לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-11-2009, 04:03
  finito finito אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.09
מתגייס ביום רביעי לנחל אבל רוצה כבאי-צריך עזרה.

אני מתגייס ביום רביעי ה25.11 לנחל ואחרי התלבטויות קשות החלטתי שאני לא מתפנה עד שאני מקבל כבאי בחה"א.
למי שמבין פה אתם חושבים שיש סיכוי שאני יקבל את התפקיד?בגלל שהרבה אנשים אמרו לי שזה תפקיד שמתקבלים אליו אנשים שכבר מתקופת הצו ראשון שלחו פקסים והצהירו שהם רוצים להיות כבאים ובגלל שהביקוש לתפקיד הזה גבוה ומעדיפים לקחת את אלה שהיו בהתנדבות במכבי אש אז יהיה קשה לי לקבל שמה תפקיד זה נכון?
אני פשוט לא רוצה להדפק בגלל זה שאני לא יתפנה כי יש לי חבר שהיה אמור להתגייס לגבעתי אבל גם רצה כבאי ולא התפנה ואחרי כמה ימים בבקום אמרו לו ככה "או שריון או שאתה יוצא מהצבא וכל החיים שלך נדפקו" קיצר הלחיצו אותו ובסוף הוא הלך לשריון וממש התבאס כי אם קרבי הוא רצה רק גבעתי ובסוף הוא יצא ריק מ2 הכיוונים ואני לא רוצה להדפק כמוהו כי אני ממש רוצה כבאי אבל אם כבר קרבי אז רק נחל ואני לא רוצה שישבצו אותי במקום אחר במקרה שלא ישבצו אותי ככבאי.
אז יש טעם לא להתפנות או שממילא הסיכוי אפסי לקבל כבאי?

נערך לאחרונה ע"י finito בתאריך 22-11-2009 בשעה 04:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-11-2009, 12:04
  REB REB אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.07
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי sapie שמתחילה ב "^^ אני חברה של שריונר שאני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sapie
^^ אני חברה של שריונר שאני בקושי רואה אותו ואני מעריכה אותו פי אלף על כך שהוא קרבי ולא אני לא נוטשת אותו לטובת ג'ובניק בקריה.
אני ממליצה לך לבחון את היכולות שלך ולבחון איך אתה יכול לעזור למדינה שלך יותר
סלח לי אבל אם אתה מתגיסי בשביל סנוקר בריכה וחדר קולנוע אז אתה לא צריך צבא אתה צריך נופש.

את בסדר גמור.. ובאמת בלי ציניות - ח"ח ממני. שירתתי במשך שלוש שנים, רחוק מהבית, תוך סיכון חיים, יצאתי אחת לשובעיים במשך כל השירות וגם זה לא תמיד התאפשר. חלק מהזמן לא הייתה תקשורת טלפונית, ולשם כך היו לי זוג מחברות. מחברת אחת אצלי, מחברת אחת אצל חברתי. הייתי כותב על חוויותיי וגעגועיי במחברת, וכך גם היא הייתה עושה כשלא יכלה לדבר איתי. בבית היה מעט זמן, לא יכולנו לדבר על הכל, ולכן התחלפנו במחברות, ויכולנו לקרוא מה כל אחד רצה להגיד לשני באותם שבועות ומה עבר עלינו.
לא אשכח את אותם פעמים, בהם כחייל צעיר ומפוחד כתבתי במחברת, תוך רעידות קלות של המרחב המוגן והמילים שנשמעו בקשר - "נפילה, נפילה" ממש כמו בסרט.....
הבחורה הזו, למרות שהשתמטה מצה"ל וטוענת שלעולם לא הייתה יורה באדם - גם אילו עמד מולה עם נשק, חיכתה לי כל השירות, עבדה קשה כדי שנוכל לחיות ביחד, עזבה לשם כך את בית הוריה ועברה לאזור מרוחק מהם, אך במרחק 10 דקות מהקריה.
היא נשארה עימי, ובעוד מספר חודשים אנו עומדים להינשא. אני מעריך אותה על כל מה שהיא עברה בשבילי, מאחל לך זוגויות נפלאה, הדדיות, כבוד והמון הצלחה!
לצערי, לא כל הבחורות בוחרות בדרך הזו ורבות מהן נוטשות את בני הזוג. זה לא מיתוס, זו עובדה קיימת ששמעתי עליה מעשרות לוחמים, לא רק במדינת ישראל.
ולמקרה שלא הבנת, לא הייתי כבאי, ואני גם לא רומז שהבחור שכרגע כנראה טוחן בנח"ל ופתח את האשכול הוא חפשן או נוטה לזה... לכל אחד יש את החלום שלו, והוא מסיבותיו רוצה להיות כבאי. אבל הכרתי אנשים רבים שרצו להיות כבאים בדיוק מהסיבות האלה ועניתי למישהו ששאל למה כבאי כשאתה יכול חי"ר.
ישן 01-12-2009, 07:58
  REB REB אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.07
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי sapie שמתחילה ב "וואו אהבתי את הסיפור.. אבל זה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sapie
וואו אהבתי את הסיפור..
אבל זה בדיוק מה שאני מנסה להוכיח שחברות זה כן אפשרי במהלך השירות גם אם אתה קרבי
גם אני הולכת לעזוב עכשיו את ההורים שלי ולהשכיר דירה איפה שחבר שלי גר כדי שיהיה לנו קל יותר להתראות
אבל הכל תלוי במידת האהבה
לכן אני לא מבינה את אלה שאומרים אני מעדיף שחברה שלי תשאר איתי.
אם היא לא נשארת איתך ככה או ככה אז תעזוב אותה אתה.

אי אפשר לשפוט... ממש לא לכולם זה מתאים ולא כל בחורה בוחרת בדרך הזאת. גם כשהיא אוהבת, לפעמים הכאב חזק מידיי. בינינו, כמה חזקה האהבה אצל חלק נכבד מבני ה-18? (הבחורות בד"כ גם צעירות באיזה שנה-שנתיים). הן רוצות תשומת לב, הן רוצות לכייף, ולא לסבול מגעגועיים ואז לראות אותו לכמה שעות חבול ועייף, לא לעצום עיין כשהוא נוחר להן על החזה ולהיפרד במוצ"ש...
אלה שיצאו מספר שנים קודם - יש להם יותר סיכוי כי זה גם ככה קשר ארוך ויציב. אבל הרבה יוצאים מספר שבועות או חודשים, והמשבר הזה של הנתק גדול מידיי עבור קשר כזה.
כל אחד וחשבונות הנפש שלו... איך אומרים? "הכל לטובה..."
בהצלחה בהמשך, לא יהיה קל, אבל תמיד תזכרי שכל מה שאת עוברת שווה את זה, ואפשרי, והכי חשוב - שזה יעבור...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר