10-06-2005, 15:04
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
הודעות: 23,256
|
|
שאלה לגבי השייטל (ראמפ).
הנתח מוכר כדל שומן (שזה טוב כי המשפחה לא אוהבת שומן), וכתוב שהוא טוב גם לסטייקים על-האש.
אם מישהו ניסה אותו ויכול לאשר שהוא מתאים, ואם כן, מה המידה האהובה עליו בנוגע לסטייקים (ולזה
ספציפית), מה התיבול שבד"כ משתמשים (מלח, פלפל גרוס...) ומה הנתח המתאים\אהוב ביותר עליכם
כשזה נוגע לסטייקים (אני די מרוצה מאנטריקוט ופילה, אבל הפילה יקר כדי לקנות אותו כל יום ).
_____________________________________
|