11-06-2005, 12:21
|
|
חסום
|
|
חבר מתאריך: 31.12.04
|
|
|
נמצאה מדלית הזהב של גל פרידמן
נמצאה מדליית הזהב של האלוף האולימפי, השייט גל פרידמן, שנגנבה יחד עם מדליות נוספות מבית הוריו ביום שלישי האחרון. ילדה קטנה שטיילה באזור כפר הסמוך לזכרון יעקב, גילתה את הכספת שנעקרה מבית ההורים ובה היו המדליות ופריטים נוספים. בני משפחת הילדה הודיעו למשטרה על כך והובילו את השוטרים למקום המחבוא. איש עדיין לא נעצר.
"הוקל לי, התחושה נהדרת. זו בשורה טובה לחג", אמר היום גל פרידמן בראיון לגלי צה"ל, "תארתי לעצמי שימצאו את המדליות. כי ידעתי שלא יהיה להם מה לעשות איתן. למכור אותן זה כמעט בלתי אפשרי", אמר פרידמן והוסיף: "קיבלתי במהלך השבוע המון חיזוקים. אני שמח שכולם היו איתי והחזיקו אצבעות".
האלמונים עקרו את הכספת מקיר הבית
ביום שלישי פרצו אלמונים לבית הוריו של פרידמן בכרכור ושדדו כספת, בה היו, בין השאר, גם מדליית הזהב בה זכה פרידמן באולימפיאדה באתונה ומדליית הארד בה זכה באולימפיאדת אטלנטה 96'. המדליות נלקחו עם הכספת עצמה, לאחר שזו נעקרה מקיר הבית בכרכור.
בראיון לגלי צה"ל, לאחר גניבת המדליות, תיאר פרידמן את שראה: "הגעתי הביתה בסביבות 11:30 בבוקר ויכול להיות שהפורצים ראו אותי. ראיתי את האורות דלוקים וידעתי שמשהו לא בסדר. ראיתי משקפי הוקי זרוקות על הרצפה. התקשרתי לאמא והיא הגיעה מיד. רק אחרי 20 דקות הבנתי שהמדליות נגנבו. השודדים ממש קדחו בקיר ותלשו את הכספת".
פרידמן הוסיף: "אני מקווה שיצליחו למצוא לפחות את המדליות, למרות שאני יודע שבדרך כלל שהם לא מוצאים. אני מאמין שאם המשטרה תפנה את כוחותיה לחיפוש אחר המדליות, הן יימצאו".
ביום רביעי ניסה חבר הוועד האולימפי הבינלאומי אלכס גלעדי לוודא אם ניתן להעניק לגולש מדליות חלופיות במקום אלה שנגנבו. "מוחמד עלי איבד את מדלית הזהב שלו ברומא, ולקח 30 וכמה שנים עד שהעניקו לו מחדש את המדליה, בזמן המשחקים באטלנטה", אמר גלעדי בראיון לגלי צה"ל, "אני לא יודע אם נמצא את המדליות של גל בארץ, אבל לבטח יצטרך לעבור זמן".
http://glz.msn.co.il/glz/news/941F6...03AB69D064C.htm
|