07-04-2010, 20:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.07.05
|
|
|
פקודת מפקד ישיר לזמן הגעה מול רס"ר..
שלום, המקרה שלי הוא כזה: אני משרת בבסיס שיש בו 2 יחידות, ואיחידה שלי הייתה בצפון עד השבוע והם חזרו לדרום, ועד עכשיו אני וכל מי שהיה עושה יומיות נשאר בדרום.. עכשיו הבסיס שלי חזר ויש מסדר כל בוקר ב-8, ולפני שהם עלו גם המסדר היה ב-8 ולא הייתה לי בעיה להגיע אליו..
עכשיו הבעיה היא שהחליטו שאסור לחצות את הכביש איפה שהבסיס וצריך להמשיך לתחנה הבאה שהיא במרחק של איזה 2 דקות ואז להחליף אוטובוס, והבעיה היא שלוקח זמן עד שמגיע אוטובוס ולא כולם תמיד עוצרים כי הם מלאים. מה שיוצר מצב שבאמת לא אפשרי להגיע ב-8 לבסיס, וגם אם כן זה קורה רק אם כל האוטובוסים מסכימים להעלות אותי ואם הם נוסעים מהר, מה שאפילו יצר מצב שגם ליחידה השייה העלו את שעת המסדר ל8 וחצי..
אז פניתי למפקד שלי וביקשתי שידבר עם מישהו בקשר לזה, והוא אמר לי שהוא לא מדבר עם אף אחד, ושהוא נותן לי אישור להגיע כל בוקר ב8 וצי, ושאם מישהו ישאל אז יש לי אישור ממנו, הקטע הוא שהרס"ר שלי ממש מציק, וזה בטוח יפריע לו, ורציתי לדעת אם הוא יכול להעלות אותי על זה משפט ? ואם לא אז אם הוא יכול לבטל את ההחלטה של המפקד שלי ולהחליט שאני לא נשפט כי היה לי אישור אבל מאותו רגע אני בא ב-8, האם זה יכול להיות ?
|