לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2009, 11:43
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
קטעים "הערבים הם הכישלון הגדול ביותר בתולדות המין האנושי"

ציטוט:
כתבה שתתפרסם ביום שישי במוסף סופשבוע חושפת כי במהלך הרצאותיו היו לד"ר שיפטן התבטאויות נוספות מהסוג הזה: "הערבים הם הכישלון הגדול ביותר בתולדות המין האנושי, אין דבר יותר דפוק תחת השמש מאשר הפלסטינים"; "מלחמת איראן עיראק הייתה, כדבריה של חנה סנש, 'אלי אלי שלא ייגמר לעולם'. שבע שנים של תענוג צרוף"; "בכל העולם הערבי יורים בחתונות כדי להוכיח שיש להם לפחות משהו אחד קשיח ותקין שמסוגל לירות".

ד"ר שיפטן אומר שחלק מהציטוטים שהתלמידים בקורס ליקטו, כמו "הפלסטינים הם חלק מאוס מהמזרח התיכון, בואו נעזוב את החולרס האלה", נאמרו בבדיחות הדעת. "מקור הציטוטים המיוחסים לי בכתבה הוא רשימה הומוריסטית, שהוכנה לקראת מסיבת הכיתה. גם אותו חלק מהדברים המובאים הנראים כמי שנאמרו בכיתה או בשיחות חולין בהפסקה, נעקרו מהקשרם".

לדבריו, "הצגה קריקטורית כזו היא לגיטימית ברשימה הומוריסטית, אך מעוותת ומטעה כאשר היא מוצגת כמסר של המורה לכיתה. הטענה כי

זהו המסר משקפת זלזול עמוק בהבנתם של סטודנטים מבוגרים ומעוצבים, בהנחה כי הסטודנט מתעלם מדיון שיטתי, מאוזן ומתועד במשך שעות רבות, ומעצב את תפיסתו על יסוד הערה זניחה בשוליו. הסטודנטים שלי מבינים שזו בדיחה".

הוא מוסיף: "כשאני מרצה אני לא עוסק בשאלה בעיני מי ציטוט כזה או אחר ימצא חן. אני סומך על תבונתם של הסטודנטים שיודעים להבדיל בין דיון מעמיק לבין בדיחה מוצלחת. ההנחה שסטודנט כל כך עלוב שהוא מושפע מבדיחה היא הנחה שבזה לסטודנט".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/...&loc=3&tmp=3529

"בכל העולם הערבי יורים בחתונות כדי להוכיח שיש להם לפחות משהו אחד קשיח ותקין שמסוגל לירות". גדול! מתאים לחתימה הבאה שלי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2009, 11:54
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "מי שכתב את הכתבה הזאת הוא סותם פיות עלוב"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
מה יש פה בסך הכל? ד"ר שיפטן טען שהעולם הערבי כושל - בגלל זה הוא גזען? זו לא עובדה? ושהפלסטינים מאוסים בכל המזרח התיכון זו לא עובדה? או אולי בגלל הבדיחה המשעשת על הירי של הערבים בחתונות? מה ההבדל בינו לבין מי שמספרים על זה שקנה רכב גדול כדי לפצות על משהו?

כן כן, הוא גזען ועל חברי הכנסת הערבים שמצדיקים פיגועים נגד אזרחים - בתנאי שהם יהודים - עליהם אף אחד לא מדבר, הם לא גזענים אלא פעילי זכויות האזרח.

אתה לא מתבייש? אתה רוצה לבלבל את השלומיסטים עם עובדות?

חלאס, תן לירות זרחן, לשאוב דם למצות, למכור איברים של ערבים.

ישן 21-10-2009, 14:20
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני לא ימני ועדיין אין לי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
אני לא ימני ועדיין אין לי בעיה עם הדברים שהוא אומר.*
*
הערבים לא תורמים שום דבר לאנושות

זה גם מצחיק וגם עצוב כמה הערבים הצליחו להמאיס את עצמם על הישראלים. אני בחיים לא הצבעתי ימינה מהעבודה ולפני שנים זה היה אפילו מרצ. אפילו לקדימה לא יכולתי להצביע כי בעיני זה ליכוד ב׳, ואם כל זה עמוק בפנים הדעה שלי על הערבים לא טובה יותר מזו שלך וברגעים של עצבים (ומול קהל ידידותי) עלולות להיפלט לי שטויות לא הרבה יותר טובות מאלו שפתחו את האשכול הזה. לפעמים נידמה לי שההבדל היחידי ביני לבין כמה מימני הפורום זה שאני פשוט יותר צבוע.

ישן 23-10-2009, 15:43
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "מצחיק. אני גם אף פעם לא..."

כאן יש צורך להפריד בין הערבי המודרני לערבי של ימי הביניים.לערבים אכן יש תרומה לתרבות,למרות שכאן אני אולי מבלבל חלקית בין הערבי לזה,שאותו הוא כבש(ושעם הזמן התאסלם,מה שקרה בהרבה אם לא ברב המקרים) באיזו מאה ה-8 או ה-10.
ערביי המאתיים שנה האחרונות זה בור שחור,ואת זה כמובן גם אני לא היתי צועק בכפר קאסם או בילעין.

החלוקה לימין ושמאל לא תמיד קשורה ליחס לערבים.יש גם את העניין הסוציאלי,הכלכלי.
וסליחה שאני עוד פעם מטרטר אותך עם עניין האי-ימניות שלך.פשוט,רק עם מתן דעותיך על ערבים,ללא איזכור שמות המפלגות להן הצבעת,לא היה ניתן לחשוד בשמאלניות(הישראלית "הקלאסית").

ציטוט:
...כל זה עטוף בזלזול ובוז ליכולת הפנומנלית שלהם ללכת עם הראש בקיר.

אולי בגלל שלא נותנים להם להתפשט הלאה.

ישן 22-10-2009, 11:03
צלמית המשתמש של idanmo
  משתמש זכר idanmo idanmo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.06
שלח הודעה דרך ICQ אל idanmo שלח הודעה דרך MSN אל idanmo Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "שאלה חזקה. אני מניח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
שאלה חזקה.

אני מניח שהתשובה היא:
- נכונות לויתורים טריטוריאלים למרות ההבנה שהדבר ייצור מותניים צרות במרכז הארץ.
- נכונות להקפאת ההתנחלויות באופן גורף לזמן קצוב כמחווה שתאפשר פתיחת משא ומתן ומוכן להפסקה מוחלטת וטוטאלית של בניית מאחזים/התנחלויות מחוץ לגושים קיימים.
- בבגדול, הכרה בכך שלא הכל שחור ולבן.

אין לי חשק לכתוב עוד.

אתה מודע לזה שמהלך כזה בדיוק, כמו שעשה שרון, הוביל בדיוק לתוצאה ההפוכה (8 שנים של ירי קסאמים)?
שאלת תם לי אליך, אתה באמת מאמין באמת ובתמים ש"מותניים צרות" יעשו טוב לבטחון המדינה? ברצינות אני שואל.
לירוני ((: אומר/ת:
ואי אתה פרוייקט כזה טוב בפסיכולוגיה.
עידן משה אומר/ת:
אמרתי לך.

ישן 22-10-2009, 11:25
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי idanmo שמתחילה ב "[QUOTE=צ'נדלר בינג]שאלה חזקה...."

1. נכונות לויתור טריטוריאלי לא אוטומטית אומרת שאני בעד לסגת באופן חד צדדי וללא תמורה. אפילו כשאתה מחזיק בשטח שאין לך תביעה כלפיו (כמו ד.לבנון דאז) אני לא מאמין ביציאה שכזו. דברים צרכים להעשות בצורה מסודרת.

להניח שכל מי שמוכן לויתור טריטוריאלי בעד משהו בסגנון ההתנתקות זה כמו להניח שכל מי שמוכן לשתות חלב בעד להשיג אותו באמצעות פריצה למכולות. כמו שיש כל מיני דרכים להשיג חלב בצורה נבונה (לשלם עליו בקופה למשל) ככה יש דרכים נבונות יותר לויתור על שטח מאשר מודל ההתנתקות.

2. אין פה שאלה של "האם מותניים צרות הן טובות או לא טובות למדינה". יש אנשים שמאמינים שאסור לוותר על שטח מסיבות דתיות, יש שחושבים שאסור לוותר על שטח כי כל שטח שתיסוג ממנו ישמש פלטפורמה להתקפות ויש כאלו שחושבים שהמציאות דורשת ויתור על שטח כחלק מפתרון כולל כי הסיכון באי-הגעה לפתרון הוא שבעתיד, כאשר מספר הפלסטינים יהיה גדול מספיק, יתחילו לדבר על מדינה דו-לאומית כי בישראל יש הפרדה בסגנון ד.אפריקה של פעם.

אני עם האחרונים. אני חרד מהמחשבה שיום יבוא ותהיה תביעה רצינית למדינה דו-לאומית עם פוטנציאל אמיתי להתממש. הרעיון הזה שאני היום מחזיק את השטח בכל מחיר והנינים שלי יישברו את הראש בעתיד כשיהיו פה בוכטה של פלסטינים לא מקובל עלי.

ישן 22-10-2009, 16:45
צלמית המשתמש של student1

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "1. נכונות לויתור טריטוריאלי..."

אתה בעצם יותר גזען מכמה ימניים(לא ממני,בכל מקרה),לפי המשפט הזה:"הרעיון הזה שאני היום מחזיק את השטח בכל מחיר והנינים שלי יישברו את הראש בעתיד כשיהיו פה בוכטה של פלסטינים לא מקובל עלי."

גם אני חרד לזה.השאלה היא האם וויתורים הם האלטרנטיבה הטובה והיחידה.
אני נמצא בפורום אחר,שם הציע מתנחל אחד רעיון של מדינה לכל אזרחיה,להבדיל ממדינת כל אזרחיה.כלומר,יהיה שיוויון מלא בין יהודים וערבים,כולם יוכלו להשתתף בבחירות העירוניות,אך לגבי הממשל(וזה בעצם הסדר המדיני) יהיה מנגנון מסוים שאף פעם לא יתן לערבים את ההזדמנות להפוך את המדינה לערבית\מוסלמית.כלומר,יהיה שיוויון ברב תחומי החיים,כמו חופש פולחן,שפה,תרבות...אך לגבי ציביונה של המדינה,היא היתה ותישאר יהודית.
לא כל כך דמוקרטי?-אבל זה מה יש.
הכוונה היא לכל השטחים,כולל ישראל ויו"ש.

אני יותר ויותר משתכנע,ששמאלנות ישראלית היא לא בהכרח איזושהי ראיה אוניברסילית של האדם ודעות אינטרנציונליסטיות ומרקסיסטיות,אלא יותר הפחד מאחר והרצון לנסות-אם אפשר(גם במחיר הקרבות מסוימות)-ללכת בדרך הכי פשוטה עד להשגת יעד ההפרדה בין האוכלוסיות.זהו לא אינטרנציונליזם,אלא נציונליזם(לאומנות) וקסנופוביה-דברים הנראים לי אנושיים,אמנם,וטבעיים לנו כבני אדם.

ישן 22-10-2009, 18:01
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי student1 שמתחילה ב "אתה בעצם יותר גזען מכמה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי student1
אתה בעצם יותר גזען מכמה ימניים(לא ממני,בכל מקרה),לפי המשפט הזה:"הרעיון הזה שאני היום מחזיק את השטח בכל מחיר והנינים שלי יישברו את הראש בעתיד כשיהיו פה בוכטה של פלסטינים לא מקובל עלי."

אני חושב שאתה שולף את המילה גזענות בקלילות בה נשלפת המילה אנטישמיות כלפי כמעט כל מי שמעיז להעביר ביקורת על ישראל.
אני לא כ"כ מתייחס לאיך שאני בוחר להתנסח אלא למה שאני מתכוון כשאני מדבר ומה שאני מתכוון הוא שאני לא רואה איך הימצאותם של מיליונים רבים של פלסטינים בין הירדן לים, ללא מסגרת מדינית ופוליטית משלהם (ועצמאית), לא תביא בעתיד לקריסה של מדינת ישראל כמדינתו של הלאום היהודי.

אני לא מתבייש בכך שיש אלמנט של גזענות במהותה הבסיסית של מדינת ישראל. אומות העולם שהצביעו בעד הקמתה של מדינת ישראל ליהודים ב1948 ידעו שהם מצביעים בעד קונספט גזעני. הם עשו זאת בתבונה, הם עשו זאת כגזענות מתקנת לגזענות הלא-אנושית של הנאציזם. הם עשו זאת בעיניים פקוחות שראו היטב שהיחס ליהודים רק הולך ומחמיר עם הזמן ולכן זה נכון וצודק לתת לנו מדינה משלנו.

יהיה מנגנון מסוים שאף פעם לא יתן לערבים את ההזדמנות להפוך את המדינה לערבית\מוסלמית. כלומר,יהיה שיוויון ברב תחומי החיים,כמו חופש פולחן,שפה,תרבות...אך לגבי ציביונה של המדינה,היא היתה ותישאר יהודית.

מערבי ממצוע (אני מחשיב ישראלי-יהודי במסגרת המונח) חש כה חופשי בעולם הזה שהוא מרשה לעצמו להתייחס לחופש שלו כדבר מובן מאליו.
בן אדם לא יכול לחוש חופשי כשהוא יודע שיש מעליו תקרת זכוכית. זה הטבע שלנו לרצות את הזכויות ששוללים מאיתנו ובמסגרת כמו שאתה מציע יבוא יום והפלסטינים יידרשו לנפץ את תקרת הזכוכית. הם יידרשו את הזכות הבסיסית להשתתף במשילה עליהם ואת הזכות להגיע לקודקוד המדינה ולהשפיע על ציביונה ועתידה כמו שכל קבוצה ומגזר שואפים. אתה לא יכול ברצינות להאמין שאפשר להגיד לאנשים: "אתם תקבלו הכל חוץ מאת האפשרות להגיע לראש הפירמידה כי ראש הפירמידה שמורה לנו, היהודים". הפלסטינים לא יקבלו את זה. העולם לא יקבל את זה. זה יהיה אסון כי אז העירבוב בין האוכלוסיות יהיה כ"כ גדול שהפתרון היחידי מבחינת העולם והפלסטינים יהיה מדינה דו-לאומית

ישן 22-10-2009, 18:18
צלמית המשתמש של student1

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "[QUOTE=student1]אתה בעצם יותר..."

אני גם לא האשמתי אותך ב"גזענות רעה".אי אפשר בלי זה,ואתה בעצמך מודה:"אני לא מתבייש בכך שיש אלמנט של גזענות במהותה הבסיסית של מדינת ישראל."

אולי אתה בכל זאת יותר ימני משמאלני.

לגבי המנגנון:גם לי זה לא נראה ריאליסטי לתקופה של עוד 50-100 שנה.

לי,אישית,יש פיתרון הרבה יותר פשוט,בנאלי,אך דרמטי ומלא דם ודמעות:הפרדה טוטאלית של שתי האוכלוסויות.כלומר,שתי מדיניות לשתי עמים,נקיים מבחינה אתנית עד הסוף(בלי לקחת בחשבון משפחות של יהודים-ערבים--אין הרבה כאלה לשמחתנו,ולא זוהי הבעיה).
עד כמה זה ריאלי?לא יודע,כנראה שלא.אלא אם יהיו נסיבות מתאימות לכך.

ישן 21-10-2009, 14:03
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב ""הערבים הם הכישלון הגדול ביותר בתולדות המין האנושי""

מבלי לשמוע את האיש לא ניתן כמובן לעמוד על הכוונה, למעשה הציתותים הללו הם כל כך over-the-top שסביר מאוד שנאמרו בבדיחות הדעת ומתוך הפוך על הפוך.

התוכן הוא כמובן גזעני (למרות שאדם יכול להעיר הערה בעלת תוכן גיזעני ועדיין לא להיות כזה במהות) אבל יותר משהוא גיזעני הוא פשוט מטומטם.

ראשית, כל אדם שמדבר לפני קהל צריך לדעת שהוא צריך להיזהר שבעתיים בדבריו, ככה זה כשמדברים שלא על בסיס אישי לפני הרבה אנשים, כל אחד ייקח משהו אחר מן הדברים ויעשה בהם כרצונו.

שנית, בעולם בו היו לנו נאצים וסטלין ומאו ופול פוט וקים ג׳ונג איל ועוד ועוד לערבים מחכה תחרות קשה על תואר ״הכשלון הגדול בתולדות האנושות״ ולא בטוח בכלל שהם זוכים (למרות שבמחשבה שניה הכשלון לזכות בתואר ״הכשלון הגדול...״ הוא בעצמו כישלון, אוף, איך יוצאים מזה...)

ירי בחתונות הוא אכן אחד המנהגים המפגרים ביותר אבל בהתחשב בשיעורי הילודה במגזר הערבי בהשוואה אלינו לא ברור מאיפה הוא שואב את הבטחון בקשר לחלק השני של המשוואה שלו (בנוגע לדברים קשיחים ותקינים שיכולים לירות).

הצביעות והטמטום של הח״כים הערבים אינה מצדיקה שום דבר מן הצד שלנו כפי שכל אדם שיש לו אחים או אחיות ועבר את גיל שש צריך לדעת. הטיעון ״אבל אמא, הוא עשה את זה קודם. למה לא הערת גם לא?״ אף פעם לא עבד.

ישן 21-10-2009, 14:25
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
נניח שהייתי מדבר בשמו
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "מבלי לשמוע את האיש לא ניתן..."

"דברי הוצאו מהקשרם"

בסך הכל רציתי לאמר כי כל מה שעובר כיום על העולם מקורו בנפט הערבי.
אותו נפט בר השגה גרם לכך שלא נמצאו עד כיום אלטרנטיבות לפחות מזהמי אוויר.
הדת האסלאמית יצאה מההסגר והפכה לדת דומיננטית במה שקשור בשינוי סדרי עולם.
הערבים אינם מתנהגים כאומה אחראית, אילו רצו לפתור את הבעיות שהם יצרו, יכלו לפתור אותה מזמן.
אותם פליטים משמשים כיום קלף משחק ומיקוח ואין ערבי אחד לנחמה שהיה חפץ בפתרון הבעייה.

בעיית הפליטים נוצרה אך ורק בשל הלאומנות הערבית שלובתה בשנאת התושבים היהודים בארץ ישראל ומגורמים אסלאמיסטים שליבו את אותם יצרים.

כיום אין המצב שונה, אותם גורמים אסלאמיסטים קיצוניים ממשיכים ללבות את היצרים והשנאה וכל מה שקורה כיום בעולם, הוא נסיון של האסלאם לכפות על מאמיניו ועל עמים אחרים את הלוחמנות המאפיינת את הדת הזאת.

לסיכום - זאת אותה גברת בשינוי אדרת.
האסלאם הוא הסרטן שמחלחל כיום בכל תרבות מתקדמת. האסלאם מנסה להחזיר את העולם לימי האופל והאסלאם נמצא בשלב של חשכת ימי הביניים בצעידה המהירה שלו אחורה.
לא יהיה שום שלום גם אם נחזיר את כל מדינת ישראל ונצטמצם ברצועת החוף המערבית - בהכנה לזריקה שלנו לים.
ליברמן אמר שש עשרה שנים ולדעתי גם מאה שנה לא יביאו את השלום לאזור, כל עוד פועלים בחלל זה מטורפים כמו אותם קנאי דת חשוכים של האסאלם.
ישן 21-10-2009, 14:57
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב ""הערבים הם הכישלון הגדול ביותר בתולדות המין האנושי""

א, מה לא נכון כאן בדיוק?
מלחמת אירן-עירק. המערב וברית המועצות סיפקו לאירן ועירק כל נשק שיש פרט לאטום ומימן ממה שקראתי. (לא יודע עד כמה זה מדוייק.) העולם בדק בעזרה שלהם את היעילות של סוגי פצצות שונות. העולם ישב בשקט כל הזמן הזה. למה אובמה נותן כבוד לסעודיה, כמו נשיאים קודמים של ארה"ב? למה מדינות באירופה כן קיימו קשרי מסחר עם סדאם חוסיין, כאשר עירק הייתה תחת השילטון של סדאם? התשובה היא נפט. המלך חוסיין מלך ירדן שמת, לא גמר את המהומות בירדן עם הרוגים רבים? אירן עכשיו לא הולכת לחסל מאות אזרחים שלה או לפגוע בהם עקב הפיגוע בבכירים שלה? ראיתם בסוריה חופש ביטוי? התשובה היא לא. כמה מוסלמים מתים כאשר הם עולים לרגל לאבן השחורה? ממחלות, התיבשות ועוד סיבות אחרות בעוד הצבא הסעודי לא ממש מנסה למנוע את מקרי המוות הלאה. הערבים רובם חיים, כמו לפני מאה שנה רובם אפשר לומר ועוד לא הגיעו למערב. פרט למדינות,כמו אבו דאבי, שהן מדינות נדירות אצל הערבים. יש לזה סיבה, הנפט עומד להיגמר להם ולכן אבו דאבי רוצים לעשות את השינוי לכיוון המערב. דבר שנאמר על ידי השילטון שלהם יותר מפעם אחת.
ב, הפלסטינים?
מה לא נכון בטיעון הזה שלו בדיוק? העולם הערבי זרק אותם והפך אותם לקלף פוליטי מול ישראל ב 67 ו 48. עובדה כאשר פלסטיני יוצא למדינות ערביות, הן נותנות לו להשאר כמה חודשיים ואז זורקת אותו החוצה חזה לעזה או לגדה. מדינות ערביות לא עושות את זה, לכל הערבים במדינות האחרות לשם ההשוואה. ישראל בהסכם אוסלו נתנה להם נשק והעולם נתן להם כסף. מה קרה לכסף הזה של אירופה, ארה"ב וישראל? הלך לטרור או לכיס של הפת"ח ויאסר ערפאת לקח את רובו לכיסו הפרטי. מה הפלסטינים אומרים עד היום? שיאסר ערפאת היה מנהיג גדול של העם הפלסטיני. האדם שגנב את הכסף של העם שלהם.
ג, יורים בחתונות של ערבים בצורה קבועה?
אין כאן שום דבר חדש גם בתוך שטח ישראל הערבים, יורים בנשק לא חוקי בחתונות. כאשר המשטרה באה לעצור אותם, אם בכלל מנסה. אחמד טיבי בא ואומר שהמדינה מתייחסת לערבים כמו אזרחים סוג ב. למרות שחלק גדול מהם לא משלם מיסים,ארנונה וכו... או לקח אדמות מדינה בצורה לא חוקית. לדוגמא טובה הגליל התחתון. דבר שהשמאל אוהב להתעלם ממנו מאוד מעניין למה...

המזל היחיד של הערבים זה הנפט,זה מקור הכוח שלהם. אם לא היה להם נפט ועולם לא היה תלוי בנפט. העולם המערבי היה מתעלם מהם ולא היה איכפת לו מהעולם הערבי.
וינסטון צ'רצ'יל, אחד האנשים הגדולים והחשובים בהיסטוריה של המאה הקודמת הבין את זה מצויין. במהלך מלחמת העולם הראשונה, הוא יזם מהלכי רפורמה שונים, בין השאר מעבר מפחם לנפט.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 21-10-2009, 17:30
צלמית המשתמש של amit2
  משתמשת נקבה amit2 amit2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.07

אמש ראיתי תוכנית מעניינת ביותר ‪-‬ FRONTLINE ‪-‬The Warning
אני “מכינה שיעורים” לפני שאעלה את זה לכאן.
אז קראתי קצת על איין ראנד -
שאלן גרינספיין היה חבר בקבוצה הפילוסופית שלה - התנועה האובייקטיביסטית.
את זה מצאתי ב ויקיפדיה:
דעתה - (שלא קשורה לתוכנית) - על ישראל והשכנים:
בהרצאתה בשנת 1974 נשאלה איין ראנד מה על ארצות הברית לעשות בנוגע לעימות הישראלי-ערבי. ראנד ענתה: "העניקו את כל העזרה האפשרית לישראל. שיקלו מה מונח על הכף. אין זה מחובתה המוסרית של מדינה כלשהי לשלוח אנשים להיהרג בסיוע למען מדינה אחרת. העזרה שישראל זקוקה לה היא בטכנולוגיה ונשק - והם זקוקים לכך נואשות. מדוע עלינו לעזור לישראל? ישראל נלחמת לא רק בערבים אלא גם ברוסיה הסובייטית, המחמשת את הערבים. רוסיה מבקשת שליטה על המזרח התיכון והנפט. מעבר לכך,
מדוע הערבים מתנגדים לישראל? (זאת היא הסיבה העיקרית בשלה אני תומכת בישראל.)
הערבים הינם בעלי תרבות מהפחות מפותחות, הם נוודים טיפוסיים.
תרבותם פרימיטיבית, והם מתנגדים לישראל משום שהיא בראש בסיס החוף של מדע מודרני וציוויליזציה ביבשת.
כאשר יש לך אנשי תרבות הנאבקים בפראים, עליך לתמוך באנשי התרבות, ללא חשיבות למי הם.
לישראל כלכלה מעורבת הנוטה לסוציאליזם.
אולם כאשר באים הדברים לידי לכוחות המחשבה -
הפיתוח של תעשייה בארץ מדבר שוממת - למול פראים שאינם מעוניינים להשתמש בשכלם,
אזי אם הנך דואג לעתידה של הציוויליזציה,
אל תחכה לממשלה על מנת לעשות משהו. תן ככל יכולתך.
זאת היא הפעם הראשונה שתרמתי למען מטרה ציבורית: סיוע לישראל הינו פעולת חירום"
כה אמרה איין ראנד...

ועכשו נראה לאיזה פורום מתאים התחקיר של
FRONTLINE

.
ישן 22-10-2009, 09:30
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אין חדש. זה כבר נכתב בתורה לפני 3.5 אלף שנה

וְהוּא יִהְיֶה פֶּרֶא אָדָם יָדוֹ בַכֹּל וְיַד כֹּל בּוֹ
http://he.wikisource.org/wiki/%D7%A...AA_%D7%98%D7%96

http://www.kab.co.il/heb/content/vi...full/21952&main
ציטוט:

כתיב (יחזקאל לד ל) ואתן צאני צאן מרעיתי אדם אתם..... מאי טעמא קרא לון אדם, משום דכתיב (דברים ד ד) ואתם הדבקים ביהו"ה אלהיכ"ם.... תא חזי, כתיב ביה בישמעאל (בראשית טז יב) והוא יהיה פרא אדם, פרא אדם, ולא אדם...

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 22-10-2009 בשעה 09:39.
ישן 22-10-2009, 11:09
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

יש קצת צדק בדבריך
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "חברים, השנאה לא תביא אתכם לשום מקום"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BigSmoke

יש הבדל ענק בין לבוא ולומר ש"האסלאם הוא הסרטן שמחלחל כיום בכל תרבות מתקדמת" (פלמינג), דבר נכון בהחלט, לבין לבוא ולומר ש"הערבים הם...".

מאז ישמעאל שעליו נאמרו המילים "והוא יהיה פרא אדם" כבר עברו אלפי שנים, ומאות מלחמות, הערבים של היום הם לא בדיוק הגזע של ישמעאל, אולי חלק קטן ביותר. הערבים התערבבו בין עמים שונים שהם כבשו, (ערב זה גם מלשון ערבוב). ואיך זה שעד היום הם ממשיכים להיות "פרא אדם"?

התשובה היא שלא כל הערבים הם פראי אדם, רק ההולכים בעקבות הדת המוסלמית של מוחמד שהיה פרא אדם בהתגלמותו וכנראה צאצא של ישמעאל. בדת שהוא הקים הוא הצליח לשכפל את עצמו ואת הפרא אדם שבו.

וההולכים בדרכו של האיסלם, גם אם הם לא ערבים, הם בכל זאת פראי אדם.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 22-10-2009 בשעה 11:13.
ישן 22-10-2009, 11:55

בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "יש קצת צדק בדבריך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מדינאי
מאז ישמעאל שעליו נאמרו המילים "והוא יהיה פרא אדם" כבר עברו אלפי שנים, ומאות מלחמות, הערבים של היום הם לא בדיוק הגזע של ישמעאל, אולי חלק קטן ביותר. הערבים התערבבו בין עמים שונים שהם כבשו, (ערב זה גם מלשון ערבוב). ואיך זה שעד היום הם ממשיכים להיות "פרא אדם"?

ישמעאל אינו האב טיפוס להתנהגות העולם המוסלמי. נהפוך הוא,אם ננבור במקורות, נמצא שישמעאל הוא דמות טראגית שאמו הגר והוא הושלכו בידי אב, שתינה אהבים עם אמו וזנח אותה לאנחות (כמה מקרים כאלה אנו מוצאים כיום).
לבוא ולהטיל את האחריות עליו כמי שאחראי לדת האופל הזאת - תהיה בורות ממדרגה ראשונה.
אם אכן כך הדבר - אזי גם צאצאי אברהם יצחק ויעקב - אותם רבנים חשוכי דעת ותבונה שגזלו מאתנו את יופייה של הדת היהודית - הם אשמים באותה מידה ולא פחות.
אין שום סימוכין בשום מקום במקרא, במקורות ובהיסטוריה שאכן האומה הערבית משתייכת לצאצאיו של ישמעאל.
אלא ערב רב של נוודים שהתיישבו בחצי האי ערב ומשם החלה הבשורה הגדולה של האסלאם. ואין כאן המקום להרחיב את הדיבור - יש מספיק חומר שאפשר להתעדכן בו.
אלא מה, נוח לנו ליצור את החייץ הזה - הערבים=ישמעאל, יהודים=צאצאי האבות.
האסלאם כולל בתוכו כל כך הרבה זרמים וגזעים שאין שום מקום לחשוב שכולם יוצאי חלציו של ישמעאל.
התורכים - שמתברר כי הם לא פחות שטניים מהפרסים.
עמי המג'רב - נוודים וברברים שסופחו בכח לדת האסלאם ואת מרביתם מוצאים כיום באירופה ובכל מקום, מעורבים בפעילות חתרנית ועויינת כנגד מארחיהם.
מה להם ולישמעאל?

התשובה היא שלא כל הערבים הם פראי אדם, רק ההולכים בעקבות הדת המוסלמית של מוחמד שהיה פרא אדם בהתגלמותו וכנראה צאצא של ישמעאל. בדת שהוא הקים הוא הצליח לשכפל את עצמו ואת הפרא אדם שבו.

ישן 25-10-2009, 09:04
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

אברהם אבינו היה כל כולו מסור לאשתו שרה
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "[QUOTE=מדינאי]מאז ישמעאל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
ישמעאל הוא דמות טראגית שאמו הגר והוא הושלכו בידי אב, שתינה אהבים עם אמו וזנח אותה לאנחות

אברהם אבינו לא חיפש פלגשות. נהפוך הוא: אשתו שרה היא זו שאילצה אותו לקחת את שפחתה הגר בכדי שיהיו לה ילדים שתוכל לחבק אותם. והוא שלח את הגר אך ורק בפקודת אשתו המסורה שרה שראתה סכנה לילד שלה יצחק.

יצחק אבינו היה נשוי אך ורק לאשה אחת. הוא אהב את אשתו, גם אחרי ש"סדרה אותו" וגרמה לו לברך דווקא את הבן הקן במקום הגדול שאהבת אותו יותר.

וגם יעקוב אבינו לא לקח פלגשות, והנשים הנוספות שהיו לו היו אך ורק בגלל רמאות שרימה אותו חמיו, ואחר כך בגלל תחרות של הנשים שכל אחת רצתה להכניס את שפחתה להרבות בילדים שלה.

בקיצור: האבות היו דמות למופת של בעל אוהב ומסור. והאמהות מצידם היו דמות מופתית לאבת הילדים שלהם ומאמצים להקים דור המשך למופת.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 25-10-2009 בשעה 09:11.
ישן 25-10-2009, 10:37

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אברהם אבינו היה כל כולו מסור לאשתו שרה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מדינאי
אברהם אבינו לא חיפש פלגשות. נהפוך הוא: אשתו שרה היא זו שאילצה אותו לקחת את שפחתה הגר בכדי שיהיו לה ילדים שתוכל לחבק אותם. והוא שלח את הגר אך ורק בפקודת אשתו המסורה שרה שראתה סכנה לילד שלה יצחק.

רומן רומנטי.צעירה, חסונה ויפה ומחממת את איבריו של איש בא בימים. הצעירה באה כדי להנעים את זמנו של האיש. אך , כמו בסדרות הרומנטיות, וירא כי טוב וירצה עוד ועוד ואותה צעירה מהווה איום על שלום הבית. אזי שרי (באותם ימים הייתה עדיין שרי ולא שרה), לא רואה בעיין יפה את הרומן הנרקם בין הצעירה והיפה שמאיימת על ההגמוניה של אשה זקנה ונרגנת. ואז מחליטה לשחרר אותה מנוכחותה בבית. ואברהם איש בא בימים, חלש להשפעתה של אשתו, המטרוניתה המבוגרת ומוכן לקבל כל הסדר ובלבד שאותה זקנה צייקנית תניח לו לנפשו ולא בחפץ לב משחרר את הגר לדרכה, למרות שליבו נקרע ומבין שמעתה החיים לא יהיו אותו דבר והדבר שעוד גרם לו להרגיש להיות גבר, ניטל ממנו. מה לא עושים בשביל שלום ביית?

יצחק אבינו היה נשוי אך ורק לאשה אחת. הוא אהב את אשתו, גם אחרי ש"סדרה אותו" וגרמה לו לברך דווקא את הבן הקן במקום הגדול שאהבת אותו יותר.

שוב הגורל מתעתע באיש זקן שמאור עיניו ניטל ממנו. האיש גם אינו צלול וחזק במיוחד מכיוון שגם אם יודע להבחין בין הקול "קול יעקב" והידיים "ידי עשיו", מקבל בהכנעה את התבשיל שרקחה לו אשתו הערמומית רבקה ובלבד שלא יצטרך להתעמת איתה. הוא בליבו יודע שטועה טעות חמור, אבל מה לא עושים בשביל שלום בית.

וגם יעקוב אבינו לא לקח פילגשות, והנשים הנוספות שהיו לו היו אך ורק בגלל רמאות שרימה אותו חמיו, ואחר כך בגלל תחרות של הנשים שכל אחת רצתה להכניס את שפחתה להרבות בילדים שלה.

יעקב, בחור חכם מעין כמוהו, נהנתן לא קטן , עשה עסקה של two in one, מאחר ותוחלת החיים הייתה קצת יותר גבוהה מהיום, למה לא להתענג על מספר נשים?
לאה מבוגרת ויפת עיניים - למה שלא תהיה שלו. רחל שעבורה עבד שעות נוספות גם בה זכה בכבוד. ואם כבר קיבל את שתי האחיות היפות של לבן, מדוע לא לקבל באותה עסקת חבילה גם את בלהה וזילפה משרתותיהן.
בסופו של דבר , ומאחר וגם המשרתות ילדו ארבעה בנים שכל אחד מהם חלק משנים עשר שבטי ישראל, הרי שיש לנו שש אמהות ולא ארבע. אבל בשל העסקה של two in one, הללו נכללו במניין השבטים בכלל. מן הסתם לאה ורחל הטילו יחד ווטו בהחלט שלא למנות אותן כחלק ממכלול השבטים והאפוטרופסות על אותם ארבעה נפלה לידיהן של שתיהן.
יעקב לא עושה דבר , כי גם במקרה הזה מה לא עושים למען שלום בית הבית.

בקיצור: האבות היו דמות למופת של בעל אוהב ומסור. והאמהות מצידם היו דמות מופתית לאבת הילדים שלהם ומאמצים להקים דור המשך למופת.

האבות אכן היו דמות מופת לילדיהם, בעלים מסורים ואוהבים . והעיקר הם אלה שתמיד אמרו את המילה האחרונה בבית YES MY DEAR WIFE וכמו שנאמר מעשי אבות סימן לבנים וכל השאר כתוב בדברי הימים.

ישן 25-10-2009, 14:19

וכדי שלא נסטה מהנושא, אפילו אם העניין עבר קצת לפסים הומוריסטיים!
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "בדיוק בשביל זה היה את חרם דרבינו גרשום שלא לזאת יותר מאשה אחת"

הערבים אינם בני ישמעאל. אספסוף החוסה תחת קורת גג אחת ומתהדר בדת שפירושיה ומשמעויותיה הם חד-ערכיים: חייה כמוסלמי או מות ככופר.
זה מה שהופך אותם לדבר הכי דפוק שדת מונטאיסטית יכולה להוציא מקרבה.
אין הגיון.
אין שכל.
אין הומאניות.
אין סובלנות וסבלנות כלפי האחר (אלא עם כן אפשר לשקול אותך בפטרודולארים).
אין יחס כלפי נשים (מלקות אל שאוזניה של אשה שמעו רחמנא ליצלן את המושג מין- כאילו הערבים מתרבים מהשפנים.....)

מה יש באמתחה של הדת "הנאורה הזאת":
יש שחיתות.
יש עוני מלבד אותם שייכים מפוטמים שיכולים לקנות באירופה בלונדיניות לחצר המלכות הפרטית של כל אחד.
יש שנאה תהומית לכל העולם ש"דפק" את הערבים.

ועל זה יש כאלה שטוענים כי זאת שהוציאה מקרבה מדענים/מהנדסים להרכבת מטעני נפץ.
הוגי דעות/מטיפים למען עולם צבוע שחור אסלאמי, סליחה צבע ירוק.

חבל שאת כל זה מלבישים על ישמעאל שנבירה במקורות אינה מציירת אותו כפגע רע כמו שחפצים לציירו.
סתם ברנש מסכן שאמו באה לחמם את יצועו של אברהם ושלמה על כך ביוקר.,
ישן 22-10-2009, 16:54
צלמית המשתמש של student1

בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "יש קצת צדק בדבריך"

ציטוט:

אל תמהר לומר דברים כאלה.בברית המועצות שהתפרקה,חיו טטארים-עם תורכי-מוסלמי.האסלאם שלהם היה ועודנו,אם איני טועה,סובלני(לעומת הצ"צ"נים,למשל,וגם בניהם חיו יהודים לא רע,בתקופת המשטר הסובייטי-אתאיסטי).
יש את הפונדמנטליסטים,ויש את המתונים יותר.ומצד שני,פראי אדם הכי גדולים הם האירופאים.כי מה שהם יכלו ויכולים לעשות לחלק מאנושות,בהיותם נבונים,מאורגנים וסובלניים,בספק אם יעשו השבטים הברבריים המוסלמים.

ישן 23-10-2009, 18:04
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
המובאה כמו שהיא עושה עוול גם לערבים [שכן זו אמירה גזענית], גם למי שבשמו הובאה

שכן אין רואים את הדברים בהקשר אמירתם ובצורה זו אינם יותר מגסות רוח לא ראויה והן לקורבנות הטרור והאלימות הערבית והאסלאמית.

יש תרבויות פחות משגשגות מהתרבות הערבית, יש בהחלט תרבויות שתרמו פחות לתרבות הכלל עולמית ויש נימוקים טובים בהרבה לכעוס ואף לשנוא את הדפוס האיסלמו-פשיסטי שהשתלט על התרבות הערבית.

לא רק אלגברה ואומנות מימי הביניים עומדים בCV של הערבים. גם אום-כולתום, עבדל-וואהאב ואי אלו פרסומים בספרות המדעית העכשווית. הרבה יותר משיש למספר תרבויות באפריקה. זה שכל אלה רתמו עצמם בששון או בשתיקה לג'יהאד או לניוון השלטוני כשיטה נצחית - היא הבעיה העיקרית של מר ערב.
ישן 23-10-2009, 18:18
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "המובאה כמו שהיא עושה עוול גם לערבים [שכן זו אמירה גזענית], גם למי שבשמו הובאה"

הבעיה לדעתי היא אחרת- המשאבים הטבעיים של הערבים, קרי בעיקר הנפט, נמצא וממוצה אצלם, בניגוד לתרבויות אפריקניות שאלי הון השתלטו להן על היהלומים והזהב. אבל- האומה הערבית לא באמת השכילה להשתמש בכסף הזה לרווחת התושבים, לא לחינוך, לא לבריאות, רק לעוד ועוד ארמונות וציי רכב ויאכטות. מדינות קטנות בלבד בנסיכויות השכילו למנף עצמן, ושם באמת רמת חיים גבוהה, בניגוד למדינות האחרות שם אחוזי הבורות גבוהים להחריד, ותוחלת החיים נמוכה.

הם נכשלו, והכישלון חמור יותר, כי הם, בהמשלה, לא הילד המפגר של הכיתה, אלא העצלן, זה שיש לו כסף לקחת שיעורים פרטיים אבל הוא מעדיף לקנות ג'ינס חדש ולהתפרע בקניון. ולכן הכישלון (והאכזבה) עצומים כל כך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:44

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר