09-08-2009, 00:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
|
עזרה בקניית מחשב לשימוש בסיסי
בס"ד
שלום לכולם!!
אחי ביקש ממני למצוא לו מפרט למחשב,לשימוש ביתי.
השימושים שהוא יעשה במחשב הם:
1.אינטרנט- גלישה רגילה ושימוש בסקייפ.
2.צפייה בסרטים מוסיקה ותמונות (לבנותיו הקטנות...).
3.שימושי אופיס למיניהם.
4. הוא לומד ראיית חשבון, ויש לו תוכנות שקשורות ללימודים.
אני צריך רק את גוף המחשב(יש מסך,רמקולים,מקלדת עכבר וכו').ההארד דיסק לא חייב להיות גדול (אפילו 160 ג'יגה זה מספיק),והוא לא משחק במשחקים במחשב(למרות שאם תהיה אפשרות במסגרת התקציב שתהיה לו את האופציה הזו זה יהיה נחמד..).
חשוב לו שהמחשב יעבוד טוב ובלי בעיות כי הוא משתמש בו יחסית הרבה (אמנם השימושים לא כבדים, אבל מספיק פעמים הלך לו ספק הכח במחשבים הישנים שלו...) והוא גר בגולן ככה שאין לו יותר מדי זמן להסתובב ולמצוא חלקים.
קיבלתי דרך האתר מפרט,אך מאז חלו מספר שינויים:
א. רצוי (אם מתאפשר) שחברת הלוח אם תהיה מוכרת וטובה (כגון gigabyte או asus,אבל אני לא נעול- העיקר שתהיה חברה אמינה עם נוכחות בארץ).באתר הציעו לי לוח אם של חברת biostar,ואני מעדיף משהו יותר מוכר(לפחות בארץ).
ב. את המחשב נקנה בע"ה דרך חנות ולא דרך האינטרנט(אלא אם כן יש הפרש גדול במחיר,והכל בהנחה ששירות שתתן חנות מחשבים תהיה עדיפה על השירות שיתן אתר באינטרנט).
ג. אחי רוצה מערכת הפעלה מקורית למחשב. השאלה היא עד כמה זה מייקר את העסק.. xp זה מעולה מבחינתו.
ממש תודה רבה, ואני חייב לציין שזו הפעם ה-3 שאני מחפש מפרט דרכיכם, ויש לכם אחלה פורום,כל הכבוד!!
תודה- רועי.
התקציב הוא בסביבות 1500-2000 כולל מערכת הפעלה (בוא נאמר שמחשב כולל מערכת הפעלה ב 1800 זה אחלה!)
|