לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-02-2010, 18:01
  vitvit vitvit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vitvit שמתחילה ב "המלקטות"

ראשית תודה למגיבים!
שנית מה זאת זוית עצלנית? ואיך אתה יכול לקבוע עם תמונה מזוית אחרת היתה טובה יותר.
קצת יומרני.המבט לאחוריים מוציא את הדמויות מהקשר האנושי ומזכיר לי את הפוזה "האופיינית" של תרנגולות שמלקטות גרעינים.
הרקע של החול אינו ריק - הוא מלא בטקסטורות המחלקות אותו לחלוקות משנה וממש לא מיותר! תפקידו לתת משקל נגד לכחול בקופוזיציה, אפילו לסלע במים יש משקל נגד בחול.
בנוגע לשם, אים הכותרת הסבירה לך את מה שאני רוצה שתראה בתמונה אזי הצלחתי. השם הוא חלק מצילום או כל יצירה אחרת. הוא מחזק, מסביר או מתאר אובייקט או סיטואציה שיש ליוצר בראש. האסוציאציה שלי לשם\כותרת נולדה משני פרמטרים האחד הדמיון לתרנגולות כפי שבסברתי בראשית דברי והשני בענווה גדולה ליצירה של ז'אן פרנסואה מילה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

לכל המתעניינים עוד על היצירה כאן

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94...%98%D7%95%D7%AA

שבת שלום
גידי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2010, 19:41
  vitvit vitvit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vitvit שמתחילה ב "המלקטות"

נראה לי שפגעתי במישהו - סליחה
אני מכיר היטב את העבודות שלך, ואכן אני יודע שאתה צלם לא מהיום אולם שוב - לא כל ביקורת היא תורה מסיני.
לאחר כעשרים שנה שאני לומד ומלמד ועוסק בתחום העיצוב אני אלוף בלקבל וגם לתת ביקורת.( ואצלי זה קורה כל שעה)
אני כן מעריך את הביקורת שניתנה לתמונה והודתי לכם על כך אבל מנסיוני הזעום ללא דיון בביקורת אין לא ערך ממשי, בטח לא לימודי ואו בונה, והרי זאת הסיבה העיקרית להצגת עבודותנו - דיון בהן לשם שיפור הצילומים הבאים שלנו.
לדעתי ניתן ורצוי להגיב לביקורת :לחלוק עליה או לאמץ אותה, ותאמין לי
I WAS NOT FISHING FOR COMPLIMENTS אלא כן לקבל ביקורת עניינית - שחלקה היה בהחלט מוצדק (וכן הפנמתי אותה) ועל חלקה אני מגיב כי אני לא מסכים לה.
ואני כן אוהב את התמונה - לא כל ילד יוצא מושלם אבל אנחנו בכל זאת אוהבים אותו, לא?

בברכה
גידי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר