בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס לאתר כלשהו, אני מקבל את השגיאה הזו, שבצורה מוזרה למדי מסתדרת ברגע שאני לוחץ try again (באותו אתר שמנסים להיכנס אליו). יש רעיונות?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "בעיה בפיירפוקס - error loading page"
לאחרונה דווח על תקלות ב DNS ברוב ספקי האינטרנט הישראליים. אתה מוזמן לנסות לעבוד עם ספקים אחרים...
אם אתה לא פוחד מגוגל, יש להם שרתים פומביים שמאוד קל לזכור: 8.8.8.8 ו 8.8.4.4 (מעניין כמה הם שילמו ל Level3 כדי לקבל את הכתובות האלה). יש להם אפילו תמיכה טלפונית לשירות (!) (הלוואי שבספקי האינטרנט בישראל היה ניתן לדבר עם מישהו בחברת האינטרנט שמבין יותר מקוראי ה checklist שעונים לטלפון) : http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "לאחרונה דווח על תקלות ב DNS..."
אפשר לשאול איפה קראת את החדשות האילו שימי? (מאיזה אתר החדשות הללו?)
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google