לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2010, 21:14
צלמית המשתמש של סנאי
  משתמש זכר סנאי סנאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי martins שמתחילה ב "תודה לעוזרים, סנאי, ההליך..."

תראה, אצל מש"קית ת"ש פותחים בקשה לחופשה, כל בקשה מועברת מהמש"קית ת"ש לאישור של קצין בדרגת רס"ן או סא"ל בהתאם לסוג הבקשה.

בשביל חופשה לבחינה עצמה אתה צריך להביא מכתב מה"מרכז הארצי לבחינות והערכה" שכתוב בו את תאריך הבחינה.
בשביל חופשה מיוחדת ללימודים אתה צריך לכתוב מכתב בקשה שבו אתה מפרט למה אתה מבקש חופשה.

בכל מקרה, עדיף לך לידע את הקצין שלך לפני כדי שזה לא יבוא לו בהפתעה ואז בטעות הוא לא יאשר לך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.quotez.org/quotez3.gif]

תואר בהנדסה זה כמו כוכבת פורנו. בסוף יש כסף טוב אבל בדרך עושים אותך מאחורה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-04-2010, 14:52
  martins martins אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.06.08
דברתי עם ת''ש
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי סנאי שמתחילה ב "תראה, אצל מש"קית ת"ש פותחים..."

מכייוון שהבנתי שמבחינת חופשה ללימודים אני לא זכאי לכלום ניסיתי לעקוף את המערכת ולבקש חופשה מטעמים אישיים שזה 14 יום שמפקד גף בדרגת רב סרן יכול לאשר.

זאת היייתה השיחה:

היא: חופשה מיוחדת ניתנת על מנת ללמוד למשך 4 ימים לפני מועד הבחינה על חשבון המערכת. כלומר במועד זה תהיה כבר משוחרר. מכיוון שאתה צריך 14 יום כדי של חופשה מיוחדת על מנת ללמוד בקורס, אופציה זאת לא תעזור במיוחד...

אני: בהמשך לשיחתנו אני בכל זאת רוצה להגיש טופס חופשה מיוחדת מ"טעמים אישיים" למפקד גף שלי, כי אני חושב שמבחנתו הוא יאשר את החופשה.

את יכולה לעזור לי בזה?

היא: אתה מבין, אולי יהיה נכון לעזור לך, אבל אני לא יכולה לעשות דבר כזה מבחינת ת''ש, זה לעקוף את המערכת.

אתה מבין, הצבא עובד לפי נהלים מסויימים ואני , עד כמה שאני רוצה לעזור- אני לא יכולה לפי הנוהל.

אני: אני לא עוקף את המערכת בסך הכל זה טעמים אישיים, ככה שזה בעיות אישיות שלי ולזה ניתנת החופשה, מה שאני אעשה איתה זה כבר בעיה שלי, הרי העיקר שמפקד הגף שלי יאשר לי אותה, והוא כנראה יאשר אז אני לא מבין מה הבעיה. ברגע שאני אומר לו טעמים אישיים ככה וככה הוא מסכים ווחותם, מה יכולה להיות הבעיה?

היא:אתה צריך להבין שגם לבקשה שהכותרת שלה היא "אישית" יש קטריונים מאוד מסויימים ואישורים מאוד ספציפיים שצריך להביא, ולא אומר שכל הבעיות האישיות של החיילים רלונטיים לבקשה זאת.

אני: אני בכל זאת רוצה לנסות, מקסימום לא ילך , לפחות ניסיתי.

איזה אישורים אני צריך להגיש למפקד ולכם.

היא: אין אישורים שתוכל להביא, לא תוכל להביא אישורים של חופשה מיוחדת לימודים בשביל חופשה מיוחדת אישית. לכל חופשה מיוחדת יש את האישורים שלה. ולמה שאתה מבקש אין אישורים.

בנוסף העלתי את הנושא מול קצינת ת''ש והדבר לא אפשרי.

למישו יש הצעות?
ישן 01-05-2010, 13:26
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
מנסים לכופף ולקמט את החוקים,
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי martins שמתחילה ב "אתה אומר עשית אותו תהליך..."

ואח"כ יש כאלה שעוד מתלוננים.

הצבא "המציא" את החופשה מטעמים אישיים די לפתור לחיילים בעיות אישיות . לא לצורך למודים. בשביל זה יש חופשת לימודים עם הגדרות. זה שמפקד מסוים נתן חופשה אישית לצורך לימודים אינו אומר שזה בסדר. חופשה אישית נועדה לצורך מחלה של בן משפחה, בעיות כלכליות ודברים דומים דחופים. לא לימודים.
אתה יכול גם לטעון שנסיעה לחו"ל לטיול זה "בעיה אישית" ולבקש חופשה אישית לשם כך. זה רק לכאורה, כי אין בטיול לחו"ל שום טעם אישי, בטח לא דחיפות, כמו שבלימודים למבחן אין שום דבר של דחיפות.
חבל שמפקדים מאשרים חופשות שלא מהסיבות הנכונות. בהמשך זה פוגע באלה שכן זקוקים ובאמת לחופשה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:29

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר