לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2009, 18:44
צלמית המשתמש של opie
  opie opie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
הרופא הגדודי שלי מונע ממני להתייעץ עם רופא מומחה

הסיפור הוא קצת מסובך... אנסה לקצר.
לפני בערך שלושה חודשים, דיברתי עם הרופא הגדודי שלי בקשר לפצעים שיש לי בפנים, הוא הפנה אותי לרופא עור מומחה בצריפין.
כשדיברתי עם הרופא עור, ההמלצה שלו אליי הייתה לקחת רואקוטן, אלו הכדורים הטובים ביותר לנושא, אך החסרון שלהם הוא שהתופעות לוואי די חזקות, והם מגבילים אותך בהרבה מאוד דברים, לכן לתקופה שלוקחים אותם הפרופיל הוא 64 (זמני).
לא רציתי לקחת אותם ולצאת מקרבי סתם ככה בלי להתייעץ עם אף אחד, לקרוא על הכדורים האלה, לברר מה יהיה המשך השרות שלי במקרה ואני אסכים, אז ביקשתי מהרופא עור פיתרון חלופי.
אז ההמלצה השנייה שלו הייתה טיפול של בין 4-6 חודשים עם כדורים אחרים ומשחות.
חשוב לציין שכבר טופלתי ככה לפני הצבא ואין לי אמון בטיפול הזה, אבל בכל זאת התחלתי אותו שוב.
אז הוא נתן לי מרשם לחודש. אחרי חודש נגמרו לי הכדורים, ביקשתי מהחובש שלי הפנייה נוספת לרופא עור כי חשבתי שהוא זה שצריך לתת לי שוב מרשם. אבל זה התעכב, והתעכב, והתעכב... ובינתיים עברתי חודשיים מבלי לראות שוב רופא עור.
השבוע ראיתי את הרופא הגדודי שלי. הסברתי לו את המצב. הוא אמר לי שהוא זה שהיה צריך לתת לי את המרשם ולא הרופא עור, והאשים אותי שלא ניסיתי להפגש איתו (למרות שכן ניסיתי, אבל מה לעשות שהכול בגדוד שלי עובד בצורה דפוקה ולא מאורגנת?). מה שהוא החליט זה לחדש לי את הטיפול השני שהרופא המליץ עליו, על דעת עצמו.
נכון לעכשיו הפצעים רק מחמירים, ואין לי אמון בטיפול הזה. אני רוצה לראות רופא עור מקצועי, שאני די בטוח שיחליט לתת לי רואקוטן, אבל הרופא הגדודי שלי לא מוכן לתת לי לראות אותו בחצי שנה הקרובה, אלא רק אם הטיפול הנוכחי לא יעבוד.
אני כרגע מרגיש שאני מבזבז את הזמן שלי, הכדורים האלה גורמים לסחרחורות, ומנסיון שלי הם לא יעבדו גם ככה...
אני מעדיף לקחת רואקוטן למשך חצי שנה, לסבול מתופעות לוואי אבל לפחות אח"כ הפצעים שלי יעלמו ואני אוכל לשוב לפעילות נורמלית.
במקום זה, אני עובר טיפול לא יעיל חצי שנה, סובל מסחרחורות, אח"כ, כשכבר אני אסיים מסלול, במקום לצאת לקורס כלשהו, כמו מפקדים או חובשים, אני אקח רואקוטן ואהפוך לג'ובניק שלא מסוגל לעשות כלום, חוץ מעבודה משרדית (הכדורים האלה מגבילים אותך מחשיפה לשמש, מפעילות פיזית, ממש מהכול...)

האם יש דרך אחרת לקבל חוות דעת מקצועית מרופא עור מוסמך, ולא מרופא גדודי?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-08-2009, 20:06
  newday newday אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.09
עיצה אחת לגבי בעיות עם סגל רפואי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי opie שמתחילה ב "הרופא הגדודי שלי מונע ממני להתייעץ עם רופא מומחה"

כשאני הייתי בצבא, בכל פעם שהרגשתי שאני לא מקבל את הטיפול הרפואי שחשבתי שאני צריך לקבל (גם אם היה עומד בקריטריונים של הצבא), הייתי מתקשר למוקד פניות במקרפ"ר שבתל השומר, מתלונן על אותו גורם בתקיפות, מבהיר שזה צעד אחד לפני נקח"ל ואפילו יותר מזה, והם בד"כ היו מפגינים יעילות מאוד מרשימה. ויצא לי לפנות אליהם לא מעט.

תגבש עם עצמך את התלונה שלך היטב לפני שאתה מתקשר, שלא ינסו לפטור אותך בכל מיני תשובות, תהיה אסרטיבי מאוד, שלא לומר אגרסיבי, ותבהיר להם שהם צריכים לטפל בזה באופן מיידי, אחרת אתה תמשיך עם זה הלאה.

מבטיח לך שתתפלא כמה הם יכולים לסייע, בהנחה שאתה אכן מציג תמונה אמיתית שבה פוגעים בך מבחינה רפואית. לכל הפחות אם אתה חושב שהטיפול בך לא מקצועי הם יכפו על הרופא שלך להפנות אותך לרופא מומחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:12

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר