לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-06-2005, 10:51
צלמית המשתמש של amranal
  amranal amranal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.04
שטרית: " לא מזיק לתת לילד פליק"

שטרית על האלימות: לא מזיק לתת לילד פליק

בישיבת הממשלה שעסקה בדרכים למיגור האלימות אמר שר התחבורה, מאיר שטרית: "כרגע מה שקורה בבתי הספר זה הפקר. כשאני הייתי ילד גם חטפתי סטירה ושום דבר לא קרה". לבנת קראה לו לחזור בו מדבריו
דיאנה בחור-ניר

בתוך שלל ההצעות למיגור בעיית האלימות בישיבת הממשלה השמיע שר התחבורה, מאיר שטרית את דעתו בעניין: "בתקופתי לא היה קורה כלום אם ילד היה מקבל סטירה כשהיה חוצה את הגבול". השרים הרימו גבה, ושרת החינוך, לימור לבנת, דרשה ממנו לחזור בו מדבריו.

שטרית דיבר על הצורך להחזיר את המשמעת לבתי הספר, והסביר שלפעמים ניתן לסטור לילדים. שרת החינוך הגיבה "אני מבקשת שתחזור בך". שטרית מיהר לחזור בו מהדברים, "שיהיה ברור שאני מתנגד לכך שמורים יכו תלמידים. מה שאמרתי הוא שכשאני הייתי ילד גם חטפתי סטירה ושום דבר לא קרה".

שטרית חש שהדברים עלולים להתפרש בצורה לא נכונה, ולכן הוסיף: "בימים שבהם מורים מאוימים, מקללים אותם ומכים אותם, יש עוד הרבה צעדים שניתן לנקוט נגד תלמידים, אך פשוט לא מיישמים אותם. כרגע מה שקורה בבתי הספר זה הפקר, גם מבחינת לבוש, תלמידים הולכים גלוחי ראש ועם עגילים בכל מקום, וגם מבחינת התנהגות. זה מעיד על התרופפות המשמעת".

לדברי שטרית קדמה סקירה של מנכ"ל משרד הרווחה, דב גולדברגר: "יש בעיה כללית של פורקן עול על-ידי ילדים ונוער, הורים שמפחדים מילדיהם, מורים שמפחדים מתלמידים, פרסומות שמעודדות אלימות של ילדים. לאחר שהשרים החלו להשמיע את עמדותיהם הגיע תורו של שטרית שאמר שהגיע הזמן להפסיק עם העניין של זכויות הילד. לדבריו, גם להורים ולמורים יש זכויות, ואם צריך לתת פליק, אז לא צריך לפחד.

השרה לבנת ואנשי משרד החינוך, כך תיארו שרים שנכחו בישיבה, נראו מזועזעים. השר בנימין בן אליעזר אמר לשטרית: "אני מסכים איתך, חוץ מהפליק".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:02

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר