לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2010, 11:48
  לב1 לב1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.04
סוריה:"הכנו תוכניות לתקוף בחופי ישראל"

גורמים סורים המקורבים להנהגה אמרו לעיתון כוויתי כי "ישראל אינה מודעת להיקף הכוננות שהגיעו אליה כוחת הצבא הסורים" וכי "סוריה לא נחה" בזמן שישראל אימנה את כוחותיה. עוד אמרו הגורמים כי סוריה הכינה תוכניות לתקוף ברצועת החוף בישראל לכל אורכה במידה ותפרוץ מלחמה

ישראל איימה על סוריה להחזיר אותה לתקופת האבן משום שהיא אינה מודעת להיקף הכוננות שהגיעו אליה כוחות הצבא הסורים ולרמה שהגיעו אליה חטיבות הטילים אם ישראל תכפה על סוריה מלחמה" – כך אמרו לעיתון הכוויתי "א-ראי" גורמים סורים המקורבים להנהגה. הגורמים הוסיפו וציינו כי ישראל אמנם מאמנת את כוחותיה ומבצעת תרגילים ותמרונים לכל הזרועות בצבא, "אולם באותו זמן, גם סוריה לא נחה ולא בזבזה זמן".

http://news.walla.co.il/?w=/2/1666640
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-04-2010, 12:02
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מצויין. אם כך יש לי שתי בקשות לסיכול חופים ממוקד:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לב1 שמתחילה ב "סוריה:"הכנו תוכניות לתקוף בחופי ישראל""

[1] ככר אתרים + בריכת גורדון [כמובן בשעות הערב המאוחרות כשאין שם אף אחד וכדי שחלילה לא יהיו נפגעים]. את בריכת גורדון אנא בנו מחדש בככר המדינה ככה שאני אוכל לראות סלבס משתזפים כשאני עובר באוטובוס וכדי שיהיה להם קרוב לבית. את ככר אתרים אין צורך לבנות מחדש ואת גושי הבטון ספוגי השתן אסד יכול לשמור לשימוש עצמי

[2] בטונדות הדולפינריום המכוערות [נטוש כמעט כל שעות היממה אבל שבע בבוקר נשמע הכי מתאים בכדי להרוס מבלי לפגוע באנשים]

לאחר הרס המבנים הנ"ל יהיה על הסורים בהתאם למכרז לפזר חול ים זהוב ורך במקומות האמורים, להתחייב למכירת גלידה במחיר סביר ואז יהיה אפשר לדבר על מו"מ לשלום [תמורת קו התילים הסורי והעברת שיא החרמון לידי ישראל]

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 24-04-2010 בשעה 12:05.
ישן 24-04-2010, 22:55
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני מקווה בשביל הסורים שהם לא בונים שוב על תקיפה ביום כיפור של חופי ישראל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לב1 שמתחילה ב "סוריה:"הכנו תוכניות לתקוף בחופי ישראל""

וחושבים שלא יתקלו בהתנגדות. גם על פלישה לחופי ת"א בשבת בצהריים לא הייתי בונה (מלא ערסים).

ובכלל עוד כמה אזהרות לסורים, מצפון לצפון היותר קרוב:

חוף בצת - מלא ערבים, לא כדאי לכם.

בחוף בננה ביץ יקרעו לכם ת'צורה - 20 ש"ח לכוס בירה.

חופי נהריה - סיבי אסבסט. אתם ממש לא צריכים שערורית "סרטן בשייטת הסורית" משלכם עוד 20 שנה.

עכו - זהירות! נערים ערבים קופצים על הראש!

חופי נתניה - לא אתם לא במרסיי. זו נתניה והיא בישראל למרות השפה המוזרה המדוברת על החוף.

הרצליה - הזהרו מכניסה לקניון ארנה: סכנת איבוד השפיות עקב בדידות.

ישן 25-04-2010, 02:47
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06

הה הה הה, הו, הו, הו שוב הסורים האהבלים מאיימים אבל אין חשש, אם הסורי רוצה מלחמה, אהלן וסהלאן, נחזיר את סוריה לעידן האבן, נמחוק את דמשק מהמפה, נחסל את השושלת העלאווית, וואו, איזה כיף זה מלחמה.

כמה חבל שצמד הפחדנים ברק ואשכנזי מקלקלים את החגיגה, אולי הם קצת ניבהלו כשקיבלנו מאות רקטות ששיתקו חצי מדינה ל33 ימים. עם סוריה החגיגה תהיה כמובן גדולה הרבה יותר אבל מה זה מאות אזרחים הרוגים ומליונים במקלטים לעומת תחליף הויאגרה שבהפצצת בירות ערביות.

(הבהרה - אני לא פציפיסט ומאמין בזכותה של ישראל להגנה עצמית ולגביית מחיר מאויביה אבל ההתלהמות באשכול הזה מגוחכת, פתטית ומנותקת מהמציאות. נזכיר שוב למי שצריך להזכיר; מלחמה זה רע, אפילו רע מאוד, אם צריך אז צריך אבל רק כמוצא אחרון באמת.)

ישן 25-04-2010, 03:06
צלמית המשתמש של cohort
  cohort cohort אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
לא שמעת מישהו כאן קורא לזרוק את האבן הראשונה, נכון?
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "הה הה הה, הו, הו, הו שוב..."

כולם פה בסה"כ מתינים לאורחים מדמשק שמאיימים בביקור (עדיף על פני ביקור של החותנת, בכל יום). ואם אמירת "אהלן וסהלן" זה התירוץ של הסורים למלחמה, אז באמת שהיא הייתה בלתי נמנעת. בכל מקרה, אם הם יחליטו שהם מעוניינים בכך, אז כדאי שבשם מחדלי העבר, הצמרת הבטחונית שלנו "תקרע" אותם. רק אם אפשר, לא בתקופת החפיפה של הרמטכ"ל החדש, שכן זה לא הוגן כלפיו.

אם לסוריה באמת היה כח צבאי, הם כבר היו תוקפים מזמן את טורקיה שמייבשת אותם לגבי חבל אלכסנדרטה. וכן, מלחמה זה ת מ י ד רע. רק נשאר לקוות שהם לא ישתגעו שם כי יש לי הרגשה שהם שוב הולכים לקזינו על דמי אבטלה, כמו שהם תמיד עשו. מה גרם להם לחשוב, לאחר כל פעם, שבפעם הבאה תהיה להם יותר הצלחה. אני לא הולך לקזינו, כי אין לי כסף לבזבוזים. להם - כנראה יש, אז שיסתמו לגבי רמה"ג.

אני משוכנע שאם תפרוץ מלחמה, יהיו יפי נפש בקרבנו שיצהירו כי זו אשמתנו, כרגיל. כל ההבדל, ממלחמה למלחמה, הוא כמות הפרסום לו הם זוכים בעתונות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:57

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר