לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2009, 11:24
  suliman suliman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.09
קשיים גדולים ממעבר ג'וב לחי"ר אולי אתם תוכלו לעזור

שלום רב קודם כל אני אציג את עצמי , שמי דניאל ואני גוייסתי לפני חצי שנה לגדוד הובלה להיות נהג
אני בעל פרופיל 97 והורי גרושים
הייתי אמור להתגייס לחי"ר באוגוסט 08 אך דחיתי ודחיתי כמו ילד וגוייסתי בפברואר 09
לפני כחודש הגשתי בקשה לשינוי שיבוץ כי אני רוצה להיות לוחם בחי"ר!
יש לי את היכולות ואת הכושר הדרוש לזה ( אני לא עגלה בגלל שאני נהג )

אתמול קיבלתי תשובה לגבי בקשתי ואך אני יגיד את זה , קיבלתי כאפה של החיים.
האופציות שלי : שריון , תותחנים , נ"מ , פלח"ץ ומוד"ש
הייתי בהלם , הייתי בטוח שאני אולי אקבל לפחות הנדסה קרבית או נח"ל
כמובן שוויתרתי על התפקידים האלה כי אם אני הולך למקום שאני יודע שאני לא אתן מעצמי את המאה אחוז אני לא הולך לשם.
אני מתכון להגיש עוד פעם בקשה לשינוי שיבוץ למרות שאין לי תקווה בכלל שאני אקבל דברים יותר טובים לנוב09
הקב"א שלי היא נמוכה (46-48) כי הייתי טמבל ובצו ראשון זילזלתי במבחנים ולחצתי אנטרים רק כדי לסיים את היום הזה.
מאוד מבאס אותי שאני נחשב בעיני הצבא כמפגר שלא יכול להיות ביחידת חי"ר

אני לא יודע מה לעשות כבר , אני מתכוון לשלוח מכתב למפקד מיט"ב ולשפוך את הלב.
האם יש עוד דרכים שאני יכול "להציק" לצבא בנושא הזה ??
שיבינו שאני חייל רציני ואני מאוד רוצה להיום לוחם מן השורה

אני מאוד רווצה לקבל זימון לגיבוש צנחנים לתת שם את כול כולי!
האם אפשר לשלוח פקסים מכתבים לשלישות בצנחנים או משהו כזה?
אין לי בעיה להיכנס למלחמות כי אני רוצה להיות לוחם
הבעיה שאני לא יודע עם מי אני יכול לדבר

אשמח אם תעזרו לי בכל דבר שאתם יודעים
כל מידע שיכול לעזור לי תרגישו חופשי לשפוך

אני על סף להיות נפקד למרות שאני יודע שזה לא יעזור פשוט אני במצב על הפנים

תודה דניאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-07-2009, 11:45
צלמית המשתמש של 760
  760 760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי suliman שמתחילה ב "קשיים גדולים ממעבר ג'וב לחי"ר אולי אתם תוכלו לעזור"

היי דניאל.

ראשית, כל הכבוד על הרצון והניסיון לתרום יותר.
שנית, ואולי חשוב מהכל - נפקדות זה לא פיתרון.
כבר עכשיו אתה מכה על חטא על כך שזילזלת בצו ראשון ולדעתך בצבא אתה מתוייג "כמפגר" בלשונך.
אז קודם כל, קב"א 46-68 זה לא מפגר, הצבא לא היה לוקח מפגר מפקיד בידיו כלי רכב כבד ויקר, משקיע בו קורס נהיגה ועוד ועוד..
דבר שני, בין השורות אני קורא שאתה מקשר בין הקב"א לבין היחידות שהוצעו לך וחשוב לי להבהיר לך ולאחרים שקוראים כאן שלא כך הדבר.
היחידות שהזכרת הן יחידות קרביות לכל דבר ועניין, ונמצאים בהן מגוון רחב של אנשים בעלי קב"אות שונות ונתונים אישיים שונים, החל מנפלי קורס טייס ועד לאנשים שהגיעו מרקע לא קל ועדיין מתאמצים לתרום ביחידה קרבית.
כך גם בחי"ר.
מכיוון שעכשיו כבר יולי, אני מניח שלא תוכל להתחיל מסלול לוחם כבר באוג' הקרוב (ענייני בירוקרטיה)
ואז נותר שתתחיל הכשרה רק במרץ הבא, כלומר שנה לאחר שכבר התגייסת.
אני לא יודע מה השיקולים המנחים, אבל יכול להיות שההצעה שניתנה לך היא הצעה אחרונה מבחינת הצבא.
אתה כמובן יכול לנסות ו"להפציץ" את המערכת במכתבים, פקסים וטלפונים, או לתפוס את ההצעה בשתי ידיים ולעבור ליח' שדה כפי שהוצע לך.

שיהיה לך המון בהצלחה !

ישן 21-07-2009, 12:15

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "יופי. הצבא לא מנסה לעשות לך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי metooshelah
יופי.
הצבא לא מנסה לעשות לך דווקא. כמו שאמרת, זילזלת בצו ראשון, וכפי שידוע, לעבור את המבחנים שוב זה על סף הבלתי אפשרי.
אני ממליץ לך להרגע קודם כל, כי בעריקות לא תשיג שום דבר. גם יהיה לך דפוק, וגם הסיכוי שלך לעבור יצנח פלאים. החילות שהוצעו לך הינם חילות מעולים. ניתנה לך הבחירה בין 4 חיילות. רוצה להיות קרבי? בחר אחד מהם. לא רוצה? תישאר נהג.

אין צורך לתקוף אותי
עריק אני לא יהיה אני לא מפגר.
שמעתם על מישהו שעבר את המבחנים שוב ?
שוב אני יגיד , אני לא מזלזל בחיילות האלה אך זה מקומות שאני יודע שאני לא אתן את כול כולי שם .
ומקום שאני לא נותן בו את המקיסמום אני סתם יתבאס.

חשבתי אולי יש פה חייילים שמכירים חיילים שהתעקשו ונלחמו ועבור בסוף של דבר לחי"ר כלשהו
ישן 21-07-2009, 13:49
  דג שמן דג שמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.06.09
ומה יעזור לך לעבור את המבחנים שוב
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי suliman שמתחילה ב "[QUOTE=metooshelah]יופי. הצבא..."

כל לוחם המיועד למוד"ש/שריון מתאים מבחינת הקב"א גם לחי"ר(יש שיאמרו כי המשפט הוא לא דו-צדדי)
זאת אמרת שאין כל תועלת בכך שתעבור שוב את המבחנים של הצו הראשון, הקב"א איננה הדבר שמונע ממך את ההגעה לחי"ר אלא צרכי הצבא.
כן, כידוע יש ביקוש גבוה יותר לחי"ר(אישית מעולם לא הבנתי למה) מה שאומר שלא כל מי שרוצה להגיע לחי"ר יגיע לשם בסוף, וכן לא כל מי שמשרת בשיריון רצה מלכתחילה להיות שם.
אני למשל גוייסתי לשריון למרות שרציתי להגיע לגבעתי/נח"ל ונתוני היו מושלמים(קבא 56, פרופיל 97 נטול סעיפים וכדומה) כשאמרו לי את זה בבקו"ם פשוט הייתי בשוק, שקלתי לסרב פינוי וכדומה,
כיום במבט לאחור אני שלם עם החלטתי לשרת בשיריון, ואני מכיר רבים ששלמים עם שרותם במוד"ש/תותחנים(יוצאי פלח"ץ אני לא מכיר).

בקיצור, תתגייס לאחד מארבעת האפשרויות שניתנו לך, תן בהם את כולך ותצליח.

אתה מוזמן לדבר על זה גם בפרטי אם בא לך.
ישן 21-07-2009, 17:13

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי דג שמן שמתחילה ב "ומה יעזור לך לעבור את המבחנים שוב"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דג שמן
כל לוחם המיועד למוד"ש/שריון מתאים מבחינת הקב"א גם לחי"ר(יש שיאמרו כי המשפט הוא לא דו-צדדי)
זאת אמרת שאין כל תועלת בכך שתעבור שוב את המבחנים של הצו הראשון, הקב"א איננה הדבר שמונע ממך את ההגעה לחי"ר אלא צרכי הצבא.
כן, כידוע יש ביקוש גבוה יותר לחי"ר(אישית מעולם לא הבנתי למה) מה שאומר שלא כל מי שרוצה להגיע לחי"ר יגיע לשם בסוף, וכן לא כל מי שמשרת בשיריון רצה מלכתחילה להיות שם.
אני למשל גוייסתי לשריון למרות שרציתי להגיע לגבעתי/נח"ל ונתוני היו מושלמים(קבא 56, פרופיל 97 נטול סעיפים וכדומה) כשאמרו לי את זה בבקו"ם פשוט הייתי בשוק, שקלתי לסרב פינוי וכדומה,
כיום במבט לאחור אני שלם עם החלטתי לשרת בשיריון, ואני מכיר רבים ששלמים עם שרותם במוד"ש/תותחנים(יוצאי פלח"ץ אני לא מכיר).

בקיצור, תתגייס לאחד מארבעת האפשרויות שניתנו לך, תן בהם את כולך ותצליח.

אתה מוזמן לדבר על זה גם בפרטי אם בא לך.

הבנתי
אבל מה הסיבה שלא הכניסו אותי לחי"ר אז?
יכול להיות שהבקשה שלי הוגשה מאוחר מידי וכבר המחזורים היו סגורים ?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר