לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-10-2009, 21:27
  nm28 nm28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.09
Embedded player \ נגן מובנה באתר

שלום,

אני ניב, בתהליכים ראשונים של בניית אתר חדש בארץ על ציר זמן ארוך.
אני מחפש עזרה בבניית קוד \ או שיש כבר קוד מוכן למישו ( כפי שהבנתי יש ברשת מלא אתרים לקודים וסקריפטים מוכנים ) לטובת בניית נגן אודיו באתר שלי.

היום יש לי שרת שמנגן את המוזיקה ורק מי שיש לו ווינאמפ יכול להאזין לשידור .
הקובץ המנוגן הוא למעשה לינק ישיר לכתובת ה אי. פי. בסיומת listen.pls
רק מי שיש לו ויינאמפ יכול להאזין ואני מחפש לבנות נגן אוניברסלי שיהיה באתר, שע"י לחיצת "הפעל" הנגן יתחיל לשדר און ליין באתר עצמו, כל מי שרוצה יכול להאזין בלי תלותית בתוכנה המותקנת אצלו במחשב.

היום יש שורת כתובת לא שלי ( למרות שקניתי כבר שם מתחם ) אלא אתר מכוון לבניית אתרים.
זה האתר הזמני בו אני מעוניין שיהיה הנגן.

יש אתר מכוון של שאוטקאסט לבניית נגן, הכנסתי את כל הנתונים ובסופו של דבר נוצר לי קוד,
את הקוד העתקתי לאתר שלי, הנגן הופיע כראוי אך לעולם לא ניגן לי את המוזיקה !

אשמח לכל עזרה ועצה, שיתוף פעולה ויוזמה מצדכם,

נערך לאחרונה ע"י nm28 בתאריך 22-10-2009 בשעה 21:30.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-10-2009, 16:55
  nm28 nm28 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "הנגנים שאני אישית אוהב הם של..."

ShoobyD

תודה על ההיענות, בראש אני אציין שהנגנים ששלחת לי מהממים, מאוד אוהב את העיצוב שלהם !

למעשה כל שצריך הוא להעתיק את שורת הקוד, ובמקום MP3_FILE_URL מכניסים את כתובת ה
MP3 file.
כמובן שעשיתי בדיוק מה שצריך, להלן שורת הקוד:

<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.google.com/reader/ui/3247397568-audio-player.swf?audioUrl=MP3_FILE_URL" width="400" height="27" allowscriptaccess="never" quality="best" bgcolor="#ffffff" wmode="window" flashvars="playerMode=embedded" />

ועכשיו לבעיתיות שבנושא,
אין לי הוסטינג ! אין לי שורת כתובת ל MP3 file. מה שיש לי זה תעבורת נתונים חיה, Stream,
והשורה היחידה שיש לי קרי ה MP3 file היא למעשה שורת כתובת השידור שלי שהיא
http://195.189.140.130:8000/listen.pls
לי יש סיומת pls ולא MP3

לכן בשורת הקוד החלפתי:
במקום MP3_FILE_URL שמתי http://195.189.140.130:8000/listen.pls

התוצאה היא שוב, אותה תוצאה מצערת, רואים את הנגן יפה וברור אך לא שומעים אותו מנגן !
אני לאט לאט מקבל הבנה ומסיק שכל זה נובע בגלל בעיית אחסון, Hosting !

השאלה שלי היא האם יש פיתרון לנושא תעבורת הנתונים החיה, שלמעשה אני צריך להכניס לשורת הקוד של הנגן את זה:
ושימיר לי את הכתובת הזו לנגן שאוכל להטמיע באתר.
ישן 01-11-2009, 18:53
  משתמש זכר dorM dorM אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 26.07.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי nm28 שמתחילה ב "..."

אגיד לך מה אני חושב שזו הבעיה..

כיוון שאנו לא יכולים להסתכל על תוכן הפלאש, אז הדרך היחידה לבצע debug היא עם sniffer כמו wireshark.

אז עשיתי את זה, ואלה הפלטים שמצאתי:

עבור קובץ בסיומת pls (הקובץ שלך):
קוד:
///---------------------- The Request GET /listen.pls HTTP/1.1 Host: 195.189.140.130:8000 User-Agent: ... Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 Accept-Language: en-us,en;q=0.5 Accept-Encoding: gzip,deflate Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7 Keep-Alive: 300 Connection: keep-alive ///---------------------- The Reply HTTP/1.0 200 OK content-type:audio/x-scpls Connection: close [playlist] NumberOfEntries=1 File1=http://195.189.140.130:8000/

עבור קובץ בסיומת mp3 (זה שבדוגמה בעמוד ששוביD הביא לך):
קוד:
///---------------------- The Request GET /assets/mp3/unofficial-yahoo-song.mp3 HTTP/1.1 Host: www.labnol.org User-Agent: ... Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 Accept-Language: en-us,en;q=0.5 Accept-Encoding: gzip,deflate Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7 Keep-Alive: 300 Connection: keep-alive Cookie: ... ///---------------------- The Reply HTTP/1.1 200 OK Date: Sun, 01 Nov 2009 16:44:28 GMT Server: Apache Last-Modified: Wed, 06 Feb 2008 08:14:13 GMT ETag: "52f82d7-bb53-44578f143ff40" Accept-Ranges: bytes Content-Length: 47955 Keep-Alive: timeout=2, max=100 Connection: Keep-Alive Content-Type: audio/mpeg [The MP3 file content is here]

מסתבר שהנגן של גוגל (ושאר הנגנים) לא מבינים תוכן מסוג audio/x-scpls, שזה תוכן לציון רשימת שירים.
אלא הנגנים רוצים את התוכן של הקובץ שאותו אתה רוצה לנגן, במקום רשימה...
אז תנסה עם קובץ MP3 ותראה אם מצליח.
ישן 03-11-2009, 00:10
  nm28 nm28 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי dorM שמתחילה ב "אגיד לך מה אני חושב שזו..."

מעניין, פלטים למעשה לא אומרים לי הרבה כי אני לא מבין בשפת תכנות,
הפנתי את התשובה שלך למתכנת שאני עובד איתו, נראה מה ההסקות שלו בנושא :\

ועדיין
כיצד אני מכניס כתובת זו לנגן ? המדובר על תעבורת נתונים חיה שצריך לתת לה את הפתרון האולטימטיבי. ובאין ידע וניסיון לאף אחד בתעבורת נתונים חיה של כתובת
לידי נגן מוטמע באתר הבית, לא אוכל לפתור את זה.

dorM
אני כן יכול להפנות את זה בבקשה שמישו יצור לי את שורת הקוד כולל הנגן לטובת תעבורת נתונים חייה \ Stream והטמעתו באתר הבית. כשלי אין למעשה קובץ MP3 אלה רק את שורת הכתובת המוזכרת למעלה.

הנושא כנראה יותר מדי מסובך לרמת הנוכחים בפורום, כנראה הצגת הבעיה היא אכן בעיה :\
אני מגדיר את חוסר השיתוף והמחשבה לפתרון בשני מדדים
1. אין לאנשים בפורום את הידע למתן פתרון .
2. יש לאנשים את הידע אך מעדיפים לשמור אותו קרוב אלייהם.

אני מנסה לתת לזה פתרון כבר חודש וחצי בפנייה לפורומים שונים אך לשווא.
אולי יש כאן מתכנת מיקצועי שיודע כייצד לפתור תעבורת נתונים חיה ברשת ? שיכול לתת את התשובה המלאה ( בניית נגן ) לפיתרון ?
dorM באמת שאני אשמח אם בציר הזמן וותק הניהול שלך, האנשים שאתה מכיר, אולי תוכל להתייעץ ולראות איך פותרים את הנושא הזה ?

נערך לאחרונה ע"י nm28 בתאריך 03-11-2009 בשעה 00:18.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר