06-09-2009, 17:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.06
|
|
עם כל הכבוד לשאר האפשרויות שעומדות לפניו עם פרופיל 72, אני חושב שאין מיצוי טוב יותר מלדעת שבמקרה של מלחמה, אתה הופך לשחקן מפתח ומעבר לזה, בבט"ש להרגיש שאין מישהו אחר שיכול לעשות את העבודה במקומך אחרי שלקחת חלק בהשמדת ככה וככה רקטות שיכלו להרוג אנשים ולהרוס חיים לאלפי אנשים בדרום הארץ (וצפונה במידה ויהיו התפתחויות שליליות בעתיד).
כיפת ברזל לדוגמא היא אופציה לשירות מעניין וממצה והייתי ממליץ לכל מלש"ב לחשוב טוב טוב על האפשרות הזאת.
ליוזם הדיון- ישר כוח, אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה שעולה באשר לגיוס לנ"מ.
באשר לשאלה, קשה לי להאמין כמה סעיף המוטיבציה בר השפעה במקרה הזה. אבל אני חושב שמספר כמו 2 או 3 יכול להראות יפה יותר. זה נכון שהביקוש היחסי לנ"מ מאוד גבוה לעומת מקומות אחרים ועל כל מקום במערך הלוחם יש שלושה מועמדים (אם אני לא טועה), אבל אם אתה רוצה להגדיל את הסיכויים שלך להגיע לנ"מ אני מציע לך לשים אופציה שנייה ושלישית עם ביקוש גבוה, לדוגמא חטיבת גולני וחטיבת הנחל וכמובן ברצון לשרת כלוחם נ"מ תן את ביקוש 5, לחטיבות ביקוש 2.
במצב הנוכחי שים לב שאתה בעל סיכויים גדולים להגיע לתותחים, מצד אחד זאת האפשרות "הכי פחות בשטחים" שעומדת לפניך אחרי נ"מ אבל עצם המצאותה הסיכויים שתגיע לשם והסיכויים שתגיע לנ"מ כמעט ושווים ביניהם.
|