29-04-2010, 08:13
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי roomzoom
כרגע אני משרת ביחידה עורפית בתפקיד מיחשוב ללא קורס עקב פרופיל 45 ומרגיש שאני לא ממצה את עצמי כלל.
אני מעוניין מאוד ביציאה לקורס קצינים, כבר קיבלתי כנס וראיון, אך למפקדת שלי יש תכניות אחרות, עקב מחסור בכוח אדם, היא מנסה להשאיר אותי ביחידה בכל מחיר ומילאה עלי חוו"ד קצונה משפיל שכלל לא משקף את המציאות.
קיבלתי דחייה "עקב חוו"ד מפקדים" לטענתם. מה ניתן לעשות?
|
אם היא מעידה שזו אכן דעתה על תפקודך אין לך הרבה מה לעשות לשנות את המלצתה. אך אפשרות נוספת היא לגשת למפקדה הישיר או מפקד היחידה לראיון, ולבקש חוות דעת חדשה מצידו או הערכה מחדש של הקודמת. בד"כ יש סיכוי טוב יותר שמפקד היחידה יהיה בעל ראיה קצת יותר מערכתית ויוכל לעזור אם באמת יחשוב שמה שאתה מתאר נכון. לי הייתה סיטואצייה כמעט זהה בה סגן מפקד היחידה לאחר ראיון שינה את ההמלצה השלילית של המ"פ, הסגן ניסח בעצמו כמפקד ממונה את החוו"ד והחתים את שליש היחידה כמפקדי הישיר כאשר למעשה לא היה קשור אלי פיקודית/מקצועית בכלל.
John Kennedy Toole
|