לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-04-2010, 08:03
  marhasin marhasin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.10
בעיית ציוד אחרי חודש בצבא

הייתי שוחר וכשהתגייסתי עברתי את כל תחנות החיול חוץ מאפסנאות, לא הבאתי את המדים איתי, שלחו אותי הביתה להביא את המדים וחזרתי יום למחרת עם כל הציוד, וישר העלו אותי על האוטובוס לטירונות.
יצא שלא קיבלתי דיסקית, דיסקית לנעליים, ערכה למתגייס, והמדים הם מכיתה ט' וקטנים עליי.
במשך כל הטירונות העלאתי את הבעיה כל יום למפקדים ולא טיפלו בזה :/
עכשיו הטירונות נגמרה, ויש לי שבוע בבית עד להצבה, התקשרתי ללשכת הגיוס, קצין העיר, קפ"צ בקו"ם, מדור הקליטה ואף אחד לא עוזר (מדור הקליטה בכלל טרח להגיד לי שבגלל שהייתי שוחר לא יחליפו לי אף פעם את המדים... אותם מדים מלפני 4 שנים :/ )

אני כבר לא יודע למי לפנות, מה לדעתכם אפשר לעשות עוד?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-04-2010, 11:08
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי marhasin שמתחילה ב "בעיית ציוד אחרי חודש בצבא"

לי קרה מקרה דומה, כשהגעתי לבקום ביום הגיוס ולא היו מדים במידה שלי אלא שתי מידות מעל.
בטירונות אני וחבר ביקשנו להחליף אבל כבר אז אמרו לנו באופן חד וחלק שאין אפשרות כזאת כרגע וצריך לחכות להצבה ביחידה שם כבר קל יותר לטפל בדברים האלה.

מפה לשם הגעתי לקורס בבח"א 10, ואחרי שהגשתי בקשה למפקדים להחליף מדים החליפו לי באפסנאות למדים חדשים במידה שלי, למרות שאני לא חושב שהם היו חייבים לעשות זאת כי זו לא יחידת הקבע שלי...

בקשר לדיסקיות יש שתי אפשרויות. לגשת לרס"ר ביחידה שלך ולהציג בפניו את הבעייה בתקווה שהוא יכול להטביע לך על מ.א ושם על דיסקיות או ללכת לריקושט ולעשות אותו דבר בתשלום (לא גדול).

אגב גם אני לא קיבלתי ערכה למתגייס אם זה מנחם אותך, ואני כן עברתי באפסנאות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר