לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-08-2009, 19:17
  אופוריה אופוריה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.04.09
לא יודע מה לעשות (תפקידים תוך כדי שירות)

אממ הסיפור שלי הוא כזה,אני בגדוד לוחם כלשהו,לא משנה כרגע.
בכל מקרה, המצב שלי הוא כזה במהלך השירות בגדוד נכנסתי לדיכאון,אמיתי ומאובחן על ידי קבן היחידה ובכלל השתנתי ממש ולרעה.בקיצור במהלך הפגישות שלי אצל הקבן הוא החליט שהוא רוצה לשלוח אותי לפסיכיאטר לקבל חוו'ד נוספת ואם צריך להוריד פרופיל.
המפקדים שלי בכל מקרה כבר התיאשו מלנסות לעזור לי,והם בעצמם יעצו לי לעשות הכל כדי לצאת ואמרו שהם יתמכו ויגידו בכל מקרה שצריך שאני לא מתאים(לא מאמין לזה אבל עדיין).
אניווי.כרגע נפתח איזה תפקיד סיפוח חפשנות כלשהו,תפקיד של יומיות למשך 5-6 חודשים שבסופו אני אמור לחזור ליחידה.שכמובן מיהרו לשלוח אותי אליו כדי שיהיה להם קצת שקט ממני,ושלי יהיה קצת יותר טוב.
עכשיו מה שקורה כרגע, הוא שהקבן שלי המליץ לי לדחות את הפסיכיאטר בינתיים כדי שלא יבטלו לי את הסיפוח ליחידה החדשה במידה ויורידו לי פרופיל.והמליץ לי לנסות את התפקיד הזה כתקופת מעבר.
בכל מקרה אחד הדברים שהקבן זיהה אצלי ואני באמת סובל ממנו זה חרדות זה לא משהו חדש אצלי אגב..
התפקיד החדש ממש נחמד לי ואני דיי נהנה שם אפילו,אבל יש משהו אחד שהורס,המחשבה שאני אצטרך לחזור בסופו של דבר ליחידה,משהו שאני לא חושב שאצליח להתמודד איתו.זה ממש רודף אותי ולא נותן לי להרגיש בנוח בכלל עם התפקיד החדש.

השאלה שלי היא מה כדאי לעשות אני יכול לקבוע את התור לפסיכיאטר מחדש בכל מקרה ואחרי תקופה מסוימת בתפקיד הזה לא חושב שיוציאו אותי משם באמצע הסיפוח?

,במידה ומחליטים להוריד לי פרופיל נפשי,ל64 נניח או קה''ס,אוטומטית פוסלים לי תפקיד או שזה תהליך בירוקרטי כמו כל דבר בצבא?

תודה,סורי על החפירה וסופ'ש נעים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-09-2009, 15:35
  Paranoid Android Paranoid Android אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אופוריה שמתחילה ב "לא יודע מה לעשות (תפקידים תוך כדי שירות)"

סיפור דומה:

נכנסתי לדיכאון עם כניסתי למערכת הצבאית (כג'ובניק) במרץ 09.
דיכאון קשה מאוד שאני לא מצליח לצאת ממנו (בין השאר הורדתי 32 קילו מאז הגיוס).

כניסיון אחרון לעשות שינוי ולעשות משהו עם עצמי - עברתי לשריון כלוחם והתחלתי טירונות מהתחלה.
רק שהמצב רק הלך והחמיר. ביום שני שעבר ראיתי קב"ן והוא אמר לי לנסות לסיים את הטירונות כדי לצאת לקורס חובשים, אחרת הוא לא יודע מה יהיה עתידי בצבא (אם בכלל יהיה כזה).

באמצע השבוע, בשטח, פשוט נשברתי ולא יכולתי יותר.
לקחו לי את הנשק וביום שני יש לי קב"ן - וברביעי גם פסיכיאטר.

אני מדגיש באופן ברור לגמרי - אני לא רוצה להשתחרר על 21.

אני מניח שיורידו לי פרופיל ל-64 נפשי או שאקבל קה"ס כלשהו - השאלה היא מה יהיה הלאה? ישלחו אותי שוב לבקו"מ? כמה סיכוי יש לי להשפיע על עתידי בצבא במידה ואני מגיע לבקו"מ? אני מאוד רוצה לעשות תפקיד מעניין, ואני יכול לתרום המון, השאלה היא אם העובדה שאני נשלח לבקו"מ עקב נשירה מקרבי ועם פרופיל 64 נפשי תפגע בסיכויים שלי לקבל תפקיד נורמאלי - ואסיים את השירות בתור פקיד כלשהו? אני מוכן להשקיע, ויש לי נתונים גבוהים ויכולות טובות להרשים בראיונות וברושם ראשוני בכלל, האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להציל את השנתיים וחצי הבאות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר