לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-03-2010, 14:13
  Inigo Inigo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.09
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי glazereyal שמתחילה ב "עזבו אז רק תתנו לי טיפים איך..."

הנה, טיפ של אלופים:
http://www.sirtonim.com/zoom.php?id=1924

אני לא יודע מה הם נתוני הפתיחה שלך ועל כן אני לא אתן לך טיפ ספציפי שעלול לפגוע בך.
באופן כללי אני אומר - ששיפור בריצת 2000 לא ינבע בהכרח מלרוץ הרבה פעמים 2000. אתה צריך לשפר
את רמת הסיבולת שלך בצורה משמעותית, וזה ע"י ריצה מהירה יחסית לטווח ארוך יותר (לא מהר כמו שאתה רץ 2000, כי מן הסתם לא תשרוד ככה למשך ארוך יותר). אני לא נוקב במרחקים בזמנים בכוונה, לשם כך תצטרך להעיזר במישהו שמכיר אותך טוב יותר, בעדיפות למישהו מוסמך.

דבר נוסף שחשוב להדגיש זה שעד כמה שאני מכיר, מתמיינים בגיבוש צנחנים לא מתקבלים על סמך כושר.
יודעים שאתה בתיכון ושאתה לא בשיא הכושר. את הכושר כבר יבנו לך בהכשרה - הם מחפשים אופי. מי שירוץ הכי מהר לא בהכרח יתקבל.

לא הייתי בגיבוש צנחנים, אבל אם המתכון דומה לזה של יום סיירות - אז הבר-אור נועד רק על מנת לחלק את המשתתפים לקבוצות דומות, כך שהמשמעות של המהירות שבה אתה רץ 2000 היא לא גורלית כמו שאתה חושב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר