לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2005, 19:10
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.02
ממש שטויות
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "אתה עושה מילואים?"

ועשיתי הרבה מחסומים. מדי פעם היו מביאים משהו כמו ארטיק . גם חבד מביאה כיבוד .גם כשנכנסתי ללבנון קיבלתי כיבוד. וחוץ מזה לא אשכח בחיים. את קריאת הנאצים לעברנו בשנת 71 ממופרעי חברון. ורק סיימנו טירונות. או שפיכת הסיד על חיילי צהל . וזריקתם מהסולמות בפינוי ימית.

ועוד המון סיפורים ולא לטובה. כמו במחסום טול כרם לכיוון כפר יונה בשנת 94
כרכב ישראלי שבדקתי הכניס בתוך תא המטען ערבי. כדאי שיכול לעבוד במטעים שלו. ועל הרכב סטיקר "מה עשית היום כדי להפיל את ממשלת רבין" כמובן שהעברתי אותו לטיפול המשטרה.

כל חייל מימין ושמאל יודע את הקושי הרב לבצע מחסום(חסמבה). ואת הקשיים ההומניטרים. שיום יום נמצא במחסום. למול הצורך הבטחוני. למניעת טרור ממבקשי רעתנו.

חג פינוי שמח
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-06-2005, 14:46
  m1011409 m1011409 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שין - ים שמתחילה ב "בכירה ברשות השניה "ארץ המתנחלים" לא מאוזנת"

כל התוכנית מנסה לעוות את מראה המתנחלים.
דבר ראשון, שימו לב את מי מראיינים:
  1. ערבים שצריכים ללכת לבית חולים.
  2. ערבים שנהרגו - כדוגמא כחו את הילדה שהוצגה כי נהרגה עקב התפרעות המתמחלים. הוכח משפטית שזה לא נכון, שום קליע לא שיפשף לה את הפנים. היא נפלה מהמרפסת ונהרגה נקודה. נכון שכיף להראות את המתנחלים רוצחים, רעים וחסרי לב שהורגים ילדות? היחידים שהורגים בפועל ילדים קטנים בכוונה אלו הערבים, כחו כדוגמא את הילדה בחברון שנהרגה עקב פגיעה מכוונת של צלף ערבי.
  3. ערבים שכיביכול באים לקצור את חיטתם כשבפועל הם באים וקוצרים את החיטה שהמתנחלים זרעו.
  4. מתנחלים הכי קיצוניים שיש. והאמת? אני בדעותיהם אך לא כל התנחלים קיצוניים כל כך, אבל מר' יבין חייב להראות את המתנחלים והחיילים כמפלצות ואת הערבים כתמימים ומסכנים.
ועכשיו, אתם תיפסקו אם ועד כמה התוכנית הוגנת או אובייקטיבית.

ישן 09-06-2005, 17:22

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "אני לא חושד חלילה שאתה משקר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי העכבר ששתק
אבל כאמור, זו פעם ראשונה שאני שומע על כך. מוזר שלא היתה הכחשה בולטת לסיפור הזה, כפי שנעשה למשל במקרה של מעצרו של המתנחל שירה ופצע אזרחית ישראל.
יכול להיות שאתה טועה ומתכוון למקרה אחר?

אני שוחחתי עם אדם המתגורר בחברון.
לפי מה שנמסר לי, נעשתה חקירה וממנה לא עלה דבר.
כך שמצד מר' יבין, זו ממש חוצפה וניסיון להוצאת שם רע למתנחלים על ידי סיפור שכלל לא הוכח.

תראה, אני לא יכול לומר שום דבר על 100% ולכן אני ממליץ לך אם אתה מתעניין בעיניין לחפש כתבה מהזמנים ההם (אני בטוח שהייתה כתבה מנופחת מאוד. טוב, מה ניתן לצפות מתקשורת שמאלנית).

ישן 10-06-2005, 11:34
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

מכיר את חברון והסביבה
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי m1011409 שמתחילה ב "..."

מכיר את הנפשות הפועלות בה. מול מי עומדים הנפשות שם.
מכיר גבעת החרסינה שכונת אברהם אבינו. אזור המערה, צומת השוטר, מכיר את קרית ארבע. מכיר את איזור התעשיה ההרוס. מכיר תל רומידה. מכיר את ג'אליס מכיר את הבית של השייח ג'אברי
ומכיר את כל הישובים מסביב
ומכיר את חלק מהאנשים אישית.

כשהציון שאני נותן לאנשים בחברון משני הצדדים הערבים והיהודים ציון גרוע ביותר.
כי כשדת פאנטית משיחית משני הצדדים מתנגשת זה רק דם ותמרות עשן . והיות בתוך חברון נכנסו יהודים פאנטים. ומצירים את הערבים.לגטו.

התנגשויות בינם ליהודים ברורה ולכן יש להוציא לאלתר את כל היהודים מהמקום ולהעבירם לקו הירוק. וזה לא קשור טבח הנפשע שביצעו הערבים ביהודים בתקופה קדומה

ולכן איפה שיש דת יש צרות וזה בדוק.

חג פינוי שמח
ישן 10-06-2005, 11:49

בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "מכיר את חברון והסביבה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dkdkd
מכיר את הנפשות הפועלות בה. מול מי עומדים הנפשות שם.
מכיר גבעת החרסינה שכונת אברהם אבינו. אזור המערה, צומת השוטר, מכיר את קרית ארבע. מכיר את איזור התעשיה ההרוס. מכיר תל רומידה. מכיר את ג'אליס מכיר את הבית של השייח ג'אברי
ומכיר את כל הישובים מסביב
ומכיר את חלק מהאנשים אישית.

כשהציון שאני נותן לאנשים בחברון משני הצדדים הערבים והיהודים ציון גרוע ביותר.
כי כשדת פאנטית משיחית משני הצדדים מתנגשת זה רק דם ותמרות עשן . והיות בתוך חברון נכנסו יהודים פאנטים. ומצירים את הערבים.לגטו.

התנגשויות בינם ליהודים ברורה ולכן יש להוציא לאלתר את כל היהודים מהמקום ולהעבירם לקו הירוק. וזה לא קשור טבח הנפשע שביצעו הערבים ביהודים בתקופה קדומה

ולכן איפה שיש דת יש צרות וזה בדוק.

חג פינוי שמח

זה שאתה מכיר את המקומות הללו לא אומר שאתה מכיר את הסביבה יותר ממני.
אגב, כל מה שאמרת כאן זו דעתך בלבד. אני אישית ממש לא בדעתך אך אני לא אתחיל וויכוח בנושא ואשנה את הנושא המקורי של האשכול.

יום נעים.

ישן 10-06-2005, 13:08
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

יום נעים גם לך
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי m1011409 שמתחילה ב "[QUOTE=dkdkd]מכיר את הנפשות..."

דעתי מעוצבת כבר בשנות השבעים

כשבאנו לאבטח במלון פארק בכניסה המזרחית של חברון את האנשים היהודים . והם התנהגו אלינו בגסות רוח . או באבטחה בגיזרת המערה . כשהגדילו לעשות משפחת לוינגר החוליראות. כך מספר רב פעמים של קו בגיזרה

מספיק לי היה לשמוע במרוצת השנים גם אישים מימין ומשמאל. הגיבוי שנתנו למרצח גולדשטיין. הספיק לי להיות לפני כשלוש שנים. להכנס לתוך גוב האריות אצל הרב"ש כמדומני בשכונת אברהם אבינו כשילד שואל . אותנו כשאחד מאיתנו רס"ן במיל מהצד הימיני של המפה הפוליטית . "מה אתם עושים פה ערבים" . חינוך למופת.. מספיק לי לראות ב-ON LINE מעביר אחד הבחורים ישרות מידע מהקשר החט ישר לידיעת יש"ע ניווז במקלט ע"י מד"א בקרית ארבע.כמובן העברתי את המידע למבצעים חט . אבל כנראה לאף זה לא עניין

מספיק לי לשמוע מה אומים מש פדרמן מה עשו בהלוויה של הבחור שנרצח בגבעות.
מספיק לראות את סרטו של חיים יביין כאילו לא ידענו.

אני לא מנקה כהוא זה את הערבים הקיצונים הגרים בחברון אשר הלכו לירות בילדה חפה מפשע ורצחו כאילו היתה מטרה של מטווחים. אבל דחילק תרדו להם מהוריד צאו משם חזרו הביתה

חג פינוי שמח

נערך לאחרונה ע"י dkdkd בתאריך 10-06-2005 בשעה 13:12.
ישן 10-06-2005, 13:17

בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "יום נעים גם לך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dkdkd
דעתי מעוצבת כבר בשנות השבעים

כשבאנו לאבטח במלון פארק בכניסה המזרחית של חברון את האנשים היהודים . והם התנהגו אלינו בגסות רוח . או באבטחה בגיזרת המערה . כשהגדילו לעשות משפחת לוינגר החוליראות. כך מספר רב פעמים של קו בגיזרה

מספיק לי היה לשמוע במרוצת השנים גם אישים מימין ומשמאל. הגיבוי שנתנו למרצח גולדשטיין. הספיק לי להיות לפני כשלוש שנים. להכנס לתוך גוב האריות אצל הרב"ש כמדומני בשכונת אברהם אבינו כשילד שואל . אותנו כשאחד מאיתנו רס"ן במיל מהצד הימיני של המפה הפוליטית . "מה אתם עושים פה ערבים" . חינוך למופת.. מספיק לי לראות ב-ON LINE מעביר אחד הבחורים ישרות מידע מהקשר החט ישר לידיעת יש"ע ניווז במקלט ע"י מד"א בקרית ארבע.כמובן העברתי את המידע למבצעים חט . אבל כנראה לאף זה לא עניין

מספיק לי לשמוע מה אומים מש פדרמן מה עשו בהלוויה של הבחור שנרצח בגבעות.
מספיק לראות את סרטו של חיים יביין כאילו לא ידענו.

אני לא מנקה כהוא זה את הערבים הקיצונים הגרים בחברון אשר הלכו לירות בילדה חפה מפשע ורצחו כאילו היתה מטרה של מטווחים. אבל דחילק תרדו להם מהוריד צאו משם חזרו הביתה

חג פינוי שמח

אתה בכוח מושך אותי לעיניין .
תבין, בישבילך הבית בת"א, בשבילהם הוא בחברון.
זה כמו שאני אומר לך תחזור לבית שלך, איפה שההורים/סבים שלך נולדו ותתן למי שגר כאן קודם לחיות כאן.

ואני מעדיף שלא להתייחס לדעותיך בקשר למתנחלים.

ישן 10-06-2005, 14:21
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

אורי על מה אני כתבתי על מה אתה טוען
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא מכיר את כל האנשים שאתה מתאר, אבל הרבש"ץ של חברון הוא גיבור אמיתי."

וחוץ מזה מדבור על הרב"ש הקודם. באותו שישי בערב שנפגע המח"ט שהייתי במפ החטיבה (הר מנוח) מששבת בבוקר עד יום ראשו ןואני מכיר מצוין את הסיפור

אני לי בעיה עם התעוזה שלהם . וכבר כתבתי המון פעמים. הם חיילים טובים. אבל עד לכאן.

אם הם לא היו שם . גם אלה שנפגעו במשך השנים. לא היו נפגעים. אם הם לא היו נמצאים שם

כן אני לא אוהב אותם .וזה שתכתוב כמעט בכל אשכול שאנחנו שונאים ושונאים תצטרכו לחיות עם זה . שהאנשים האלה גורמים לנו נזק. כל עוד הם נמצאים באזור

יש לך מדיד של שינאה? אם אני לא אוהב אז אני שונא. ? ומה לעשות שמרביתם מחבלים (הרובע היהודי בחברון) לפי מילוןו ספיר ללמושג טרור וחבלה. וככה ביצהר
בסקלה של 1-5 כמה אתה אוהב את חברי הקיבוצים ובסקלה של 1-5 כמה אתה שונא את חברי הקיבוצים
כש-1 קצת 5 הרבה . אז גם אם תבחר באחד אז תהיה שונא

עכשו ראיתי כתבה של יוסי בנאי

http://glz.msn.co.il/glz/news/487FE...173CD6911C7.htm

חג פינוי שמח
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:38

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר