ופנת"ר.
מילא שתי פלוגות רובאיות עוד בסדר למרות שאין צורך בגדוד כזה במחלקות כמו לו"ז,חבלה וכו'.
נכון להיום כוח פנת"ר הוא כוח כבד מאוד קשה לי להאמין שבנות עומדות בעומסים הללו.מה עם העובדה שלבצע ירי מרגמה או גיל צריך אישורים,והעובדה הגדולה שהגזרה שמבצעים בה את הפעילות היא גזרת שלום.אני בטוח שעל בדואי שמבריח זונות באוטו לא יבצעו גיל או מקל"ר.
מנסים לעשות את הגדוד הזה משהו שהוא לא.
עוד דבר זאת כמות ההקצאות שנותנים שם,מה קרה השתגעו פלאטולונים ופלאטופים עפים שם על ימין ועל שמאל,לא זכור לי שבהנדסה קרבית יש יותר מדי,או בחטיבות חי"ר שעדיין לא קלטו את התבור.

ראיתי אימון של הגדוד הזה בצאלים,אני אומר ואגיד שזה לא קרוב ולו במעט מבחינה מקצועית לפלוגה רובאית של גדוד רגיל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2009, 20:20
  מורעל מג'ל מורעל מג'ל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אשכול אירוח- קרקל"

לפי ממה ששמעתי ממקורות די מוסמכים, לפני זמן מה(אני לא בטוח מתי) קרקל היו באזור של חטמ'ר אפרים, אך לאור תפקוד "בעייתי" בגזרה , המח'ט של אפרים ביקש שיעיפו ולא יחזירו אותם יותר לחטיבה שלו. גם ממה שעולה מיחידות שפעלו בגזרה באותה עת, קרקל לוקים בחסר בכל מה שקשור ללחימה.

בואו נקרא לילד בשמו, עשו ניסוי,בנות ובניחם לוחמים, התחיל מסע הזוי של קצינים בגדוד להעלות את הרובאות ל07, שזה בכלל לא ברור למה, מאחר והם מתפקדים רק בגזרת הערבה. בצה'ל אמרו שזו תיהיה אחלה פירסומת של שיוויון העלו את רמת הרובאות ל07 , בגדול, גדוד של וואסח הרבה מהלוחמות שם חשות עצמן לשווא.

ישן 29-06-2009, 09:52
  קרקליסט33 קרקליסט33 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.09
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Shalev_C שמתחילה ב "הגדוד עובר הכשרת 03/05/07 אחד..."

מצטרף לשאלה,

האם לאחר שהועלתה רמת הרובאות בגדוד (ובוצע יישור קו), יוכלו הלוחמים לתפוס קווים נוספים מלבד גזרת חריף/גזרת הערבה?

ושאלה נוספת., שאקווה שלא תעבור על ביטחון שדה.

יצא לי בזמן האחרון לדבר עם כמה לוחמות מהגדוד לגבי פעילות הגדוד בזמן "עופרת יצוקה". לטענתן, הגדוד היה אמור לתפוס גזרה אחרת בזמן הלחימה, אך הדבר לא התאפשר כי "לא מכניסים בנות לXYZ". אני לא רוצה שיישתמע מהשאלה שלי כאילו אני מזלזל בעשייה של הגדוד בשגרה, כי אני ממש לא, אבל מה הפואנטה בלהכשיר את הלוחמים והלוחמות האלה במקצועות החי"ר, ואז כשמתחיל עימות, לא לנצל את הגדוד כמשאב בגלל העיקרון עליו הגדוד הוקם?
"וביום השמיני, ויברא ה' את הארוך וייתנו לעם. ויאמרו הלוחמים, מה לנו ולמטאטא הזה וייחר אפם. וייקח ה' את הארוך ויברא את גרסאות הקרביין והמוסב, ויפתח את עיקרון המכנס הפתוח והבול-פאפ ואת התבור הנגב וייתנם ללוחמים. ואת המטאטא נתן לג'ובניקים בזיקים וניצנים ודותן. וירא העם כי טוב"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר