04-09-2009, 06:12
|
 |
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
|
לא, זה לא ידוע, זה מקובל, יש הבדל. אני, לדוגמא, לא מקבל את הקביעה הזאת
כמו שכבר כתבתי, זהו פורום חברתי, לא מקצועי, וככזה האיכות שלו נמדדת בקהילה הנוצרת בו, ושם הקהילה באמת מעולה
החופשיות שם, "היכולת הבלתי מרוסנת לכתוב שטויות על גבי שטויות" כשאמרת, היא ככל הנראה זו הגורמת לזה, היא זו שמשכה את הקהילה אליה
אז אתה האומר שזה "פורום ספאם" וזה נכון ברובו, אבל כמו שאמרתי לעייל, יש בו גם הרבה דיונים רציניים, אולי אף יותר מכאן.. 
בסופו של דבר המסר אותו אני רוצה להעביר הוא שפורום חברתי הוא כמו דיון בין חברים, כשאתה משוחח עם החבר'ה שלך על הא ועל דא אני מאמין שאתם גולשים לכל מיני נושאים, בין אם רציניים ובין אם שטותיים, ואם במשבראש אנשים מרגישים בנוח לשפוך "מה שבראש" שלהם כאילו הם יושבים בחבר'ה אז אני חושב שזה בדיוק מה שהופך אותו לטוב, זה מה שהופך אותו לאיכותי 
*קח לדוגמא את האשכול הנוכחי, בנאדם סה"כ בא ופתח אשכול מסכן על זיפו, באו לפחות 4 אנשים שראיתי ואמרו לו "לא מתאים לפורום, אנחנו נעלים מדי בשביל השטויות האלה, משבראש זה 2 למטה" (בכוונה מנוסח בחריפות)
אני הייתי אומר שדווקא דבר מסוג זה הוא המוריד רמה, לשלח מעל פניך גולשים שלדעתך 'ירודים', אז אולי בסופו של דבר אתה מסנן שטויות אבל אתה גם מסנן אנשים
|