07-11-2009, 17:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.10.06
|
|
|
בעיית מייל מוזרה מאוד
שלום לכולם ,
אנני בטוח אם השאלה מתאימה לכאן או לפורום תוכנה, אך לפי הבדיקות שביצעתי עד עכשיו מצאתי לנכון לפרסם כאן .
לפני כמה ימים החלו לי בעיות במחשב אחרי שהתקנתי תוכנה במחשב בשם cybersitter שאמורה לסנן תוכן בלתי הולם לילדים , בקרת גלישה וכו'.
מאותו רגע החלו לי בעיות במחשב, לא הצלחתי לצפותם בסרטים ביו טיוב ( ולא , אני לא מטומטם, בדקתי שאין סינון של וידאו ואפילו התרתי את האתר כיוצא מן הכלל ולמרות זאת הוידאו לא עבד ) עם הודעת שגיאה שעלי להתקין את הגירסאת פלאש האחרונה או לבדוק שהג'אווה אצלי מופעל , הצלחתי לפתור את הבעיה והחלטתי להסיר את התוכנה.
להפתעתי הרבה לא הייתה בכלל אופציית הסרה של התוכנה ולא תיקייה שלה על המחשב ,ממש כלום .בסופו של דבר הצלחתי לאתר את הקבצים של התוכנה ולחסום את הפרוססים שלה. יום אחרי שהסרתי את התוכנה פתאום המייל במחשב שלי הפסיק לעבוד , ניסיתי להגדירו מחדש ללא הצלחה אבל כאשר עשיתי ריפייר לאופיס הוא כן עבד לכמה שעות ושוב הפסיק . ניסיתי תוכנה אחרת והיא לא עבדה . דרך הווב מייל הכל עובד יופי אבל לא בתוכנות מייל לוקליות על המחשב . ניסיתי כמובן לבדוק גישה למייל ממחשבים אחרים בבית ואין שום בעיה איתם .
למישהו יש ראיון לאיזה כיוון לבדוק הלאה? מה לעשות ? מה יכולה להיות הבעיה? הרי הבעיה היא לא תוכנתית כי תוכנות מייל אחרות גם לא עבדו.
תודה רבה