לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2009, 20:40
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
קטעים טרום טירונות שריון טיפים לטירונים החדשים

הייתי כל השבוע בטרום טירונות עם בערך 30 אנשים כי כולנו חזרנו מדח"ש, אז במילים פשוטות טרום טירונות = עבודות רס"ר ומטבח חחח

כשהגענו לשיזפון וראינו את הטנקים בכניסה זה עשה לי משהו בפנים
לראות את העוצמה הזאת ואת הגודל הענקי שלהם
אתם באמת תהנו שם ואל תתבאסו ממשפטים כמו
לא מאיימים על ז*נה עם ז*ן כמו שלא מאיימים על שריונר עם שבת
יש בשריון משמעת מאוד חזקה ואני העז ואומר שבין הכי חזקות בצה"ל
צריך המון משמעת אישית כדי למנוע תאונות בתוך הטנק

אני חייב לציין שבמהלך חיי הייתי ביחסית דיי הרבה בסיסים, ושיזפון לא רואה אף אחד מהם ממטר מבחינת התנאים שהיו לנו

דבר ראשון נישן בחדרים, אני יודע כי ניקינו לכם אותם
מחוץ לחדרים יש תמי 4, עם מים קרים ורותחים
מומלץ לקום כל בוקר מעט לפני ההשכמה כדי להכין קפה

הניקיון של החדרים הוא ברמה מאוד גבוהה, כמו כן השירותים מתוחזקים היטב וגם המקלחות
כמו בית מלון לחיילים
עכשיו מה יש בחדרים
בכל חדר יש מזגן מרכזי, שאפשר להגדיר את הטמפרטורה והעוצמה
כל המזגנים עובדים והם לא ליופי
ואני נשבע לכם ישנתי שם יותר טוב משאני יושן בבית

והנה גולת הכותרת, החדר אוכל !

העבודה הכי קריעת תחת זה עבודות מטבח
אנחנו עבדנו שם מ-5 בבוקר עד 9 בערב כשאפשר לפעמים אם יש לחץ לעבוד יותר מ-9 בערב
אבל !

בחדר אוכל היו לנו פעם פנקייקים מאוד טעימים, היו לנו קוראסונים עם שוקולד, כי יש קונדיטוריה במטבח
והאוכל ברמת איכות גבוהה יחסית
אגב ! שמעתי מאנשים שלפעמים יש פיצות

המרפאה שם מאוד יעילה
בערב באה אלינו חובשת שאלה למי יש בעיות וכ"ו
אני שיש לי עור מאוד בהיר ונשרפתי מהר מאוד בשמש, ביקשתי ממנה קרם הגנה מהשמש, משחה כי קיבלתי מכה באצבע וירד דם הייתי צריך נגד זיהום, וגם וזאלין לשפתיים
תוך מספר דקות היא הגיעה עם כל התרופות

דבר חשוב מאוד, תשתו המון המון מים !
למי שלא רגיל לדרום הארץ, שתדעו שחם מאוד מאוד ומזיעים הרבה במדים
כמו כן תשתדלו לא להיות הרבה במזגן כי אז אתם יוצאים ישר לחום לוהט וזה לא בריא לגוף (עם כל הצער שבדבר)

וזהו אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול
הבנתי שניהיה שם כמה מאות טירונים

אה והיו איתי המון ילדים שבאו מחו"ל כגון אמריקה ובריטניה ואפילו ברזיל
כולם יהודים שעזבו את המשפחה שלהם, את הבית שלהם כדי לבוא לשרת בצה"ל
אנשים באמת זהב, אז תעזרו להם עם העברית !
לצערי הם סיפרו לי שיש הרבה אנטישמיות איפה שהם גרים

עריכה חשובה:
תמיד קראתי פה על הפודרה המפורסמת
והייתי המום כשראיתי עד כמה זה נכון חחח
רק דרכנו על החול בדיונות והנעליים שלנו נהפכו להיות משחורות ללבנות
שלא נדבר על המדים

אה ונקבל מקוצררים בשבוע השני של הטירונות אבל לא בטוח שנצא עם נשק הבייתה לפחות עד האימון מתקדם, אמרו שזה בגלל שהמח"ט מפחד שטירונים יצאו עם נשק אבל קחו את זה בערבון מוגבל
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i44.tinypic.com/bdqhi0.jpg]

נערך לאחרונה ע"י ishaicohen בתאריך 30-07-2009 בשעה 20:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-07-2009, 20:54
  matainho matainho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.03.06
שלח הודעה דרך MSN אל matainho
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ishaicohen שמתחילה ב "טרום טירונות שריון טיפים לטירונים החדשים"

קצת נסחפת...

התמי 4 זה כי השתיה מהברזים בברזים אסורה עקב בעיות צנרת. כשאתה עם 30 אנשים זה לא בעיתי, אבל עם עוד 100 +/- זה כבר פחות נוח. זמן להכין קפה לא יהיה לך (כמו גם הכוח) כשתהיה טירון. אחרי ימים של 17 שעות על הרגליים ברצף הדבר האחרון שתרצה לעשות הוא לקום מוקדם בדקה מעבר למה שצריך.
החד"א של שיזפון הוא טוב ויפה בתקופת הפגרה (אין טירונים, הצמ"פ בדיוק התחיל ואין קמ"ט/קק"ש). כמות החיילים בבסיס צונחת בעשרות אחוזים, ולכן האוכל משתפר בהתאם. פיצות אגב מעולם לא היו בשיזפון (הבצק הזה שהם זורקים עליו רוטב עגבניות לא נקרא פיצה בשום שפה) וסביר להניח גם שלא יהיו. ככלל לי אין בעיה עם האוכל בשיזפון, אבל להגדיר אותו מעולה יהיה קצת אוברייטד.
גם המרפאה היא דבר נזיל. כשתהיה טירון יהיה לך חופ"ל שיהיה אחראי לך ולעוד 100 חיילים. הלוואי ותיפול על חופ"ל שפיץ, אבל קשה להתחייב. מה עוד שהתורים למרפאה מתעכבים לא מעט, מהסיבה המובנת שיש אלפי חיילים בבסיס ומספר רופאים שאפשר לספור על יד אחת.

ואל חשש, בארבעת החודשים שלך כטירון לא יהיה לך יותר מדי זמן במזגן (או בחירה אם להיות בו), מלבד בסופ"שים בבסיס.

על הנייר, הבסיס הוא בהחלט במצב לא רע לעומת לא מעט בסיסים בצבא, אבל מפה ועד למלון שהפכת אותו הדרך רחוקה.
בהצלחה בכל מקרה וגיוס מועיל.
ישן 31-07-2009, 14:03
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי matainho שמתחילה ב "קצת נסחפת... התמי 4 זה כי..."

אל תסיק שאני אדם תמים מההודעה שלי
אני יודע טוב מאוד מה אני הולך לעבור מ-א' עד ת'

לכתוב את הדברים ה-"רעים" שעומדים לקרות זה קלי קלות, זה שטויות...
אני גם בטוח שזה לא יעניין אף אחד

המטרה הייתה לכתוב את הדברים הטובים יחסית למקומות אחרים, כדי שאנשים יוכלו להכין את עצמם ולדאוג פחות
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i44.tinypic.com/bdqhi0.jpg]

ישן 31-07-2009, 15:20
  magad magad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ishaicohen שמתחילה ב "טרום טירונות שריון טיפים לטירונים החדשים"

אחי אתה לא יודע מה אתה הולך לעבור אתה די חיי בסרט.
רוב הטירונות שלך אתה תיהיה בשטח ולא תיהנה מכול הדברים האלה בכלל (תתרגל למנות קרב ולישון באוהל).
אחר כך במקצועות אתה תהנה חבלז זה התקופה הכי יפה במסלול מבחינת ת"ש (בקושי יורדים לשטח , אוכלים אוכל חם , יש זמן שקם ככה לפחות ראיתי שנתנו למרץ 9 לנו לא היה אפשרות כזאת , וכוי).

ובקשר לאוכל שיהיו איזה 1000+ אנשים במטבח אתה תראה מה זה אוכל מסריח (אתה לא תאמין כמה ביצים קשות אתה יכול לאכול ביום) ותראה איך תורנות מטבח תיהיה מ5 בבוקר עד איזה 12 בלילה ואפילו אחרי.

בהצלחה אחי

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר