לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2005, 12:09
צלמית המשתמש של danielco2
  danielco2 danielco2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.01
איך זו הפכה להיות ההתנהגות "שלי"?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "הוא אמר משהו לא נכון?"

אולי לא שמת לב, אבל אני עוד לא גר בשום התנחלות. שאל את יוסוף, הוא כבר יגיד לך שאני תושב חיפה/ר"ג/ת"א/פ"ת ועוד כמה סלאשים.

בשל עבודתי אני גם ממעט לצאת להפגנות הימין כמו בעבר, כך שאפילו לא תוכל יותר מדי להאישם אותי, אפילו לא בהפגנה לגיטימית.

אני טוען, שעם כל הכבוד לבנאי, כ"כ קל לו לראות את ה"טירוף" של הצד שהוא כ"כ מתנגד לו, אבל הוא לא שם לב, שדווקא הצד שהוא תומך בו עושה מעשים מטורפים לא פחות, שהביאו אותנו עד כה לויתורים ולהסכמים שגרמו למותם של אלפי ישראלים. הבעיה היא שדיעותיו השמאלניות הן כ"כ קיצוניות, שהן הטריפו את דעתו לחלוטין, והוא לא שונה היום במאומה ממטורפים מימין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-06-2005, 21:37
צלמית המשתמש של Tuck
  Tuck Tuck אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.06.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Tuck
טענות אדיוטיות של אדם שחי בבועה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי donde שמתחילה ב "יוסי בנאי: בשם האדמה עושים דברים שהם בל יעשו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי donde
השחקן והאמן יוסי בנאי תקף הבוקר את המתנחלים

כמובן, כל רגע כשר לתקוף את המתנחלים, אבל על מה הפעם, למען השם?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי donde
השחקן והאמן יוסי בנאי תקף הבוקר את המתנחלים ואת יחס השלטונות הישראליים בכלל לפלסטינים ולעובדים הזרים

"יחס השלטונות הישראליים"?! איזו אחריות שבעולם יש לנו כלפי הערב-רב הזה שהורס לעצמו את הכלכלה לדעת?

האחריות היחידה שיש ל"שלטונות הישראליים" היא להגן על העם היושב בציון.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי donde
השחקן והאמן יוסי בנאי תקף הבוקר את המתנחלים ואת יחס השלטונות הישראליים בכלל לפלסטינים ועובדים זרים

אכן, מתאים מאוד לשמאל הדמגוגי. מצד אחד להתלונן על המצב הכלכלי, ומצד שני להלחם הכל דבר שעושים כדי לשפר אותו.

העובדים הבלתי חוקיים פוגעים בכלכלה. מעבר לעניין של תפיסת מקומות עבודה, הם גורמים לבריחת כסף (שחור) רב לחו"ל.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי donde
"אדם שמחפש חיזוקים ומגרש תאילנדים ומגרש ערבים..."

מגרש ערבים? תזכירו לי? יכול להיות שהוא מתכוון לשלילת האזרחות מחוליית הטרור הערבית-ישראלית?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר