לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-06-2005, 10:55
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי henson שמתחילה ב "Nikon D70 מול Nikon D70S"

3 ההבדלים המהותיים המופיעים בדגם החדש יותר - D70s

1. המסך - גדל ל-2 אינץ' - אך ללא שינוי במספר הפיקסלים (וחבל)

2. הסוללה - לטענת ניקון, הסוללה של הD70s חזקה יותר ומספיקה אף ליותר תמונות. (גם כך לדעתי הסוללה הנוכחית בD70 מספקת זמן רב של צילומים. לי זה מחזיק ללמעלה מ-500 צילומים, כולל שימוש במסך. אני לא זוכר אגב זמן שבו נגמרה לי הסוללה בD70 שלי)

3. אפשרות לחיבור שלט חוטי - שימושי במצב BULB או בחשיפות ארוכות. לD70 יש שלט אלחוטי. העדכון האחרון ממש שיפר גם את הקליטה של השלט (מכל מני זוויות ומצבים - כך על פי בדיקה). השלט עולה כ100 ש"ח והוא מאוד שימושי.

מלבד שלושת ההבדלים הללו - דגם חדש יותר מן הסתם שומר על ערך ליותר זמן. כאשר תרצה בעתיד להשתדרג, קל יותר למכור את הD70S ביותר כסף. המצלמה שומרת על כשנה וחצי נוספות של "ערך".
מבחינת מחיר, אגב, אין הרבה הבדל ביניהן - והוא עשוי להגיע לכ-500 ש"ח בערך - ששווה אולי את שמירת הערך של הדגם החדש יותר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-06-2005, 11:59
צלמית המשתמש של RedHunter
  משתמש זכר RedHunter RedHunter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל RedHunter שלח הודעה דרך MSN אל RedHunter Facebook profile
העתקה מאתר אחר (מקווה שאין בעיה).
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Xebu שמתחילה ב "[b]ואם אני אמצא אחת, איפה אני..."

1.דבר ראשון עליך לשאול ולוודא במה עסק הצלם קודם

יש חשיבות רבה לתעסוקת הצלם

* צלמי חתונות עיתונות אירועים חברתיים מסיבות וכו מצלמים הרבה מאוד

* צלמי נופים , צפרים , תחביב ועוד מצלמים הרבה פחות

2.עליך לוודא את תיקנות המצלמה

* תוכל לבקש לקחת את המצלמה לבדיקה

* תוכל לברר כמה פריימים היא עשתה

* מראה חיצוני שלה גם יעיד על שימושה ושמירתה

3.אין חכם כבעל נסיון , קח אותה לבדיקה !

הטקסט נלקח מהאתר של "האחים יוגנד".

מקווה שהם עזרו,

טל

www.talnitzan.co.il

ישן 07-06-2005, 14:45
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "[right]3 ההבדלים המהותיים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rgrg
3 ההבדלים המהותיים המופיעים בדגם החדש יותר - D70s

1. המסך - גדל ל-2 אינץ' - אך ללא שינוי במספר הפיקסלים (וחבל)

2. הסוללה - לטענת ניקון, הסוללה של הD70s חזקה יותר ומספיקה אף ליותר תמונות. (גם כך לדעתי הסוללה הנוכחית בD70 מספקת זמן רב של צילומים. לי זה מחזיק ללמעלה מ-500 צילומים, כולל שימוש במסך. אני לא זוכר אגב זמן שבו נגמרה לי הסוללה בD70 שלי)

3. אפשרות לחיבור שלט חוטי - שימושי במצב BULB או בחשיפות ארוכות. לD70 יש שלט אלחוטי. העדכון האחרון ממש שיפר גם את הקליטה של השלט (מכל מני זוויות ומצבים - כך על פי בדיקה). השלט עולה כ100 ש"ח והוא מאוד שימושי.

מלבד שלושת ההבדלים הללו - דגם חדש יותר מן הסתם שומר על ערך ליותר זמן. כאשר תרצה בעתיד להשתדרג, קל יותר למכור את הD70S ביותר כסף. המצלמה שומרת על כשנה וחצי נוספות של "ערך".
מבחינת מחיר, אגב, אין הרבה הבדל ביניהן - והוא עשוי להגיע לכ-500 ש"ח בערך - ששווה אולי את שמירת הערך של הדגם החדש יותר.

אתה רוצה להגיד שאלה ההבדלים העיקריים היחדים של המצלמה?
אני יכול להבין את הוצאות ה350D החדשה למרות שגם לא ממש אבל סתם להוציא מצלמה בשביל תרגיל שיווקי?

ישן 07-06-2005, 19:31
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "כן, זו האמת... לצערנו (משתמשי..."

זה מה שאני לא אוהב בקאנון ובניקון,
אין לי שום בעיה בקשר לדגמים שלהם, אני חושב שהם מצויינים,
אבל הם מוציאים יותר מדי דגמים דומים ללא הבדלים כמעט (לדוגמה: ה70 70S וה50).
וזה קצת מעצבן לחכות לדגמים החדשים ולגלות ששום דבר לא השתנה ולא היה טעם להוצאתם בכלל.
לעומת אולימפוס למשל שאני יודע שהדגם המחליף של הE1 שיהיה הE3 יהיה משופר בהרבה תחומים, כמו יותר מגה פיקסל פחות רעשים בצורה דרמתית, חיישן גדול יותר, פלאש מובנה וכנ"ל לE500 שתצא גם השנה או שנה הבאה.

שוב, שאני לא אומר שיש בעיות עם המצלמות של ניקון או קאנון והם בהחלט לא פחות טובות ואולי יותר מאולימפוס אבל עדיין זה מעצבן כל הקטע השיווקי

ישן 08-06-2005, 01:02
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי idanst שמתחילה ב "זה מה שאני לא אוהב בקאנון..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי idanst
זה מה שאני לא אוהב בקאנון ובניקון,
אין לי שום בעיה בקשר לדגמים שלהם, אני חושב שהם מצויינים,
אבל הם מוציאים יותר מדי דגמים דומים ללא הבדלים כמעט (לדוגמה: ה70 70S וה50).

זהו, שהמצלמות של קאנון יוצאות מעודכנות בצורה רצינית הרבה יותר. ה-350D החליפה את ה-300D עם שיפורים רבים, כנ"ל גם לגבי ה-10D וה-20D. לפני זה ה-10D החליפה את ה-D60 הישנה, לכאורה מדובר היה כמעט באותה מצלמה, אבל מתחת לפני השטח הסתתרו המון שיפורים (מערכת AF אחרת לגמרי, מהירות התגובה, רעשים ב-ISO גבוה ועוד).

רק ניקון כרגע נמצאת עם הליין המוזר הזה של המצלמות הכמעט-זהות. אפילו ה-D100 עדיין נמכרת בחנויות ... לא מבין את החברה הזאת ...

ישן 08-06-2005, 22:25
  rafi_k rafi_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.04
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי henson שמתחילה ב "זה צריך להיות אכפת לך......"

זה שאמרתי שלא איכפת לי זה לא אומר שלא בדקתי, לצורך העניין כשקניתי את המצלמה בדקתי היטב לראות אם יש שריטות, הסתכלתי היטב על החיישן, והוא היה נקי לחלוטין, בדקתי שאין סימני מיים בשום מקום וכו', בנוסף בניקון יש שדה באקסיף שאומר בדיוק כמה תמונות המצלמה צילמה, שדה שבעיקרון א"א לאפס.

מעבר לכך צריך לזכור שאדם שקונה מצלמה ב6000 ש"ח כן שומר עליה ולא סתם מחפף.

כמובן שצריך גם מזל

מקווה שהסברתי את עצמי בצורה טובה יותר, וכמו שאולג כתב החלקים המכניים הם היותר בעייתים , ונראה לי שאם מונה התמונות נמוך ובנוסף לא נראית שום מכה ובנוסף הצליל נשמע תקין, לא צריך להיות פרנואיד מעבר למידה

מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר

רפי
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר