לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-08-2009, 21:20
  hack2003 hack2003 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי frozenone שמתחילה ב "מי הספק הכי טוב עכשיו?"

אני מחובר לברק\נטויזן כבר כמה שנים ואני בהחלט מרוצה ואני חייב לציין שדווקא כשניסיתי את 014 פתאום נתקלתי בתקלות מהירות גלישה (אצלי זה מבוסס על ADSL ונתב של אדימקס BR6204WG)
בשיחה עם 014 הם טענו שהנתב הוא זה שמהווה את הבעיה אבל זה מצחיק כי תוך כדי שאני דיברתי איתה אמרתי לה תשמעי אני מתחבר ברגעים אלה איתך עכשיו לנטויזן ומוריד את הקובץ שאת אמרת לי להוריד ומעלה את הקובץ שאמרת לי להעלות והנה זה עובד מצויין.. אז מה הנתב לא בסדר? הנה עובדה הוא עובד מצויין אצלהם אז מה?
יש אנשים שמתלוננים על בעיות ב 014 וב 012 וב 013 אז ככה שאני מצטער אבל עם כל הידע שלי ברשתות ומחשבים אני פשוט לא יודע מה להגיד.
מה שאני כן יודע זה של014 יש שירות עסקי שנותן מענה בצורה יפה מאד לשירות העסקי כשצריך אותו...
בנוסף לזה אני הוסיף שבעוד שבחברה שעבדתי היה חשבון אינטרנט ב 014 במשך כ 4 שנים לא גלשו בו אפילו פעם אחת במשך אותן השנים וב 014 לא טרחו לעשות דבר לא להודיע ולא כלום.
לעומת זאת היה לי חשבון בחברת 012 שלא השתמשתי בו קרוב לאותו מספר שנים ופתאום לאחר תקופה מסויימת הוא פשוט הפסיק להגיב(הייתי משתמש בו רק למאיל כי הייתה לי בו בכלל תוכנית של DIALUP חיוב לפי ימי גלישה ולא היה עולה לי כלום אם לא הייתי מתחבר).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2009, 00:12
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי hack2003 שמתחילה ב "אני מחובר לברק\נטויזן כבר כמה..."

התשובה היא הרבה יותר מורכבת ממה שאתה חושב
למעשה אין תשובה מדוייקת , יש אנשים שיגידו לך שעובד אצלהם 014 נפלא יש כאלה שיגידו לך ש 014 עובד גרוע וככה זה גם בשתי החברות הגדולות האחרות.
יש גם כאלה שגידו לך שהכל אותו דבר , אני אישית חושב (לפי הידע האישי שלי) שבהחלט לא הכל אותו דבר.
לאחר שהייתי עד לכמה טופלוגיות רשת מעניינות ביותר בנוגע לספקיות האנטרנט בארץ לפי דעתי חבילת הגלישה הכי יציבה זה מה שמספקת 012.
בטוח שהתגובה שלי פה תגרור כמה תגובות שליליות בנושא , ולכן אומר שזו דעתי לאחר שראיתי במו עיניי כמה השוואות בין הספקיות השונות , הכל כמובן נתונים סטטיסתים אבל בצורה שהם הציגו אותם אני בטוח שהם נכונים.
אם מה שחשוב לך זה ניתוב לשרתים בחו"ל ומשחקי רשת ופינגים לשרתים כאלה ואחרים כל חברה תגיד לך לרכוש את חבילת הגיימרים שלה שיש לה ניתובים יותר טובים לחו"ל מלחבילות האחרות!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר