לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2010, 15:50
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
נתניהו : הבנייה בירושלים תמשך, ההקפאה תסתיים כמתוכנן

אש הממשלה, בנימין נתניהו, אמר בישיבת סיעת הליכוד כי "הבנייה בירושלים - ובכל מקום - תימשך כפי שהיה מקובל ב-42 השנים האחרונות. החלטת הקבינט על סיום ההקפאה בתום עשרת החודשים מחייבת".

נתניהו אמר את הדברים בתשובה לשאלה של ח"כ ציפי חוטובלי על השלכות העימות עם ארצות הברית בסוגיית ההקפאה.

(אטילה שומפלבי)

__________________________________________________ ___

אומנם נדרשת פה זהירות, בגלל שהכותב ניזון משייריה של ציפור, זרעוני פמפלטים שגורמים לו לא פעם להזות דברים שלא היו ולא נבראו אלא במוחו הקודח, ובכל זאת אם הידיעה נכונה הרי שנתניהו החליט סוף סוף לעמוד על שלו ולהפסיק להכנע לאובמה. כולי תקווה שמה שאמר לציפי חוטובלי בעברית, יאמר גם לאובמה באנגלית. אני גם מקווה שנתניהו קורא סקרים אמריקאים ורואה שהתמיכה באובמה צללה אל אזור ה 45% בעוד ההתנגדות אליו האמירה לסביבות ה 51%. בהצלחה לנו בהדיפת הלחץ האמריקאי המיותר.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2010, 17:38
צלמית המשתמש של BingoX
  משתמש זכר BingoX BingoX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל BingoX
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "נתניהו : הבנייה בירושלים תמשך, ההקפאה תסתיים כמתוכנן"

אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לשקר לאחרים ובמיוחד לעצמנו, אנחנו מתחמקים מהסדר לא פחות מהצד השני.
נמשיך ונאשים את כל העולם ואישתו שהוא "אנטישמי" ו "רודפף כסף ונפט" ואת התקשורת כ "שמאלנית" וכל אדם אחר כבוגד רק אנחנו נהיה הצודקים והצדק איתנו.

יהיה לנו משבר עם טורקיה, עם ארה"ב, דו"ח גולסטון אחרי הרברבנות של הח"כים
משבר עם מצרים בגלל אמירות ליברמן וזלזול של הרוסים, אבל להכל בסדר
היה לנו חוקים כמו החוק הביומטרי ומס על פירות ועכשיו גם חינוך "מורשת ישראל" כלימוד חובה באקדמיה.
אבל הכל בסדר.

נדרוש מכל אחד להראות כוונות לפני הכניסה למו"מ אבל אנחנו נפעל רק אחרי ההסדר.
נמשיך את מסעות הצלב לכיבוש "ארץ ישראל" במקום לבנות מדינה ונאשים את האחרים בקנאות דתית.

צביעות !

ישן 15-03-2010, 17:48
צלמית המשתמש של looklook

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "אני חושב שהגיע הזמן להפסיק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BingoX
אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לשקר לאחרים ובמיוחד לעצמנו, אנחנו מתחמקים מהסדר לא פחות מהצד השני.

כולי תקווה שנתחמק מהסדר, במיוחד כזה שנכפה עלינו, כך נוכל לדאוג לאינטרסים שלנו ואולי בבוא היום לכפות הסדר שיועיל לנו.

נמשיך ונאשים את כל העולם ואישתו שהוא "אנטישמי" ו "רודפף כסף ונפט"

לא צריך , אפשר להאשים רק את האנטישמים ואת רודפי הנפט, לא צריך להאשים את כל העולם.
רוצה דוגמא? בבקשה - הממשל האמריקאי הנוכחי אנטישמי ורודף נפט. הקנדי לא.

ואת התקשורת כ "שמאלנית"

בשביל זה לא צריך להאשים. זה כמו לומר שהשמש זורחת כל בוקר.

וכל אדם אחר כבוגד רק אנחנו נהיה הצודקים והצדק איתנו.

אתה מציע שנציג עצמנו כאשמים שהצדק לא איתם?

יהיה לנו משבר עם טורקיה,

נכון, בגלל איראן

עם ארה"ב,

אל חשש, אובמה ילך בקרוב וגם אם לא ילך, אם נדע לעמוד על שלנו הוא יתקפל והמשבר יגמר. כבר היינו בסרט הזה.

דו"ח גולסטון אחרי הרברבנות של הח"כים

מה רצית לומר כאן?

משבר עם מצרים בגלל אמירות ליברמן

משבר עם מצרים היה מאז ומתמיד ולא נפסק אפילו אחרי הסכם השלום

וזלזול של הרוסים, אבל להכל בסדר

הרוסים יזלזלו בנו בכל מקרה, משתלם להם.

היה לנו חוקים כמו החוק הביומטרי ומס על פירות

מה הקשר?

ועכשיו גם חינוך "מורשת ישראל" כלימוד חובה באקדמיה.

אתה מעדיף חינוך למורשת סין באקדמיה הישראלית?

אבל הכל בסדר.

נדרוש מכל אחד להראות כוונות לפני הכניסה למו"מ אבל אנחנו נפעל רק אחרי ההסדר.

אתה רואה , כל "תהליך ההסדר הזה לגמרי מיותר, נחסוך את ההסדר ואת ההצהרות הבאות איתו

נמשיך את מסעות הצלב לכיבוש "ארץ ישראל" במקום לבנות מדינה ונאשים את האחרים בקנאות דתית.

מדינה בונים על ארץ , טרם נמצאה הנוסחה שתאפשר לבנות אותה באוויר

צביעות !

ישן 15-03-2010, 18:22
צלמית המשתמש של BingoX
  משתמש זכר BingoX BingoX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל BingoX
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "[QUOTE=BingoX]אני חושב שהגיע..."

כמו תמיד מציגים תגובה מיתממת
מה זה נכפה עלינו ? בטח שנכפה, אם שני הצדדים לא רוצים בהסדר

כמובן, הממשל של אובמה אנטישמי, הוא צריך להיות ציוני ולשיר התקווה כל בוקר,
וגם לעבור בשתיקה על כל שטות שעושים הישראלים (אפילו שלא לטובתם) רק אז הוא לא אנטישמי.
וכן, אני רוצה שאנשים יעשו חשבון נפש כי אולי זה נדוש אבל עדיין נכון ל"טנגו צריך שניים".

המשבר עם טורקיה אולי בגלל איראן אבל הכוונה להשפלה שקיבלנו בגלל הטמטום של הממשל.
"אל חשש, אובמה ילך בקרוב וגם אם לא ילך, אם נדע לעמוד על שלנו הוא יתקפל והמשבר יגמר. כבר היינו בסרט הזה. " מעורר רחמים ...

דו"ח גולסטון גם הוא בגלל טמטום של הממשל ,שאחרי ששכך
התחילו הח"כים להתרברב מה שהעלה אותו שוב לכותרות .

החוקים שהזכרתי הם רק להדגשת עוד השטויות שעושה הממשלה
ולימוד אידאולוגיות (מורשת ישראל וציונות) צריכה להיות מחוץ לעולם האקדמי במיוחד שרוצים שזה יהיה חובה ולא ראשות.

אני חושב שאם זה נשמע כמו ברווז והולך כמו ברווז זה כמובן ברווז
אז הלאומניות של ליברמן והפנטיות של ש"ס מנסות לשנות את אופי החברה ואת
מדיניות הממשל וזה מצב חמור.

ישן 15-03-2010, 20:58
צלמית המשתמש של looklook

אני באמת מציע לך להשתמש יותר בטיעונים ופחות בסופרלטיבים שליליים.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "כמו תמיד מציגים תגובה..."

ברשותך אסמן בירוק כל מקום שבו הצגת תגובה לא עניינית במקום טיעון. במקומות שבהם הצגת טיעונים אשמח לענות.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BingoX
כמו תמיד מציגים תגובה מיתממת - לא לעניין

מה זה נכפה עלינו ? בטח שנכפה, אם שני הצדדים לא רוצים בהסדר

מה פירוש בטח נכפה? אתה שוכח שאנחנו מדינה ריבונית המחזיקה בכל השטח שנמצא במחלוקת, אף אחד לא יכול לכפות עלינו כלום שלא באמצעות מלחמה ואף אחד לא מסוגל/מעוניין כרגע במלחמה נגדינו

כמובן, הממשל של אובמה אנטישמי, הוא צריך להיות ציוני ולשיר התקווה כל בוקר,
וגם לעבור בשתיקה על כל שטות שעושים הישראלים (אפילו שלא לטובתם) רק אז הוא לא אנטישמי.

הממשל של אובמה לא צריך להיות ציוני, מעטים הממשלים שבהם הייתה אהדה לציונות, ניתן לצפות מארה"ב שתתייחס בצורה חיובית לבעלת בריתה ולא תכפה עליה לעשות דברים למען אויב משותף.
הממשל של אובמה אנטישמי משום שהוא מקיף עצמו באנטישמים ואנטי ישראלים. הכומר של אובמה איתו נהג להפגש כל יום א' בשבוע הוא אנטישמי ידוע. אתה רוצה שנביא לכאן אמירות שלו? אתה רוצה שנראה לך מי היה אמור להיות היועץ של אובמה לענייני איכות סביבה (מישהו שהאמין שמגדלי התאומים הם מעשה של אמריקה עצמה) אתה רוצה שנראה לך שיועצת לענייני חוץ של אובמה הציעה לשלוח צבא אמריקאי להלחם בישראל? יועץ אחר שהציע ליירט מטוסים ישראלים בדרך לאיראן?

וכן, אני רוצה שאנשים יעשו חשבון נפש כי אולי זה נדוש אבל עדיין נכון ל"טנגו צריך שניים".

לא ברור כיצד הקלישאה על הטנגו קשורה לכאן? האם אנחנו עוסקים בריקוד?

המשבר עם טורקיה אולי בגלל איראן אבל הכוונה להשפלה שקיבלנו בגלל הטמטום של הממשל.

"אל חשש, אובמה ילך בקרוב וגם אם לא ילך, אם נדע לעמוד על שלנו הוא יתקפל והמשבר יגמר. כבר היינו בסרט הזה. " מעורר רחמים ...

אתה זוכר את גיימס בייקר שבוש האב היה שולח לפה? היינו בונים לו התנחלויות על ימין ועל שמאל, איפה בייקר היום ואיפה ההתנחלויות האלה? בייקר לא משפיע בכלל וההתנחלויות האלה פורחות..

דו"ח גולסטון גם הוא בגלל טמטום של הממשל ,שאחרי ששכך
התחילו הח"כים להתרברב מה שהעלה אותו שוב לכותרות .

עם זה אני מסכים חלקית. הדיבורים על דוח גולדסטון עצמו וה"תיקונים" וחקירות היתר היו מיותרות, ואני אפילו מסכים שגורמי ממשל ברברו בסוגייה יותר מדי (כולל צה"ל) יחד עם זאת טוב שנחשף ש - 92% מהדיווחים נגד ישראל בדו"ח הוגשו לגולדסטון על ידי ארגון ישראלי. אתה מכיר את זה?

החוקים שהזכרתי הם רק להדגשת עוד השטויות שעושה הממשלה
ולימוד אידאולוגיות (מורשת ישראל וציונות) צריכה להיות מחוץ לעולם האקדמי במיוחד שרוצים שזה יהיה חובה ולא ראשות.

למה לימוד אידאולוגיות טובות ומועילות צריכות להיות מחוץ לממסד האקדמי (ממסד שכזכור מקבל כספים מהמדינה הציונית ששמה ישראל, מדוע שמורשתה והתנועה שהקימה אותה לא ילמדו באקדמיה? מה ההסבר שלך?

אני חושב שאם זה נשמע כמו ברווז והולך כמו ברווז זה כמובן ברווז
אז הלאומניות של ליברמן והפנטיות של ש"ס מנסות לשנות את אופי החברה ואת
מדיניות הממשל וזה מצב חמור.

ליברמן לאומני כמו שאני לוליין בקרקס, אין לו התבטאויות לאומניות וגם אם תתעקש ותמצא התבטאויות שכאלה, הוא מעולם לא קיים את מה שהבטיח, דווקא ש"ס מתגמשת יחסית לאגודה (ראה ברית הזוגיות וחוק הגיור) ויש בהחלט התפתחות חיובית בתחומי דת ומדינה. אני חושב שמי שבאמת מנסה לשנות את אופי החברה תוך קבלת תרומות במיליארדים מאויבי ישראל זו הקרן החדשה והיא גם זו שחודרת למוסדות שלטון על אף שלא נבחרה מעולם לשלוט כאן.

נקודה שלא התייחסת אליה היא הטיעון שהממשלה הזו לא יצרה בעצמה משברים חדשים שלא היו קודם
(המשבר האמריקאי הוא מלאכותי כדי להחניף לערבים)

ישן 15-03-2010, 21:05
צלמית המשתמש של looklook

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "ועו משהו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BingoX
רוצה לבנות מדינה? בבקשה ... לך תפריח את השממה בנגב
אבל תסלח לי .. לבנות קרוונים באמצע שום מקום המוקף באוכלוסייה ערבית
ושגם ליכוד וישראל ביתינו מבינות כי יוחזרו בסוף, אלה לא נעשות אלא רק מאידאולוגיות משיחיות גרידא.

למה אתה שולח אותי ואחרים להפריח את השממה בנגב? אתה כבר גר בנגב? מי שדורש דרישות כאלה מן הראוי שיפגין דוגמא אישית. חוץ מזה, יש עוד הרבה אזורים אחרים שניתן ליישב כמו הבקעה, הגליל, הגולן, ירושלים, שומרון, יהודה, הערבה. את גוש דן לא כתבתי בכוונה כי יש שם כבר מספיק יהודים אבל הנגב הוא לא האזור היחיד במדינה.

לגבי בניית קארוונים באזור מוקף ערבים אני מסכים וגם הליכוד (ברובו) וישראל ביתינו (כולה) מסכימים. אבל לא כל היישובים ביהודה ושומרון הם קארוון מבודד. בהחלט שעדיף לבנות בריכוזי אוכלוסייה ולא על גבעות מיותמות. אלא אם כן יש אינטרסים מיוחדים בבנייה במקום הזה וגם אז יש להקים יישובים גדולים ולא קארוונים רעועים חס וחלילה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:03

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר