לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2009, 16:11
  משתמש זכר ap923 ap923 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.07.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Blue007 שמתחילה ב "הכול חשוב לי אחי ... כול מה..."

צריך לבחור, אי אפשר לקבל את הכל.
שמעתי שיש טחינות ב636 בתחילת הסדיר, במיוחד ברקונים.
סה"כ ברקונים ובעתפים יוצאים בערך אותו דבר - 10-4, אבל ההבדל הוא שברקונים אתה עושה 24 פעילות 24 מנוחה, כשהפעילות היא מחוץ לבסיס (מן הסתם) וגם בזמן מנוחה צריך ללמוד לפעילות הבאה ואחרי פעילות לעשות תחקירים בזמן הפנוי.
בעתפים אתה תעשה משמרות של 4-8, 3-9 , תלוי בסד"כ, בתוך המוצב ובכל שאר הזמן אתה פנוי לחלוטין.

בגלל זה אמרתי מקודם שיש לרקון את החסרונות של רגלי ועתפים ביחד - מצד אחד הם עדיין בתדמית של "ג'ובניקים" אבל נטחנים לא פחות מרגליים, ככה שלא תמיד יש סיפוק.

לגבי גדודים, לדעתי שחף הכי טוב, אבל אני משוחד. אם אתה רוצה קל"ב, אז ניצן, שירות מעניין בשחף. (ב414 עיקר העבודה היא של תצפיתניות ושל הרגליים, והרקונים לא מקבלים הרבה "עצמות" מעניינות, למרות שאני לא בטוח בזה ב100% ועדיף שמישהו מ414 יענה לך)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-08-2009, 19:50
  טליק טליק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.04
לכל אחד יש את ה.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Blue007 שמתחילה ב "החלטה לגבי 3 השנים שלי בצה"ל - מודיעין שדה שיבוצים"

בכל גזרה תמצא את הדברים המעניינים \המלהיבים ולצידם את הפחות חביבים ומשמימים.
בכל גדוד תמצא כי המשימות בעלות מאפיין דומה, אך האויב הוא זה שיקבע אם יהיה אקשן או לא. האויב לא תמיד מספק "סחורה מעניינת" בזמנים שאתה רוצה שתהיה כזו .העבודה שלך בכל מקום/גדוד /גזרה תהיה כמובן לאתר את כוונותיו ולסייע בסיכולן מבעוד מועד. בכל גדוד יש חלוקה תת גיזרתית ולכן אין ערובה לאקשן בכל רגע נתון ובכל מקום.
בקיצור- מה שיוצא אני מרוצה.
כל גדוד הוא פוטנציאל לפעילות מעניינת- עזה ,איו"ש , צפון- כל גזרה בתורה מספקת עניין ואתגר, בטוחני כי שכנינו ידאגו לך לעניין בכל מקום בו תשרת , סמוך עליהם (אחד שיודע)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:36

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר