לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-09-2009, 13:52
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yaari שמתחילה ב "סין 2 - ילדים"

יערי (כמובן שכחתי כהרגלי איך קוראים לך. אני שונאת לקרוא בשמות משפחה. אפשר פשוט לקרוא לך אהוד <יערי...> וזהו? ), סט מקסים!
אני חושבת שאתה צריך לעשות הסבה מקצועית, ובמקום לצלם נוספים ומראות בש/ל, תתחיל לצלם ילדים. אתה טוב בזה! קודם כל - קומפוזיציות טובות בכל התמונות (למעט זו שבלינק, אבל שם התפיסה מפצה על הכל), ירידה לגובה העיניים בכולן חוץ מבשניה (בה הקומפוזיציה המצויינת דורשת צילום מגבוה), תפיסות מעניינות, תאורה יפה ועריכה בסיסית וטובה, ובסה"כ תמונות טובות מאוד.
הייתי מוותרת על שתי האחרונות, כי הן "מבויימות" וגם הרבה יותר בנאליות (והמבזק באחרונה ), ושמה במקומן את זו שבלינק.

יפה מאוד!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2009, 17:56
  yaari yaari אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "יערי (כמובן שכחתי כהרגלי איך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שחף דרור
יערי (כמובן שכחתי כהרגלי איך קוראים לך. אני שונאת לקרוא בשמות משפחה. אפשר פשוט לקרוא לך אהוד <יערי...> וזהו? ), יוסי (מהיכן שאני מגיע היה נהוג לקרוא רק בשמות משפחה).
סט מקסים! תודה.
אני חושבת שאתה צריך לעשות הסבה מקצועית, ובמקום לצלם נוספים ומראות בש/ל, תתחיל לצלם ילדים. אתה טוב בזה! קודם כל - קומפוזיציות טובות בכל התמונות (למעט זו שבלינק, אבל שם התפיסה מפצה על הכל), ירידה לגובה העיניים בכולן חוץ מבשניה (בה הקומפוזיציה המצויינת דורשת צילום מגבוה), תפיסות מעניינות, תאורה יפה ועריכה בסיסית וטובה, ובסה"כ תמונות טובות מאוד.
הייתי מוותרת על שתי האחרונות, כי הן "מבויימות" וגם הרבה יותר בנאליות לחלוטין לא ביימתי. כך הם עמדו וכך צילמתי (אגב, איך אומרים בסינית "עמוד כאן רגע, בבקשה"?).
הילד עם הכובע אפילו נשאר שם עד שאימו "סחבה" אותו. כנראה אהב להסתכל עלינו (ראי למטה).
(והמבזק באחרונה ), לא היתה ברירה. התנצלתי (ועדיין התמונה ראויה).
ושמה במקומן את זו שבלינק.

יפה מאוד!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ישן 07-09-2009, 18:16
  yaari yaari אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Flash Light שמתחילה ב "יערי בתור מישהי שהיא צלמת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Flash Light
יערי
בתור מישהי שהיא צלמת ממש אבל ממש לא מקצועית ובקושי חובבנית אני חייבת לציין שהצילום של הילד עם המזרקה, לדעתי, הכי מקסים, אני חושב בדיוק כמוך. מתוך למעלה מ 1000 צילומים, השניים האלו הם גם הפייבוריטים שלי.
אני ממש אוהבת את האושר הטבעי שלו, החיוך שלו כל כך אמיתי ולא מאולץ ורואים שהוא ממש נהנה שם, חבל שהפקח העיף אותו משם אחרי זה
הצילום האחרון עם הפלאש ממש טוב למרות שאולי הייתה יכול להשתמש באיפוס המד אור עם הפלאש, לא מכיר את הנושא ואינני יודע אם יש במצלמה אפשרות כזו (היא חדשה, עדיין לא למדתי הכל). בכל מקרה, אם הייתי מתחיל "להתעסק" עם המצלמה, לא הייתי מספיק לתפוס אותו. אף פעם אי אפשר לדעת מתי הוא יזוז מהמקום. דוגמא טובה לאפשרות פספוס קרתה לחברי, שהוא צלם מקצועי (http://www.pbase.com/shlomix), שלא הספיק לצלם את התמונה החמישית בסט הראשון (http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=486243) מאחר שנאלץ להחליף עדשות. פעם ראשונה שהיתה לי עדיפות עליו.
ככה היו רואים את הרקע יותר והפלאש היה יוצא יותר עדין, אולי זה היה עוזר
למרות שהתמונה ממש מקסימה ...
תודה על ההתייחסות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:33

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר