לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2010, 03:43
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
הצפנה מצד השרת של חלק מהנתונים על השרת, כמה עומס היא גורמת לשרת?

והאם זה מחייב אותי לשכור שרת יותר חזק עם חומרה יותר טובה ותעבורה חודשית יותר גבוה עקב ההצפנה של הנתונים?

לא מצאתי באיזה פורום לשאול זאת אז אשאל את זה בפרום הזה. אם השאלה לא מיועדת לפורום הזה תעבירו לפורום המתאים.
אני רוצה להצפין נתונים בשרת, ככה שאפילו אם משהו פרץ ולקח נתונים, הם יהיו חסרי תועלת בשבילו בלי המפתח, שאני קבעתי.
המטרה היא למנוע כולל החברה, לה אני משלם על האיכסון של האתר לקרוא את המידע ולהפוך את החיים של הפורצים לקצת יותר קשים. זה משחק רשת אז אני מעוניין להצפין את כל החלק השייך למשתמשים ולמנוע בעיות שיש למשחקי רשת אחרים בזה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 26-02-2010 בשעה 03:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-02-2010, 00:13
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אז מה אתה מציע לעשות?"

אם אתה לא רוצה שהנתונים שלך יהיו אצל מישהו אחר - אל תתן לו אותם. קנה שרת פרטי שרק לך יש גישה אליו (למרות שגם אז, אם אנשי חוות השרתים יחליטו יום אחד וכו'... הם יוכלו לפרק את המכונה שלך, להעלות אותה מ livecd וכו'). האידאל הוא כמובן שרת שיושב אצלך, שרק לך יש גישה אליו. כמובן שלא התחלתי לדבר על נושא אבטחת המכונה ברמה אפליקטיבית... זה כבר דיון בפני עצמו.

מה שכן, אתה יכול להצפין ולהחביא את המפתח באמצעות קוד מקור שמוצפן גם הוא - אבל אז אתה צריך לוודא שאף אחד לא מאנקלד אותו מקוד אחר (ולכן תצטרך בהתאמה להצפין את כל הקבצים ולשייך אותם למערך מוצפן אחד שאסור לחרוג ממנו). ויש גם את עניין ההאזנה לתקשורת כשהיא בין השרת שלך ללקוחות - אם תרצה למנוע את זה - תצטרך להוסיף SSL וגם לוודא שהלקוחות שלך מבינים את המשמעות של מה קורה שהם מקבלים אזהרה על SSL (בהנחה שהתעודה שלך עדיין תקפה ושהשעון שלך ושלהם מכוון, זה אומר שמישהו בדרך מנסה, ומצליח, להעביר את התעבורה דרכו, ואם הם מאשרים את האזהרה, הוא יכול לקרוא אותה).

ישן 28-02-2010, 22:29
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אם אני רוכש שרת משלי, כמה..."

לארח שרת בבית זה לא מציאותי, המחירים של רוחב הפס העולה מטורפים וגבוהים במאות אחוזים מול אירוח בחוות שרתים, וגם אתה לא מקבל את האמינות שבד"כ יש לך בחוות שרתים (יתירות, חיבור לרשתות כוח נפרדות, גנרטורים וכו') - לא משתלם. (וגם מרוחב פס מסויים חייבים כבר תמסורת אופטית עד אלייך - ואם אין כזו באיזור - באסה לך... וגם אם יש, מדובר בעלויות התקנה של אלפי שקלים וצפונה...)

בחוות שרתים, על אירוח של שרת 1U בישראל, תשלם בד"כ בין 100 ל 140 דולר פלוס מע"מ (תלוי בתנאים שתשיג) לחודש על קו 5 מסל"ש סימטרי. יותר רוחב פס או יותר גובה בארון תקשורת, יעלו כמובן את המחיר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר