לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2009, 23:28
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
חשבון מתמטי למציאת המשוואה ל"איום הקיומי"
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ctua שמתחילה ב "הילדים האלו הם כן איום קיומי על המדינה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ctua
אלו לא רק 1200 הילדים עצמם אל תשכח שגם ההורים שלהם ישארו כאן איתם (הרי זו היתה המטרה כשהם ילדו אותם כאן...). בהנחה שלכל ילד יש אבא ואמא (אלא אם כן יש דרך חדשנית להרות) אז מאחורי כל ילד עומדת משפחה של 3 נפשות , בחשבון פשוט מדובר כבר על 3600 איש ואני עוד לא מדבר בכלל על הדורות הבאים שלהם.

המורה: אלי , תגש ללוח ותעשה לנו חשבון , כמה זרים צריך מנת ליצור איום קיומי על מדינת ישראל, וכמה שנים תעבורנה, על מנת להגיע לכך"?
אלי: "המורה אני נכון שאני טוב במתמטיקה, אבל יש לי ציון גבוה באזרחות"
המורה (מתעקשת) : " אלי אם אתה לא נגש ללוח, אני קוראת לאבא עובדיה"
אלי (ניגש בלי חשק): ב-2009 יש לנו 1200 ילדים כפול 2 הורים שווה ל2400 ואם נוסיף עוד ילד אחד לפחות, נקבל 3600.
אם נניח שהבנים יזכו לאזרחות, יתגייסו לצה'ל וייתכן ויהרגו בפעילות מבצעית, אפשר להוריד משהו כמו 10 אחוז, זאת אומרת 2400 פחות 240 בערך ישארו 2160.
ונניח שכל הורה יתחייב לא ללדת יותר, אז אותה משפחה בת 3 נפשות לא תתרבה יותר.
אז 2160 יקימו משפחה, אבל יתחתנו ביניהם (כי אינם יהודים). בינתייים ייתכן וחלק מההורים ילכו לעולמם, נניח 10 אחוז אז , שהם 216 איש, אז מניינם יעמוד על כ-1900 איש. ונניח שחלק מהם יחליט להגר מהארץ, נניח כ-10 אחוז (אולי אחרי לחץ כלכלי) , שהם לערך 190 איש, אז הם ימנו כ-1700 איש,
צריך לקחת בחשבון , כי ייתכן וחלק מהם ישארו רווקים, או שיחליטו שהם לא מביאים ילדים לעולם (נניח גאים) אז נוריד עוד 5 אחוז, שהם 85 איש, אז הקהילה תצטצמם ל-1550 איש.
נניח שחלק מהם לא יאריך ימים, נניח בין שנים לשלושה אחוזים - שהם כ-30 איש, שוב יצטמצם ל1300 איש.

המורה: אחרי כל החישובים שלי הגעתי למסקנה כי האיום הדמוגראפי הצטצמם בצורה משמעותית.
אבל האיום על הקיום הציוני עדיין נשאר.

בקיצור עם כל החארטה הזאת, אלי ישי , המוח האנליטי ,אכן הגיע לפתרון הנכון. מספרית הם לא יהוו סכנה, אבל הם קיום מוחשי לטוהרתה וציונותה של הארץ הזאת

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר