לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-06-2005, 13:45
צלמית המשתמש של amranal
  amranal amranal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.04
המאבק בהתנתקות: מורדי הליכוד ויש''ע יעלו קמפיין על 1000 אוטובוסים

המאבק בהתנתקות עובר לתחבורה הציבורית: מורדי הליכוד ויש"ע יעלו קמפיין על 1,000 אוטובוסיםמיטל זדה | 06.06.05 | 11:35
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://ice.co.il/img/Main/biladi.gif]

הקמפיין, שממומן על ידי מורדי הליכוד ומועצת יש"ע, הוא בהיקף של כ-2 מיליון שקל וימשך כשלושה שבועות קמפיין הפרסום נגד תוכנית התנתקות יצא בימים הקרובים לדרך, ע"ג כ-1,000 אוטובוסים של כנען פרסום בתנועה (אגד ודן), בהשקעה של 2 מיליון שקל. כך נודע לאייס. בכוונת משרד הפרסום העומד מאחורי הקמפיין, אורן פלוס, להתמקד כרגע רק באוטובוסים ואינטרנט, ולא באמצעי מדיה נוספים. את היעוץ התקשורתי לקמפיין יתן משרד היח"צ ספין.

קבוצת מורדי הליכוד (המכונה במשרדי הפרסום והיח"צ של הקמפיין ’נאמני הליכוד&#8217 כינסו אתמול מסיבת עיתונאים, בה הציגו קו פרסומי לפיו לא יהיה אזרח במדינה אשר יצליח להימלט מההתקפה הפרסומית עד מועד ההתנתקות.
בשלב ראשון צפויות לעלות מודעות פרסום על גבי כ-1,000 אוטובוסים, במשך שלושה שבועות. חברת כנען פרסום בתנועה בעלת הזיכיונות לפרסום ע"ג אוטובוסי אגד ודן, תעלה את הקמפיין על אוטובוסים ברחבי הארץ.
בנוסף לשילוט על גבי האוטובוסים, צפוי לעלות קמפיין באינטרנט, שיכלול באנרים וסרטוני וידאו באתרי חדשות שונים. הקמפיין האינטראקטיבי יכלול גם פנייה ישירה לאזרחים באמצעות הדואר האלקטרוני, שיטת פרסום הנקראת ’מייל ויראלי’.

יובל פורת ממשרד יחסי הציבור ספין, המלווה את הייעוץ האסטרטגי של ’נאמני הליכוד’, אומר לאייס: "המטרה של הקמפיין היא להגיע לכל אחד מאזרחי ישראל. לצורך כך תשלח גם חוברת הסברה לכל בית וגופים המלווים את הקבוצה ימשיכו לצאת לשטח בפעילויות שונות".

בתוך כך, חברת כנען פרסום בתנועה, שביצעה באחרונה קמפיין חברתי-פוליטי נוסף עבור ארגוני המורים תחת הכותרת: "לימור לבנת, תתפטרי", מדווחת על אחוזי זכירות גבוהים מאוד לקמפיין. על פי סקר גיאוקרטוגרפיה שהוזמן על ידי כנען, מעל ל-69% מהציבור ברחבי הארץ זכרו את הקמפיין ומעל ל-30% מהציבור בארץ ידע לצטט את הסיסמה. לפי הסקר, בגוש דן שיעורי החשיפה הגיעו ל-87.5%.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-06-2005, 15:22
  יצחק גולדמן יצחק גולדמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.05
להלן התועלת של ההתנתקות, למי שעדיין לא קלט:
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי mikel שמתחילה ב "אם כך אז למה להתנתק ?"

ישנם כמה אטומים, שעדיין לא הבינו את התועלת הרבה הגלומה בהתנתקות. לכן אני מפרט אותה בפעם האלף ואחת:
1) זה יועיל ליחסי ישראל עם מדינות העולם (ואל תשאלו אותי "איך").

2) זה יועיל מאד לכלכלת המדינה (פעם הבנתי איך, אבל זה היה מאד מסובך ולכן שכחתי).

3) זה יאותת לשכנינו הערבים שרצוננו בהסדר שלום הוא אמיתי.

4) זוהי הבטחה אישית של שרון לבוש, וכמובן אסור להפר הבטחה לידידים.

5) זה יפתור את הבעיות הדמוגרפיות של המדינה (ושוב, תפסיקו לשאול אותי "איך").

6) זה יביא לחסכון עצום של כסף, כי ההתנחלויות עולות הרבה, ולא מגיע למתנחלים שיבזבזו עליהם).

7) כל הכסף שייחסך למדינה יופנה במלואו אל הדברים החשובים: חינוך, יצירת מקומות עבודה, בריאות - וכך תיפתרנה הבעיות בתחומים החשובים האלה.

8) אם ההתנתקות תצא לפועל, יהיה שימון פרס מבסוט לאללה, וזה מגיע לו אחרי כ"כ הרבה שנות אכזבה.

9) זה יחזק את אבו-מאזן, שהוא כידוע איש של שלום ואוהב יהודים מושבע...

10) מה יש לנו לעשות שם?

אני מקווה שעכשיו ברור לכולם מדוע ההתנתקות היא כה חיונית וחשובה.
אני גם מקווה שלכ"א מכם יש בטווח יד כוס של מים וכדור נגד בחילה...

ולסיום, בוז לדיקטטור שרונסקו !
בוז למופז שאול, הנמוך משכמו ומטה מכל העם (מלכים א, פרק ז ?)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר