לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2010, 15:41
  Inigo Inigo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.09
אני לא מכיר אותך, לכן אענה בכלליות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי wjww שמתחילה ב "יציאה מגולני"

שינוי שיבוץ לתפקיד עורפי ("לצאת מקרבי") יכול להיות עקב מספר סיבות, שכולן הן אי-התאמה לאופי התפקיד. אני לא מדבר על "לא כיף לי פה" או "לא בא לי", אלא אל חוסר התאמה אמיתי שיכול לנבוע מכמה סיבות: סיבה רפואית, סיבת נפשית או תנאי שירות.

לשם כך אתה צריך להגדיר (בעיקר לעצמך) מה הסיבה שאופי התפקיד לא מתאים לך. האם אתה סובל מבעיה רפואית שלא ידעת על קיומה טרם הגיוס, שמגבילה אותך בביצוע התפקיד? או האם תנאי השירות לא הולמים את מצבך - לדוגמא: בעיות בבית שלא זוכות לטיפול כאשר שאתה לא נמצא בבית, קרובי משפחה עם בעיות רפואיות חמורות שמקשות עליך להיות מרוכז בצבא, מצב כלכלי קשה וכו'. אם, כמו שמשתמע מהודעתך, הקושי נפשי - תוכלל לברר אותו בצורה הטובה ביותר מול קב"ן. שים לב שהקושי צריך להיות אמיתי, מהותי וכזה שימנע ממך שירות בקרבי.

בנוסף, הקשיים הנפשיים העיקריים שמאפיינים קורסים והכשרות בצבאכמעט ונעלמים לאחר סיום ההכשרה. למשל, ההרגשה בקורס שבו אתה נמצא בלו"ז סביב השעון, אין לך שניה לעצמך, כל דבר מתוחם בזמן והאנשים מתחלפים כל יום - אלו בעיות שבולטות מאוד בזמן קורס צבאי, אך לאחר סיום ההכשרה היחס אליך טוב משמעותית, הלו"ז הרבה פחות לחוץ, החברים נשארים איתך לתקופות ארוכות ותמצא את עצמך פנוי שעות רבות.

אם תשתף מעט יותר בבעיות שמטרידות אותך, אולי יהיה ניתן לכוון אותך יותר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר