27-11-2011, 10:17
|
 |
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
|
מצאתי אותו בפייסבוק.
גם בג'ימייל.
מעניין, גם לו יש קטע עם 55...
יונתן, אתה לא צריך לכתוב על עצמך בגוף שלישי ובמנותק מהמציאות (אם כי ייתכן שלזה אתה כבר רגיל...)
את תהגובה שלמעלה כתבתי לאחר השוואת הספר שלך לתחקירים ושיחות עם חבריך לשעבר לפלוגה ולגדוד.
הם בהחלט סיפרו שעם חלקם קיימת ראיונות כדי "להיזכר", אך אלו היו ראיונות קצרים ולא מחקריים ובעיקר נועדו לעזור לך לחזק את הקונספציה שכבר בנית לפני השיחה.
אותה קונספציה שהשתת על הידע שלך על מה שקרה לאחר שנפצעת ופונית מהשטח.
אני מכיר את הקושי שלך ואת התמודדות שלך דווקא בגלל שהייתי שם.
לא בסלוקי, לפחות לא באוגסט 2006.
במלחמת לבנון השנייה הייתי דרום-מערבית אליכם. אם תחפש קצת, כנראה שתצליח לקרוא מעט ממה שכתבתי על כך.
בלי קשר אל המלחמה הזו יצא לי להיות בכמה אירועי לחימה ועל חלק מהם כתבתי.
קרב הוא ראשמון בו כל אחד רואה את הדברים מהזווית שלו. גם אני מקבל הרבה ביקורות על חוסר דיוק בתאורים שכתבתי. כבר שמעתי אפילו שאמרו שאין קשר בין מה שכתבתי למציאות (למרות שלפני הפרסום בדקתי מול יומני מבצעים, הקלטות קשר, תחקירים, מפות וראיינתי כמה שיותר אנשים).
תמיד יהיה שם האיש האחד שראה הכל אחרת או שמה שכתבתי מפריע לו כרגע לקבלת קידום.
אמנם מצבנו שונה, אך אני מציע לך לנשום עמוק ולעבור הלאה (או להוכיח באותות ובמופתים שכל מה שכתבת נכון)